Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsal a házastársa, az miért makacsolja meg magát bármiáron is?
30-asnak nehezen megy a szövegértés. Nem a gyerek a kifogás, hanem a gyerekre is gondolni kell.
Ha nem tudod megoldani a külön életet, mert nincs hova menni, vagy nem olyan a jövedelmed, akkor meg kell gondolni, hogy egyből rohanni kell a válóperes ügyvédhez egy megcsalás miatt. Vannak esetek, amikor nem szabad együtt maradni, pl. ha a férj agresszív vagy iszik. Egy egyszeri megcsalás nem feltétlenül ilyen, szóval én igazat adok a kérdezőnek. A dolgok nem feketék és fehérek. De persze ki lehet mindent forgatni, ahogy tetszik.
Nem akartam nézni még évekig annak a pofáját aki más nő(k) pináját nyalogatta a hátam mögött.Aztán haza jött és simán bele vigyorgott a képembe, mint aki jól végezte a dolgát.A gyerek meg 1,5 éves volt, semmire nem emlékszik már, csak azt látja, hogy az apja egy nagy kujon.Szóval bocs,hogy nem tárgyaltam meg a szinte még babával, hogy elviseljem-e még az apja félrebaszásait, amíg ő felnő.Egy életem van nekem is, nem fogom elpazarolni egy ilyen lényre.
Ha te ilyen hülye vagy és ennyi időd van feleslegesen egy bizalmat nem érdemlő kétlábúra, és még van gusztusod ágyba bújni vele minden jött-ment idegen után, az a te problémád.Nekem erre sem kedvem, sem időm,sem gusztusom nincsen.És nem hiszek abban, hogy valaki képes gyökeresen megváltozni.Egy ideig talán, amíg bírja a színházasdit.Na ezért.
Ez nem makacsság.
Az aki A-t ígér neked vagy B-t csinál, nem megbízható, nem becsül téged annyira, hogy betartsa az ígéreteit, ráadásul mivel itt megcsalásról van szó, valószínűleg szeretni sem szeret már.
Akkor mire is építenénk a második esélyt, a közös életet? Az elveszett bizalomra és szeretetre?
Alapból nem laknék olyannal, akiben nem bízhatok meg: be sem engedném az otthonomba. Hát még házasságban élni ilyennel... Egyetlen magát valamire becsülő ember sem tenne ilyet.
A gyerek kedvéért? EGy kisgyerek eléggé érzékeny, akár hogy próbáljátok, előle ezt nem fogjátok tudni eltitkolni, és több sebet okoztok neki azzal, hogy egy elbaszott családban nevelekedik, abban a hamis hitben nevelve őt, hogy ez a normális. Ha nem nő be a feje lágya, sose jön rá, hogy nem, ez nem normális, és ő ishasonló szarban találhatja magát nagyon könnyen - és lehet még a maga elcseszett módján jól is fogja benne érezni magát egy picit, mert a gyerekkorát fogja idézni benne.
"Először adnék második esélyt. Nem dobnám ki azonnal."
Adjál még huszat is simán addig amíg aki megcsalt nem dob ki téged! Hajrá!
Ha neked makacsság az, hogy valaki félrelépés után gyerekestül, vagy se lelép akkor legyen. Szerintem inkább van önbecsülése! Én is kiraknám seperc alatt. Ha ő nem nézett se engem, se a közös gyermekünket akkor én se nézem őt. Amúgyis ha valaki felrekúrásra képes ahelyett, hogy a kapcsolaton javítana, kinyögné, hogy valamit hiányol, vagy nyitott kapcsolatot akarna azzal nem tudok mit kezdeni. A hűség mindig döntés/személyiség kérdése. Nincs szükségem jellemtelen, gerinctelen hernyóra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!