Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettem barátnőm férjébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem barátnőm férjébe. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Leginkább azok véleményére lennék kíváncsi, akik voltak hasonló szituációban. Mielőtt savazni kezdenétek, nem így terveztem és bár ne így alakult volna, de nem tudok tenni ellene. Pár éve ismerjük egymást, hozzáteszem szomszédok is vagyunk, tehát nem tudom elkerülni. Mindkettőnknek családja van. Először a férjet ismertem meg, sokszor beszélgettünk, szerintem én sem vagyok közömbös neki. Aztán a feleségével jó barátnők lettünk, napi szinten találkozunk, gyerekek sokak vannak együtt. Ha tudom, kerülöm a férjét, félek, mi van, ha észreveszi rajtam, mennyire belezúgtam. Szörnyű érzés és örlődök miatta. Hónapok óta tart. Ez már örökre így marad, vagy tudok mit csinálni? Köszönöm, a normális válaszokat.

aug. 15. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

Ha egy kujon a férj aki meg.dug akkor lehetsz max az ürítője.

De melletted is fog mást. Vagy másokat.

Ha nem az akkor meg csak le fog nézni szánalomnak, hogy még a házasságod is sz.r, bezzeg neki nem, de jo leszel egotuningra. És ő a szerencsés, te meg a szerencsétlen.

aug. 15. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Szegény barátnőd...
aug. 15. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak fellángolás, kezeld is úgy, elmúlik max 1 év környékén, de lehet 3 hónap múlva. Addig inkább kerüld ha lehetséges.
aug. 15. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Játsszátok le egy kick-box meccsen.
aug. 15. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Csináljatok párcserét, vagy csináljátok négyesben...
aug. 15. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Velem férfiként esett meg, hogy beleszerettem egy férjes asszonyba. Hónapokig flörtöltünk, viccelődtünk, húztuk egymást, semmi fizikai kontakt nem volt egyetlen ölelést leszámítva, de szerencsére egy idő után visszakozott. Pár napig láttam rajta, hogy nagyon xarul van érzelmileg, de 6-8 hét alatt ő átlendült a nehezén. Voltak közben nyaralni is a férjével kettesben.

Én még szeretem és szenvedek, de mivel ő már teljes közönyt tud mutatni felém, így majd nálam is lecseng egy idő után, szerintem Karácsony környékére én is jól leszek... Legalábbis nagyon várom azt a pillanatot, amikor lekerül a mázsás súly a mellkasomról és felszabadul a lelkem...

aug. 15. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Írhatsz privátban amúgy, ha szeretnéd kiönteni a lelked, vagy kibeszélni magadból a fájdalmadat.
aug. 15. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy irtak elottem, ez fellangolas!

Valami nem stimmel a sajat kapcsolatodban, ezert lett urra rajtad ez az erzes.

Keruld a szomszeddal valo kapcsolatot! Koszonsz es ennyi!

Igaztortenet (ismerossel tortent)!

Egy nagy csaladi hazban eltek harman: ferj, feleseg es egy kisgyerek.

A felso szinten volt kulon lakas, amit kiadtak egy szinten egy gyermekes parnak. Kb. fel ev sem telt el, a lenti feleseg es a fenti ferj osszeszurtek a levet. A hazat eladtak osztozkodtak, elvaltak.

Kinek milyen sors jutott?

Lenti ferj: idegosszeroppanas, depresszio

Lenti feleseg: osszehazasodott a szeretovel, es lett egy kozos gyerekuk. Amikor megszuletett a gyerek, a pasi felvagta az ereit, ugy mentettek meg a korhazban. Gondolom addigra belatta, hogy elcseszerintette a dolgokat, a gyerek pedig nagy felelosseg! Amugy egy munkakerulo link alak.

Lenti feleseg: neki kellett gurcolnie, mert a pasi nem akart dolgozni, sot meg egy tanyert sem volt kepes elmosni!

Mindharom gyerek problemas lett, az iskolaban rosszul viselkednek, rosszul teljesitenek.

A fenti ferj negy evre ra, szepen visszatancolt a volt felesegehez, aki soha nem adta fel, hogy egynap ujra egyutt lesznek.

Ezen a lenti feleseg nagyon felhaborodott.

Volt egy ferje, aki vezeto pozicioban dolgozott, szerette a csaladjat, igyekezett mindent megadni nekik.

Mi maradt vegul? A lenti feleseg (a csaladi haz eladasabol) vett egy sz@r panelt, ahol csak a problemak vannak. A gyerekeivel szinten. Egyedul maradt.

Kell ez neked?! Gyorsan verd ki a fejedbol, es becsuld meg azt amid van. Nem is biztos, hogy a szomszedod olyan alompasi, mint amilyennek te gondolod. Hidd el,ha oda adnad magad,masnap mar nagyon bannad a dolgot. Kezdetnek keruld a vele valo talalkozast, es ne vidd tulzasba a mosolygast!

aug. 16. 00:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne rúgd fel a házasságod a bizonytalanért!
aug. 16. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!