Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen létezik? Barátnőm azért szakított velem, mert egy új férfi kollégájával esténként még mellettem az ágyban is chatelgetett, és ezt én rossz szemmel néztem.
Ezek után kb 1,5 héttel le is feküdt vele amikor már nem voltunk együtt, rá egy hónapra pedig visszajött hozzám .Tudom nagy balek vagyok hogy vissza fogadtam, de annyira szerettem
hogy belementem. Azóta eltelt közel 3 hónap eltelt, és őt mint ha kicserélték volna , kedveskedik próbált boldoggá tenni szeretget mint előtte még soha stb .Viszont én nem
bírom túl tenni magam hogy lefeküdt azzal az fssz@l. Nap mint nap töbször elmondja, hogy mennyire szeret és hogy sajnálja plusz hogy akkor nem voltunk együtt és , hogy túl
akarta magát tenni a szakításunkon azért feküdt le vele. Kezdek becsavarodni, ő pedig azt állítja, hogy ez nem számít megcsalásnak, mert akkor nem voltunk együtt.
Tartom #12 mondàsàt, de emelem egy megcsalàs miatti bűntudattal.
Egy haverom el is vett egy ilyen nőt, nem mondom, biztosan boldog hàzassàga lesz...
“Tegnap este szakítottam vele
Jol tetted. Az ilyen miatt csak az evek mennek el a fejed felett foloslegesen.. elobb vagy utobb ujra megcsalt volna massal ez a rihngyo .
#3-as válaszoló vagyok.
Jó döntést hoztál, kitartást kívánok a továbblépéshez. Ha esetleg rádjön a szomorúság, gondolj arra, hogy idővel jobb lesz. Természetesnek fontosnak tartom, hogy meghagyd magadnak a gyász időszakát is, de próbálh meg figyelni rá, hogy ez pár hétnél ne tartson tovább és utána próbálj aktívan tenni azért, hogy elfelejtsd és továbblépj. Ha ez sikerül erősebbnek fogod érezni magad, mint előtte.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!