Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akit megcsal a házastársa, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit megcsal a házastársa, az miért makacsolja meg magát bármiáron is?

Figyelt kérdés

szept. 10. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
85%

#10:

Én is csak simán kidobnám a másikat, nem kell itt még csak megmakacsolni sem magunkat. Simán tiltás, törlés mindenhol és ha erőszakos simán távoltartásit kérni. Probléma megoldva.

szept. 10. 13:41
 12/79 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy sem a mindenáron kidobással sem a megcsalással nem értek egyet.
szept. 10. 13:44
 13/79 anonim ***** válasza:
88%
Sokan a magánytól való félelem miatt, vagy a gyerek miatt maradnak ilyenekkel, pedig tudják, hogy nekik is jobb lenne mással, csak nem akarnak belefogni ebbe a hercehurcába.
szept. 10. 13:47
 14/79 A kérdező kommentje:
Sokakról viszont a mindenáron kidobást hallom. Ezzel sem értek egyet.
szept. 10. 13:52
 15/79 anonim ***** válasza:
85%
Aki egyszer megtette, megteszi máskor is. Vagy ha mégsem, a kutyának nem kell olyan kapcsolat, ahol minden nap azon agyalok, hogy most a vécén ülve megint kivel üzenetezget, vajon most tényleg csak tovább bent kell lennie a munkahelyén, vagy megint valahol máshol jár..? Ez egyik félnek sem jó, értelme sincs fenntartani egy ilyen kapcsolatnak álcázott valamit. Akkor már minek húzzák egymás idejét? A megcsaló fél úgyis inkább mással akar lenni, a megcsaltnak meg könnyebb egyből lezárni a dolgot és továbblépni, mint tovább rombolni az önbizalmát és az életét.
szept. 10. 14:01
 16/79 A kérdező kommentje:
De az esélyadást pszichológussal kell elérni valahogy elérni. Sokan többször is megteszik, de azért nem mindenki a világon.
szept. 10. 14:05
 17/79 A kérdező kommentje:
És akik ilyen makacsok, azok a gyerekeken miért nem könyörülnek meg?
szept. 10. 16:32
 18/79 anonim ***** válasza:
81%
Ha te is elítéled a félrelépést, akkor szerinted melyik a könnyebb? Megbocsájtani, vagy nemet mondani egy röpke numerára?
szept. 10. 17:10
 19/79 A kérdező kommentje:
Először adnék második esélyt. Nem dobnám ki azonnal. Mielőttmég valaki kérdezné, hogy alapítottam-e családot vagy van -e párkapcsolatom, egyik sincs, de ha lenne, akkor sem lépnék le ezek után azonnal. Ha lenne gyerekem és mindenáron igényelné, akkor nem kínoznám azzal, hogy a kedvéért sem adnék.
szept. 10. 17:56
 20/79 anonim ***** válasza:
81%
#19 hát már ne is haragudj, de nekem van férjem is, gyerekeim is, de vannak dolgok, amikbe a gyereknek nincs beleszólása. Ha szeretne egy pónilovat a 4. emeleti lakásba, akkor is veszel neki? Sőt, nyilván egyszarvúra vágyik egy átlagos óvodás kislány, mert mi másra, akkor azt is megoldod valahogy? A felnőttek párkapcsolatába ugyanígy nincs beleszólása. Az meg természetes, hogy egy gyerek arra vágyik, hogy a család együtt maradjon. Én, mint feleség, szintén erre vágynék. Ha a férjem viszont megcsal, akkor ezek szerint ő nem erre vágyott. Ha én ezek után lelépek, azzal nem én kínzom a gyereket, mert nem én döntöttem. A férjem döntött úgy, hogy neki sem a gyerek, sem én, sem úgy enblock a család nem ér annyit, mint egy kósza numera, vagy egy random szerető. És bocs, de én a lányaimat is igyekszem büntetés helyett a természetes következmények alapján nevelni, ha kiönti a pohár tejet, akkor nem felpofozom, hanem segítenie kell feltörölni, ugyanez az elv érvényes a férjemre is, ha megcsal, akkor onnantól kezdve a kapcsolatunknak, házasságunknak annyi. Megszegte az egymásnak tett legalapvetőbb ígéretet, a hűséget, ami megbocsáthatatlan. Ehhez nem kell pszichológus, ehhez önbecsülés kell. Én nem ítélkezem azok felett, akik megbocsátanak egy megcsalást, nyilván millió oka lehet, élethelyzetek függvényében nem is mindig opció a válás és a szakítás, de én személy szerint nem xaroznék, ha a férjem úgy döntött, hogy neki kevesek vagyunk, akkor nem fogom őt visszafogni, menjen isten hírével, csináljon akkor amit akar, immáron "legális" keretek között.
szept. 10. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!