Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok ti kepesek lennetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti kepesek lennetek beleszeretni egy olyan emberbe, akit egyszer mar elutasitottatok?

Figyelt kérdés

2016. júl. 22. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem..😞
2016. júl. 22. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Bár hosszú idő elteltével lehetséges 😄😉
2016. júl. 22. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mi miatt utasítottam el.
2016. júl. 22. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem :)
2016. júl. 22. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is az elutasítás okától függ. Ha éppen olyanok voltak a körülmények, hogy el "kellett" utasítanom, például volt párom, akivel időközben szakítottam, esetleg egyéb dolgok miatt épp nem akartam kapcsolatot, stb., akkor később még beleszerethetnék, persze. De ha azért utasítottam el, mert nem volt szimpatikus akár ő, akár a közeledése, nem éreztem iránta vonzalmat, vagy csak alapból nem passzoltunk mentalitásban, akkor értelemszerűen nem.
2016. júl. 22. 23:26
 6/9 anonim ***** válasza:

igen, velem már előfordult ez, kétszer is.

az elsőnél azért utasítottam el, mert volt barátom, na meg amúgy is, csak haverként tekintettem rá.

a másodiknál nem volt szimpatikus, sőt, kifejezetten utáltam, mert unalmasnak tűnt. miután személyesen is találkoztunk, óriásit változott a véleményem. már több, mint 5 hónapja szeretem.😊 (az már más dolog, hogy nem vagyunk együtt...)

2016. júl. 23. 00:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy miért történt.

Megeshet.

2016. júl. 23. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:
az még oké ha beleszeret olyanba akit elutasít de miután egyszer összetörnek valakit ne várják már el hogy majd egyből húde örülve odacsúszunk mint valami papucs:DD
2016. júl. 23. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Simán. :)
2016. júl. 23. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!