Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsal a házastársa, az miért makacsolja meg magát bármiáron is?
Általában nem lesznek súlyos betegek, ha nincs nagy hajlam. Volt aki agydaganatos lett, rettegett hogy elhagyja a (régen hűtlen volt) pasija. Ez kapcsolatfüggőség. Nem hiszem hogy attól lett beteg hogy megcsalták, hanem nem volt annyi önbizalma hogy keressen jobb embert, vagy legalább ne féljen attól hogy elhagyják.
Hűtlen embert én akkor hagynék el ha én sokkal jobb ember vagyok és ő túl alacsony szinten szeret ezért nem érdemes a kapcsolatot folytatni.
Nem is a megcsalás a legnagyobb baj. Ha extrém nagy a kisértés pl vihar van, muszáj egy sátorban aludnia olyan pasival akihez hihetetlen szinten vonzódik, ott megértem ha nem tud ellen állni. Ilyen esetekben megfontolnám a megbocsátást, de amit pasik csinálnak, hogy hajt a nőre és direkt megy bele a hűtlenségre az nem oké szerintem.
Ha muszáj helyzet van és a kisértés extra nagy, akkor nem a világ vége ha egyet dugnak de utána nem haverkodnak és a barátnőm kerüli utána. De ha udvarolnak neki és ő élvezi ezt és direkt barátkozik mert jó neki hogy törődést kap azt nem fogadom el. Mondjuk ha buliban meg akarják csókolni és utánna ő táncol velük ölelkezve ott egyértelműen tudhatná hogy nagy az esély hogy a pasi újra le akarja majd smárolni amint a barátnőm elég részeg, vagy amikor már eléggé megkedvelték egymást.
Szóval a megcsalás tönkre teszi a kapcsolatot, megbánás bűntudat, megmérgezi az otthon létet. Aki nem tud hűséges lenni ott nem érezném magam biztonságban. Mert ha átvert akkor ki tudja majd még miben ver át majd.
A gyerek nem fogja fel mekkora bajokkal jár együtt maradni egy rossz kapcsolatban és minden nap látni a hűtlen társunkat és emlékeztet rá a feje állandóan hogy mit tett és hogy tönkre tette a kapcsolatot, életüket, gyerekre sem gondolva.
Kivéve ha nagyon szeretem és mivel én is nagyon szoktam másokhoz vonzódni (sose voltam hűtlen), emiatt megértem ha neki is nagy a kisértés. Nem mindenki olyan erős jellem hogy ellen áll.
Mivel millió nő van lehet válogatni, pont semmi szükségem egy hűtlent elviselni. Miért ne adjak esélyt más nőknek akik lehet jobb emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!