Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet megcsalt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet megcsalt a párom?

Figyelt kérdés

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer nekem is ide kell kiírjak kérdést, de annyira kellemetlen ez nekem, hogy senkinek sem szívesen mesélném el.

Egy pár napot nem tartózkodtam itthon és amikor ma hazaértem elkezdtem pakolászni a lakásban. A kezembe akadt az óvszeres doboz ami a nagy kiszerelés 10 db volt benne. Együtt vettük a párommal, azt is tudom melyik napon. Nagyon könnyűnek tűnt. Mielőtt elmentem előtte lévő nap emlékszem, hogy pont beszéltük még, hogy x darab van benne, tehát egy ideig nem kell venni. Megnéztem és most pedig egyel kevesebb. Gondolom nem egy súlya miatt volt ennyire könnyű, de így legalább belenéztem. Elkezdtem átgondolni a napokat amik az elmúlt időben voltak, de valójában mivel nem három hete történt hanem manapság nyilván emlékszem még rá, hogy melyik nap volt valami és melyik nap nem. Nem akarok/ akartam rögtön a legrosszabbra gondolni, mert egy a különbség, szóval lehet, hogy már nem tudok úgy visszaemlékezni minden napra pontosan… bár a számra mégis emlékszem és hát nem annyi van benne.. Azóta végső elkeseredésemben végignéztem a lakást, semmilyen gyanús jelet nem találtam. De nyilván nem feltétlenül kellett itt történnie bárminek. A párom éjszaka jön majd haza, addig biztos, hogy ezen fogok kattogni. Meg fogom tőle kérdezni, de biztos tagadni fog. Nem mellesleg elképesztő kellemetlen is lesz, ha mégis rosszul gondolom. Bár őszintén szólva tisztán emlékszem a számra és arra is mikor mi volt, mint mondtam most eggyel kevesebb van mint amennyinek kellene lennie…. Ennek ellenére biztos tagadni fog. Nagyon rossz munkakörnyezetbe került, a kollégái lépten nyomon csalják a barátnőiket/ feleségüket… Félek; hogy ő is erre az útra lépett… Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan szembesítsem? Ha nem vallja be, honnan tudjam meg, hogy igaz e? Őszintén legalább mondaná akkor el és ne kelljen kérdések között éljek. Köszönöm a normális válaszokat!

aug. 14. 15:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire senki nem hülye, hogy még beszéltetek is róla hogy hány darab van, ő meg pont onnan vesz ki.
aug. 14. 17:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tényleg te tévedsz,nagyon bárgyú így bukni.
aug. 14. 18:03
 13/23 A kérdező kommentje:
Nincsen gyerek egyébként úgyhogy innen más nem vihette el. Szerintem is hülye ötlet lenne onnan kivenni ami a közös, de hát mégis megtörtént. Egyébként azóta rengeteget agyalok rajta, hogy most rosszul emlékszem vajon vagy mi lehet, de továbbra is úgy gondolom, hogy egy hiányzik. Talán ő is úgy gondolta, hogy egy nem feltűnő. És valójában ha nem kerül a kezembe a doboz véletlenül ahogy pakolok akkor sosem néztem volna meg. Az a baj ez a legrosszabb ez a bizonytalanság. Én úgy gondolom eltűnt egy, ha nem tud rá ésszerű magyarázatot adni akkor továbbra is bennem lesz ez a dolog, hogy lehet megcsalt és soha nem fog kiderülni számomra, ha tagadja. Mert biztos azt fogja mondani, hogy rosszul emlékszem. Ma én meg fogom tőle kerek perec kérdezni, mivel nem akarok itt tovább nyomozgatni. Meg fogom kérni, hogy mondja el inkább és akkor még majd eldöntöm, hogy hogyan tovább. Valószínűleg sehova közösen. De nem akarok hazugságban élni.
aug. 14. 18:17
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom,de ez nem jó hogy így gondolkodsz😅 lehet ő számolta el és rosszul mondta neked igazából szerintem akármit mondana szegény arra asszociálnál hogy hazudik
aug. 14. 18:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Mondd azt hogy szerinted inkább rakjátok vissza az óvszert ha valamelyikőtök kivesz belőle, nemhogy megsérül rossz helyen, mert láttad hogy kivett egyet.
aug. 14. 18:37
 16/23 A kérdező kommentje:
Ebben mindenképpen van valami amit a 14- es mond, hogy mivel én úgy tudom/ emlékszem, hogy hiányzik egy darab, ezen nehéz lenne változtatni. Ez talán egy hülye véletlen, hogy pont előtte beszéltük mennyi van még, mert egyébként nem agyalnék semmin. Ennek ellenére az együttlétek száma sem stimmel, azokra is úgy gondolom emlékszem rendesen, hiszen nem olyan régen volt. Valahogy mindenképpen beszélek vele erről; meghallgatom mit mond és majd megpróbálom a legjobb döntést meghozni. Nagyon kellemetlen lenne ha tényleg úgy szakítanék vele ha közben én emlékszem rosszul.
aug. 14. 18:45
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

Eleve nagyon kellemetlen helyzet, ha emiatt kérdőre vonod és meggyanúsítod. És azzal ugye tisztában vagy, hogy akkor is mérgezni fogja ez a kapcsolatotokat, ha ő valójában semmit sem követett el?

Van más okod is rá, ha gyanakodj? Szerintem egyelőre csak tartsd jobban nyitva a szemed, és legalább addig várj, amíg vagy ugyanezt nem tapasztalod még egyszer, vagy valami más gyanús jelet nem veszel észre.

aug. 14. 21:07
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

Az is lehet, hogy mivel te nem voltál otthon, kedve támadt egy kis játszadozásra, és ehhez elővett egy gumit, mert így jobban izgatta a dolog. Van ilyen.

Az én régebbi barátnőm nagyon szeretett gumiba szopni, mert ez izgatta.

Nem kell mindjárt a lerosszabbra gondolni.

Főleg ha jó a szexuálus kapcsolat közöttetek.

aug. 15. 11:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javaslom,hogy ne támadd le. Figyeld ezekután a dobozt hogy mennyi van benne. Ha kell írd fel.magadnak,hogy biztosra emlékezz. De most ne szólj,mert ha esetleg jogos a gyanakvásod,mostantól óvatosabb lesz. Ha ne adj isten,talált magának valakit,egy két héten belül újra elvesz a dobozból,mert úgy gondolja,hogy te úgysem figyeled.
aug. 15. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
Na megkérdezted?
aug. 15. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!