Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettem barátnőm férjébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem barátnőm férjébe. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Leginkább azok véleményére lennék kíváncsi, akik voltak hasonló szituációban. Mielőtt savazni kezdenétek, nem így terveztem és bár ne így alakult volna, de nem tudok tenni ellene. Pár éve ismerjük egymást, hozzáteszem szomszédok is vagyunk, tehát nem tudom elkerülni. Mindkettőnknek családja van. Először a férjet ismertem meg, sokszor beszélgettünk, szerintem én sem vagyok közömbös neki. Aztán a feleségével jó barátnők lettünk, napi szinten találkozunk, gyerekek sokak vannak együtt. Ha tudom, kerülöm a férjét, félek, mi van, ha észreveszi rajtam, mennyire belezúgtam. Szörnyű érzés és örlődök miatta. Hónapok óta tart. Ez már örökre így marad, vagy tudok mit csinálni? Köszönöm, a normális válaszokat.

aug. 15. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak nekem lenne ilyen szomszédom
dec. 6. 22:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Azóta is jó barátok vagyunk, helyzet változatlan (nem csináltunk semmit és nem is tervezünk).
dec. 29. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor még soha nem volt semmi köztetek?

dec. 29. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!