Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több nő van, mint férfi a statisztikák szerint az országban, akkor hogy lehet az, hogy több a magányos férfi, mint nő?
Ne is haragudj, de oltári baromságot állítasz. Fiatalabb korosztályban, 46 éves korig férfitöbblet van. Legalább néznél utána:
Amúgy tényleg az is igaz, amit feljebb írtak, hogy bizonyos jóképű srácok egyszerre 2-3 lányt is kivonnak a forgalomból.
bocsi sokkal több nő van egyedül, csak nem látod
nem egyet ismerek N
Koma, első körben tisztázzuk, én nem vagyok " lúzer". Általában segíteni szoktam, az esetlen vagy visszahúzódó férfi társaimnak tanácsot, iránymutatást adok a saját tapasztalataim alapján. De ez nem azt jelenti, hogy otthon por.óra csapkodom és csak álmodozom. Kapise ?
A kérdésedre vissza térve. A mai fiúk nem mernek közeledni, mert félnek a folyamatos visszautasítástól, vagy alul becsülik magukat. A média és minden azt sugallja, hogy legyél tökéletes. Igen ám, de azt elfelejti mindenki, hogy senki nem születik tökéletesnek és soha nem is lesz az. Itt van egy trend amit diktálnak és az a kérdés, hogy te tudod e követni. Ha nem nyilván sok lépcsőfokkal lejjebbről indulsz. A genetikán meg nem tudsz változtatni, el kell magadat fogadni olyannak amilyenek születtél. Ha van olyan dolog benned amivel kitűnsz az átlagtól akkor azt kell megmutatni a nőnek. Napi szinten látom a nőkön, hogy alig várják oda lépjen valaki hozzá és randizni hívja. A nők nyitottabbak mint gondolnád. A nyitott nem egyelő a kurv.val. Észre kell venni a jeleket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!