Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amint sorra kerülne a találkozó, meg futamodnak az emberek. Miért?
Nemtől függetlenül legyen szó nőről vagy férfiról, nem értem a jelenséget.
Adott mondjuk egy nő aki feleség és anya is. A család és a férj rendben van de szexuálisan nincs kielégítve a nő otthon ezért szeretne talàlkozni mással. Majd pár nappal később az ellenkezőjét mondja és mégsem szeretne semmit mert…. (Gondolom ördögtől való boldognak lenni kicsit mással szórakozás keretein belül, semmi komolyság vagy ilyesmi.)
De hallottam olyanról is, hogy a nő lett volna benne és a férfi megfutamodott az utolsó pillanatban.
Ennek mi értelme? Minek szórakoznak mások idejével az emberek. Nem tudják eldönteni hogy akarnak-e szexet mással vagy sem?
20# de igen. Teljesen az. Azoknak a furcsán működő agyuaknak mint például te, neked nem az. Neked szivárványos. Majda saját csapdádba bele szaladsz és egy életre elcseszed sajátoddal együtt. Valami nem jó otthon, tedd rendbe! Nem keresgetni kell és még szét fikázni a másikat mert még sem lép feléd. Nem szép dolog, de ezt nem érzed. A súlyát se annak amit tettél volna.
Íme emberek! Egy magát sajnáló és felmagasztaló egyed. Még sajnálni sem èrdemes. Azt kapsz ami jàr neked. 😉
Igen? Miért mit érdemlek?
Én köszönöm szépen teljesen jól vagyok.:)
Majd lesz olyan akinek elveszem az eszét és szintén benne lesz ;)
Elvégre ehhez két ember kell.
Amúgy hogy vagy? Megiszunk egy whiskyt valamikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!