Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akit megcsal a házastársa, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit megcsal a házastársa, az miért makacsolja meg magát bármiáron is?

Figyelt kérdés

szept. 10. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
59%
Igen, lehet ez lenne a jó. Azt viszont elfelejted, hogy nem minden esetben megvalósítható. Vannak normális értékrendű és önbecsülésű emberek, akiknek egyetlen megcsalás sem fér bele az életébe. Még a gyerek miatt sem. Milyen példát mutat a szülő a gyereknek azzal, hogy továbbra is együtt van egy olyan emberrel, aki átverte??? És miért vegye el magától azt a lehetőséget, hogy találjon olyan társat, aki tisztelni és valóban szeretni fogja a jövőben? Aki akár 1x is megcsalta az nem érez így felé, csak ámítja magát és a másik felet is. A gyerek pár év alatt felnő, aztán kirepül, addigra viszont elmúlnak azok az évek, amikor még jóval több esélye, lehetősége lenne rá találni a tényleg tisztességes és megbízható társra.És mindez egy hűtlen farok miatt, aki képtelen volt a gatyájában tartani a kolbászát, mert plusz 1 óra izgalomra volt szüksége éppen. Ennyit nem ér a házasság, ha van gyerek, ha nincs. Az a gyerek majd egyszer megfogja érteni, hogy csak egy gyenge jellemű, gyáva ember alkuszik meg egy ilyen helyzettel. És tisztelni fogja a szülőt, aki hű maradt az elveihez. Egy olyan szülőn nincsen mit tisztelni, aki továbbra is eltűri, hogy megalázzák, megalázták.
nov. 9. 14:45
 62/79 A kérdező kommentje:
Máshogy is meg lehet érttetni nemcsak így. Amúgy azért is makacskodhat a megcsalt fél, mert a gyerekeket meg akarja óvni attól, hogy azon aggódnak esetleg, hogy ő meghal esetleg hirtelen vagy rákban és ha igen, akkor esetleg bűntudatuk lesz utána? Ezektől is akarja őket megóvni a makacssággal?
nov. 9. 17:26
 63/79 anonim ***** válasza:
69%

Mi van?

nov. 9. 17:49
 64/79 A kérdező kommentje:
63 Úgy értem, hogy márcsak azért sem jó ez, mert a gyerekek később azon aggódhatnak később, hogy a megcsalt szülőjük minden előjel nélkül vagy rákban meghal? És ha igen, akkor bűntudatuk lehet emiatt később?
nov. 9. 19:26
 65/79 anonim ***** válasza:
75%
A csaló döntött, hogy mit tesz. A megcsalt is dönt, hogy mit tesz. A gyerekekre a félremenőnek kellett volna gondolnia, őt nyektesd, hogy mit tett. Ne azt aki megundorodott tőle. A pszichológus pedig nem tud érzéseket rakni emberekbe akikben már nincs.
nov. 16. 23:22
 66/79 A kérdező kommentje:
65 Csak kíváncsi voltam, mert sokszor zavarni szokott, hogy legtöbbször arról hallok, hogy a gyerekek kívánságát nem veszi figyelembe a megcsalt fél. Persze, az is zavar, ha valakit megcsalnak. Márcsak azért sem jó az együttmaradás ilyenkor, mert a gyerekek később azon aggódhatnak később, hogy a megcsalt szülőjük minden előjel nélkül vagy rákban meghal? És ha igen, akkor bűntudatuk lehet emiatt később?
nov. 17. 10:52
 67/79 anonim ***** válasza:
59%
66, igen, a csalót a lebukásáig pont nem érdekli, a gyereknek milyen lesz ha szétesik a család. Viszont utána még manipulálhatja is a gyerekeket, egy gyereket nagyon könnyű befolyásolni. Minden gyereknek joga lenne biztonságban, szeretetben a saját családjában felnőni. Csakhogy ehhez a felnőttnek kell úgy élnie, hogy ezt biztosítsa. Nem pedig úgy, hogy a megcsaltnak meg kell bocsátania, különben a gyerek nem nőhet fel mindkét szülőjével. A megcsalás akkora árulás, hogy kevesen tudják valóban megbocsátani. Hirtelen haláltól meg ráktól azért nem kell félni, de ha benn marad a megcsalt egy olyan kapcsolatban amiben boldogtalan, jöhetnek problémák egészségileg is.
nov. 17. 11:35
 68/79 anonim ***** válasza:
58%

Általában nem lesznek súlyos betegek, ha nincs nagy hajlam. Volt aki agydaganatos lett, rettegett hogy elhagyja a (régen hűtlen volt) pasija. Ez kapcsolatfüggőség. Nem hiszem hogy attól lett beteg hogy megcsalták, hanem nem volt annyi önbizalma hogy keressen jobb embert, vagy legalább ne féljen attól hogy elhagyják.

Hűtlen embert én akkor hagynék el ha én sokkal jobb ember vagyok és ő túl alacsony szinten szeret ezért nem érdemes a kapcsolatot folytatni.

Nem is a megcsalás a legnagyobb baj. Ha extrém nagy a kisértés pl vihar van, muszáj egy sátorban aludnia olyan pasival akihez hihetetlen szinten vonzódik, ott megértem ha nem tud ellen állni. Ilyen esetekben megfontolnám a megbocsátást, de amit pasik csinálnak, hogy hajt a nőre és direkt megy bele a hűtlenségre az nem oké szerintem.

Ha muszáj helyzet van és a kisértés extra nagy, akkor nem a világ vége ha egyet dugnak de utána nem haverkodnak és a barátnőm kerüli utána. De ha udvarolnak neki és ő élvezi ezt és direkt barátkozik mert jó neki hogy törődést kap azt nem fogadom el. Mondjuk ha buliban meg akarják csókolni és utánna ő táncol velük ölelkezve ott egyértelműen tudhatná hogy nagy az esély hogy a pasi újra le akarja majd smárolni amint a barátnőm elég részeg, vagy amikor már eléggé megkedvelték egymást.

Szóval a megcsalás tönkre teszi a kapcsolatot, megbánás bűntudat, megmérgezi az otthon létet. Aki nem tud hűséges lenni ott nem érezném magam biztonságban. Mert ha átvert akkor ki tudja majd még miben ver át majd.

nov. 17. 12:26
 69/79 anonim ***** válasza:

A gyerek nem fogja fel mekkora bajokkal jár együtt maradni egy rossz kapcsolatban és minden nap látni a hűtlen társunkat és emlékeztet rá a feje állandóan hogy mit tett és hogy tönkre tette a kapcsolatot, életüket, gyerekre sem gondolva.

Kivéve ha nagyon szeretem és mivel én is nagyon szoktam másokhoz vonzódni (sose voltam hűtlen), emiatt megértem ha neki is nagy a kisértés. Nem mindenki olyan erős jellem hogy ellen áll.

Mivel millió nő van lehet válogatni, pont semmi szükségem egy hűtlent elviselni. Miért ne adjak esélyt más nőknek akik lehet jobb emberek.

nov. 17. 12:31
 70/79 anonim ***** válasza:
Vannak akik nem tudják elviselni a megcsalást. Nem kell h.ülyének lenni, ha meg akarom csalni a asszonyt akkor vállalnom kell a következményeket, lehet hogy elhagy, lehet hogy vissza csal, fogjam be a pofámat ha megcsaltam volna, mert amikor jól esik félre dugni akkor az ember magasról sz@rik a párjára és gyerekeire is, szóval ha akkora balfasz hogy lebukik akkor így járt.
jan. 4. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!