Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kezdek beleszeretni a munkatársamba, akinek barátnője van?
Fél éve dolgozom a cégnél, az eleje óta van vonzódás köztünk, de csak 1 hónapja "nyíltan".Eddig kétszer feküdtünk le egymással.
A munkatársak is azt mondják, hogy látják hogy van köztünk valami, mert úgy nézünk egymásra. De ezt már azelőtt is mondták, hogy "komoly" lett volna a dolog.
A baj csak az, hogy ő 15 évvel idősebb tőle, és barátnője van. Én szingli vagyok, én nem érzem magam rosszul ez miatt (megkeményedtem az utóbbi két évben), és gondolom neki sincs nagy lelkifurdalása. Nem tudok sokat a kapcsolatáról, többi munkatárs szerint nem túl rózsás a viszonyuk, szét is mentek már párszor.
Tudom, nem szép dolog egy ilyen férfival viszonyt folytatni, de először azt sem tudtam hogy van barátnője. Nem beszél sokat magáról.
De nekem az elő pillanattól fogva tetszik ahogy megláttam, és elmondása alapján én is neki.
Mit tegyek?
Gondolom jönnek majd a "házinyúlra nem lövünk", meg a "dög vagy hogy olyannal kezdesz akinek párja van", "majd visszakapod te ezt" kommentek, de hátha tudtok mondani valami okosat.
Próbáltam őt kerülni, de nem megy.
Ha ez neked nem probléma, akkor mi a kérdésed?
Feküdj le még vele párszor, csak szétteszed a lábad, ahhoz nem kell túl sok, amíg el nem múlik a varázs. Az ilyen emberek a buta, könnyen kapható emberekre hajtanak, ha nem zavar, hogy ilyenné válsz, nincs tartásod, akkor csináld. De nem fog felvállalni, és nem leszel a barátnője ilyen feltételek mellett soha.
Ha nem csak szexet akarsz:
1) 15 év az sok (teljen más vondolkodásmód, célok, egzisztencia, lehetőségek, stb)
2) 3asban nem működhet
Ha csak szexet akarsz, akkor igyekezzetek jobban titokban tartani és munka után hadd szóljon (a barátnő azért így is necces)
szerintem ez nem oké.
velem is kavart vki. a párja mögött, de mivel nem volt hajlandó kilépni a kapcsolatából, felfogtam, h. én nem vagyok fontos neki, és nem is engedtem neki semmi fizikai intimitást.
ez vhol az önbecsülésről szól, meg a női önérzetről, tartásról.
nem dugok foglalt pasival, nem megyek bele abba, h. szerető legyek.
ez a faszi nem szeret téged, csak használja a testedet, és átveri a nőjét is, meg téged is.
ez neked miért jó?!
baromi sokat elmond a pasiról, hogy ilyen kettős játékot űz, és baromi sokat elmond rólad, és semmi jót, hogy te ehhez partner vagy.
biztos lehetsz benne, ha esetleg össze is jöttök, téged is bármikor szemrebbenés nélkül megcsalna.
A kettes és a négyes válaszoló mindent leírt, fogadd meg amit írtak. Ha nem így teszel, akkor így jártál, megérdemelnétek egymást.
Szegény barátnője... Remélem valaki elmondja neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!