Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért félek beleszeretni jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek beleszeretni jó pasikba?

Figyelt kérdés

21 vagyok, és még soha nem volt igazán komoly kapcsim. Mindig idõsebb pasikkal probálkoztam. Most együtt élek valakivel pár hónapja, és jól megvagyunk. De semmi érzelem nincs részemrõl, és mégis minden oké igy.

De sajnos történt valami, picit összevesztünk, és haragból megcsaltam egy teljesen idegen sráccal. A pasi fiatal, nagyon sexy, kedves és okos. Egyszerûen tökéletes. Neki nincs barátnõje csam alkalmi csajok. És tudja, hogy en foglalt vagyok. Mégis olyan kedves dolgokat irt.

Célzott rá hogy õ ilyen lanyt szeretne barátnõnek. Pedig én átlagos vagyok, õ meg egy istenkirály.

Megállapodtunk, hogy csak szexkapcsi, de mégis próbált udvarolni. Egész nap csetelünk, mikor együtt voltunk sokat beszélgettünk, érdeklõdött felõlem.

Az a baj, hogy ezzel az udvarolgatással megzavart, és nem tudok másra gondolni csak erre a pasira. Pedig tudom, hogy nem illenénk össze, meg nem ilyen fiatal srácra van szükségem, de titkon arra vágyok hogy minél többet legyek vele.

Ezt az érzést szerelemnek hivják? Mit csináljak, hogy elmúljon?

2017. jan. 4. 00:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akartál egy komoly "kapcsit". Most itt a lehetőség, mire vársz? Érdeklődik, lehet hogy többet akar. Miért nem próbálod meg? 18/f
2017. jan. 4. 00:51
 2/11 A kérdező kommentje:

Komoly kapcsit egy komoly szándékú pasival. Mint amilyen a párom.

Ez a srác fiatal, bárkit megkaphat mégis szingli. Miért pont én kellenék neki? Félek, hogy megbántana, és az miatt kár lenne otthagyni a mostani barátom, akibe teljesen megbizhatok.

Ezt a srácot csak alkalmi szeretõnek akarom, de érzelmek nélkül. Csak azt nem tudom, hogy lehet

2017. jan. 4. 00:55
 3/11 anonim válasza:
100%

A jelenlegi párod felé a haszon hajt, a másik csávó felé pedig a testi kontaktus. Nem gondolod, hogy egy kissé elértékteleníted magad? Igazán nem akarok utalgatni semmire khm--khm. :D

Ne hari, de egy ilyen kércsi üzcsire nem igazán tudcsizok válaszcsit adni, mert rendkívülcsi butuscsi vagy....csi.

2017. jan. 4. 01:00
 4/11 anonim válasza:

Velem nagyjából ugyan ez történt meg, azzal a különbséggel, hogy én férfi vagyok (ugyan úgy 21 körüli...) és, hogy nem volt barátnőm az ismerkedéskor. Hihetetlenül meglepett a dolog, amikor egy eszméletlenül szép és sokak által szeretett nő kezdeményezett felém. Abszolút felborult a rend... el se tudtam képzelni mi a fenét esz rajtam, amikor nem vagyok nagy durranás, ellentétben vele. Telt az idő, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, majd mikor elértünk arra a pontra, hogy elhittem minden szavát, elhagyta az országot, és azóta semmit se hallottam róla. Nehéz a helyedben dönteni, azt azért tartsd szem előtt, hogy semmi sem örök... Fiatal vagy még te is, megannyi lehetőség vár rád, de azért nem kell elsietni egy döntést sem.

A jelenlegi élettársad háta mögött meg tényleg nem szép dolog pajkoskodni, de hát emberek vagyunk, mindig az csábít ami akkor, és pont ott elérhetetlen...

2017. jan. 4. 01:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, köszönöm a válaszodat.

Kedves elõzõ... nem jókedvembõl irok barbi nyelven, csak telefonról nincs sok kedvem mindent szépen leírni, és aki akarja így is megérti.

Persze, egyértelmû, hogy szemét dög vagyok, de ez van sajnos, majd visszakapom a sorstól. És az is igaz, hogy a hasznot is néztem a kapcsolatban, de nem az volt a legfontosabb. Meg amit tudok, én is megadok neki. Meg ha tehetné õ is megcsalna, csak nem igazán akad lány.

2017. jan. 4. 01:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Meg ha tehetné õ is megcsalna, csak nem igazán akad lány."

Édes istenem, még kend a szerencsétlen pasidra :D Gyerek vagy te még nagyon...

2017. jan. 4. 02:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a jelenlegi kapcsolatod katasztrófa. Egyrészt nem vagy szerelmes, nem tiszteled, és még csak nem is bízol benne ("ő is megcsalna").

Ne a jó pasi miatt, de szakíts. Rettenetesen undorító, amit művelsz, de ezt te is tudod, hiszen írtad. Először magadat tedd rendbe, zárd le a kapcsolatodat, és utána gondolkodhatsz a másik srácon.

Egyébként az én párom is sokkal helyesebb, meg szexibb, mint akit valaha is álmodtam magam mellé. Nem nagyon értettem, miért vonzódik hozzám, teljesen más kaliberű nőt tudtam volna hozzá elképzelni (én sem vagyok olyan, akinek zacskó kéne a fejére, de azért nem is vagyok bombázó). Eleinte alig mertem vele beszélni, folyton zavarban voltam. Végül úgy álltam a dologhoz, hogy szingli vagyok egy szar kapcsolat után, legalább jól érzem magam. Azóta egy év telt el, ő már nagyon szeretné megkérni a kezem, mert nagyon jó, és harmonikus a kapcsolatunk. Én is nagyon szeretem, boldog vagyok mellette, bár néha most is rácsodálkozom, hogy a francba jöttünk mi össze (aztán kinyitja a száját, és rájövök, hogy úgy, hogy ő is olyan elborult idióta, mint én).

Attól, hogy valaki jól néz ki, még lehet rendes, kedves, odaadó. De mint mondtam, ezen inkább azután gondolkodj, hogy szakítottál, és a saját lábadra álltál. Ha tényleg érdekled, és rendes a srác, akkor ezt nagyon díjazni fogja, és még akár normális kapcsolatotok is lehet. Csak előtte növessz gerincet, és tartást, szóval, legyél NŐ.

2017. jan. 4. 10:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Na nekem most jött el az a pillanat, hogy töröljem magam erről az oldalról...viccesek voltak az ilyen kérdések, de ez már sok. Kérésedre a válasz: Nem félsz beleszeretni a jó pasikba, szimplán alkalmatlan vagy a kapcsolatokra.
2017. jan. 4. 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy selejt hulladék vagy, aztán csodálkozol, hogy nem mennek a kapcsolatok? Nézz magadba, kislány, de úgy mélyen, aztán ha nem kapsz sokkot attól, amit elsőre látsz, akkor talán kihámozod, mitől vagy egy ilyen egybites öszönlény és számító dög egyszerre - izgi kombó amúgy, lesznek itt még bajok :)
2017. jan. 4. 11:57
 10/11 anonim válasza:
Filléres vagy és még itt tátod a szád, hogy támogassunk tanácsokkal? Jó nagy önbizalmad lehet és nem is látod, hogy mennyire lent vagy.
2017. jan. 4. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!