Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a feleségem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a feleségem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A dologhoz annyi, hogy messze átlagon felüli mérettel rendelkezem (23cm) és neki én voltam az első. Azt mondta, hogy azért lépett félre, mert kiváncsi volt, hogy milyen egy mikropéniszes (kb 16cm) pasival, de megbánta és csak engem akar. Így, hogy nem érzelmi problémák voltak, inkább csak egy szexuális kíváncsiság, megbocsájthat neki az ember? Vagy hosszú távon nehéz lesz ezt érzelmileg feldolgozni? Nagyon össze vagyok zavarodva.
aug. 14. 13:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én válnék.
aug. 14. 13:56
 2/19 A kérdező kommentje:
Voltál már hasonló helyzetben?
aug. 14. 13:58
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Hazudik a nejed, valószínűleg a fazonnak nem jött be ő.Hiszen egy tág hüvely az minden csak nem jó egy férfinek:D Mióta nevezik mikropénisznek (kb 16cm)? Még a fogalmakkal sincs tisztában. Hogy tudtál kezdeni ennyire ismerethiányos emberrel, és még el is vetted?
aug. 14. 14:00
 4/19 anonim ***** válasza:

Ez kamu indok. Én is 19 éve vagyok a férjemmel, első kapcsolat, 21cm..

Őszintén? Igen felmerült bennem már gondolati szinten hogy milyen lenne egy átlagos méretűvel a szex, de eszem agában sincs ezért félrekettyinteni..

Szeretem őt és ő is szeret. Nem hiányzik semmi a kapcsolatunkból. Emiatt nem érzem szükségességét, hogy mással legyek.

De ha annyira égető lenne a vágy bennem, akkor is közösen oldanánk meg. (Pl swingerklub)

Szóval ha megbocsátasz, őszinte -beszélgetés, hogy mi vezetett ide, mi hiányzik a kapcsolatból. Párterápia. És akkor sem biztos hogy túl tudtok lépni.

Hogy esne neki ha megsúgnál érzelem nélkül egy nőt mert kicsi -formás cicit ki akarod próbálni..

aug. 14. 14:03
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem a nemi ismeretei miatt tetszett meg, és mint írtam, neki én voltam az első.
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább valami farokméregető kérdés - "mikropénisz 16 cm".....

Ne dőljetek be, kamu.

7/19 anonim ***** válasza:
*megdugnál
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
16 centi mióta mikropénisz? Tök átlagos méret.
aug. 14. 14:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
13 az átlag. Mikropénisz, aha.
aug. 14. 14:12
 10/19 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, A nejed nem mond igazat.(neki én voltam az első). Jobb helyzetben lennél ha hallgatna, de nem hazudna. Viszont ő hazudik-jelentősen. A jelenlegi helyzetedben is hazudott. Teljesen egyértelmű. Kell ez neked?
aug. 14. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!