Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet megcsalt a párom?
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer nekem is ide kell kiírjak kérdést, de annyira kellemetlen ez nekem, hogy senkinek sem szívesen mesélném el.
Egy pár napot nem tartózkodtam itthon és amikor ma hazaértem elkezdtem pakolászni a lakásban. A kezembe akadt az óvszeres doboz ami a nagy kiszerelés 10 db volt benne. Együtt vettük a párommal, azt is tudom melyik napon. Nagyon könnyűnek tűnt. Mielőtt elmentem előtte lévő nap emlékszem, hogy pont beszéltük még, hogy x darab van benne, tehát egy ideig nem kell venni. Megnéztem és most pedig egyel kevesebb. Gondolom nem egy súlya miatt volt ennyire könnyű, de így legalább belenéztem. Elkezdtem átgondolni a napokat amik az elmúlt időben voltak, de valójában mivel nem három hete történt hanem manapság nyilván emlékszem még rá, hogy melyik nap volt valami és melyik nap nem. Nem akarok/ akartam rögtön a legrosszabbra gondolni, mert egy a különbség, szóval lehet, hogy már nem tudok úgy visszaemlékezni minden napra pontosan… bár a számra mégis emlékszem és hát nem annyi van benne.. Azóta végső elkeseredésemben végignéztem a lakást, semmilyen gyanús jelet nem találtam. De nyilván nem feltétlenül kellett itt történnie bárminek. A párom éjszaka jön majd haza, addig biztos, hogy ezen fogok kattogni. Meg fogom tőle kérdezni, de biztos tagadni fog. Nem mellesleg elképesztő kellemetlen is lesz, ha mégis rosszul gondolom. Bár őszintén szólva tisztán emlékszem a számra és arra is mikor mi volt, mint mondtam most eggyel kevesebb van mint amennyinek kellene lennie…. Ennek ellenére biztos tagadni fog. Nagyon rossz munkakörnyezetbe került, a kollégái lépten nyomon csalják a barátnőiket/ feleségüket… Félek; hogy ő is erre az útra lépett… Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan szembesítsem? Ha nem vallja be, honnan tudjam meg, hogy igaz e? Őszintén legalább mondaná akkor el és ne kelljen kérdések között éljek. Köszönöm a normális válaszokat!
Eleve nagyon kellemetlen helyzet, ha emiatt kérdőre vonod és meggyanúsítod. És azzal ugye tisztában vagy, hogy akkor is mérgezni fogja ez a kapcsolatotokat, ha ő valójában semmit sem követett el?
Van más okod is rá, ha gyanakodj? Szerintem egyelőre csak tartsd jobban nyitva a szemed, és legalább addig várj, amíg vagy ugyanezt nem tapasztalod még egyszer, vagy valami más gyanús jelet nem veszel észre.
Az is lehet, hogy mivel te nem voltál otthon, kedve támadt egy kis játszadozásra, és ehhez elővett egy gumit, mert így jobban izgatta a dolog. Van ilyen.
Az én régebbi barátnőm nagyon szeretett gumiba szopni, mert ez izgatta.
Nem kell mindjárt a lerosszabbra gondolni.
Főleg ha jó a szexuálus kapcsolat közöttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!