Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátnőm barátnőjébe. Mit tudok tenni?
Én is hasonló helyzetben voltam pár kapcsolatommal ezelőtt. A korábbi barátnőmmel már nem volt jó és megismertem az egyik barátnőjét akivel jól éreztem magam.
Szakítottam a régebbivel és összejöttem a barátnőjével kb. 1 héttel a szakítás után.
Nyilván az első egy ideig dühöngött, meg nem bírta elviselni, hogy hogy lehettem ilyen könnyen túl rajta.
Vele attól kezdve nem beszéltem.
Viszont az új csajjal nagyon boldog voltam. Nyilván akkor más a helyzet, ha a 2 lány legjobb barátnők, de ha csak ilyen haverok akkor szerintem simán mehet, ha vele boldogabb lennél.
Történik úgy az életben, hogy kiderül, hogy a barátnő barátnője jobban passzol az emberhez.
Ez van. Ha szimpatikus, jó beszélgetőtárs, megkedveltebb, akkor inkább magadban kell eldöntened azt, hogy a barátnőddel szeretnél lenni és helyrehozni az összeveszést, vagy inkább a barátnő barátnője az, akivel hosszabb távon el tudnád képzelni.
Akármelyik is, őszintének kell lenned mindkét lánnyal. Annak nincs értelme, hogy összejössz újra a "régi" barátnőddel és utána folyamatosan a barátnő barátnőjére vágysz majd.
Volt egy pasi az életemben, nem jottu k ossze de kb ugy viszonyultunk egymashoz, ő ugy erezte h egyutt vagyunk, en mindig ugy voltam vele h nem, de azert jo volt. Volt egy baratja, talan az egyik legjobb baratja. Na es en megkedveltem ezt a szoke pasit. El is mondtam neki, igazabol szerintem letaglozta a dolog, nem lett koztunk semmi persze.. de lattam rajta h tetszettem neki ami viszont jol esett. Szerintem ha mashogy alakultak volna a dolgok akkor megprobalta volna velem.. :)
Kerdesedre valaszolva, kemeny dio, de en megharagudnek egy eletre arra aki ezt tenné. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!