Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a feleségem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a feleségem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A dologhoz annyi, hogy messze átlagon felüli mérettel rendelkezem (23cm) és neki én voltam az első. Azt mondta, hogy azért lépett félre, mert kiváncsi volt, hogy milyen egy mikropéniszes (kb 16cm) pasival, de megbánta és csak engem akar. Így, hogy nem érzelmi problémák voltak, inkább csak egy szexuális kíváncsiság, megbocsájthat neki az ember? Vagy hosszú távon nehéz lesz ezt érzelmileg feldolgozni? Nagyon össze vagyok zavarodva.
aug. 14. 13:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

16 centi nem egy mikropénisz, hanem egy átlagos, ezt tisztázzuk előzetesen, akkor is ha ez megint egy farokméregető kérdés, meg akkor is ha nem.

A félrelépés lehetséges kíváncsiságból és tapasztalatlanságból, elvégre egy első kapcsolat esetén mindig az emberben dolgozik az, hogy valójában nincsen viszonyítási alapja. Hogy ez megbocsájtható-e az igazából rajtad múlik, hogy képes vagy-e ezek után megbízni benne. Nekem a félrelépés minden esetben érzelmi probléma, hiszen valaki megtette ezt velem, tehát igen, nagyon nehéz lesz ezt feldolgozni.

aug. 14. 14:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez full kamu. Hergelni akar a 16 cm",mikropénisszel". Az is marha életszerű, hogy egy első kapcsolatában élő feleség úgy kezd el félre kacsingatni, hogy kikérdezi a szerető jelölteket pontosan hány cm a szerszám. Tapasztaltabb nők sem szoktak ennyire direktek lenni.
aug. 14. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nincs. Most erre volt "kíváncsi", akkor legközelebb arra lesz kíváncsi milyen egy alacsonyabbal, magasabbal, feketével, kövérrel, sovánnyal....

Ha ezt most engeded, annyiszor fog hülyének nézni és megalázni, ahányszor csak hagyod.

Ebbe szörnyű belegondolni, és sajnállak nagyon. Remélem lesz elég erőd ehhez, sajnálatos az egész dolog. Kitartás

aug. 14. 14:49
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

"félrelépés lehetséges kíváncsiságból és tapasztalatlanságból, elvégre egy első kapcsolat esetén mindig az emberben dolgozik az, hogy valójában nincsen viszonyítási alapja"

De van egy ferrarim, így még kipróbálás szintjén sem ülnék egy ignisbe.

Szóval ez csak kamu indok volt részéről. Csak menteni akarja a menthetőt. Sztem költözz külön egy időre, érezze hogy nem tehet meg veled mindent. Aztán gondolkodj el, hogy megpróbálod-e újra.

21cm -feleség

aug. 14. 14:58
 15/19 anonim ***** válasza:

16 centi melyik univerzumban mikropénisz?

Én "be sem engednék" egy 23 centiset, nekem senki ne böködje a méhszájamat, plusz fáj is.

Ez szerintem megint valami incel baromság.

aug. 14. 15:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Valami otvarkinezetu monster farku degeneralt irta ki a kerdest.. hiaba nagy a farkad ha 3 mondatig sem tudsz eljutni egy novel eloben.. az a piton ott fog megrohadni a gatyadban ..

meg hogy feleseg , jo vicc! Haha

aug. 14. 15:39
 17/19 anonim ***** válasza:

ez tényleg nem életszerű!

34N

aug. 14. 15:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Napi kamu🤡🤡🤡🤡🤡🤡
aug. 14. 16:06
 19/19 anonim ***** válasza:
1. A nagy pénisztől nem tágul ki a hüvely🤦‍♀️
aug. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!