Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem írnak egymásnak a szeretők csak munkaidőben és csakis munkaidőben van találkozó , hogyan bukhatnak le?
Valamelyik fél viselkedése lehet árulkodó, pl. ha érzelmileg nincsen jól a másik miatt….
A munkahelyen is könnyen lehet valaki munkahelyi pletyka áldozata. Tehát nagy önfegyelem kell hozzá…..
Egy szerető általában kihat az ember viselkedésére.
Ez lehet árulkodó a másik félnek.
Én voltam szerető és akkor azt hittem, hogy mindent tök jól, ugyanúgy csinálok.
Miután vége lett és rendeződtek a gondolataim meg az érzéseim akkor jöttem rá milyen rohadt gyanúsan is viselkedtem.
Ha ősidők óta tart ez az állapot, akkor nem feltétlenül feltűnő.
Ha eddig nem volt szeretőd, de most lett, akkor viszont megváltozhat a viselkedésed, ha te nem is veszed észre.
Lehetsz ingerültebb vagy csak simán kizoomolsz, állandóan máshol járnak a gondolataid, amiről azt gondolnád semmi feltűnő nincs benne. Pedig észre lehet venni, hogy valaki nincs teljesen jelen.
Lehet olyan is, hogy valamivel megsérted a szeretőt, mire az begurul és nem csinál semmi különöset, de elkezd munkaidőn túl keresni, hívogat vagy írogat, ez pedig téged is érzemileg más állapotba helyez - ez szintén látszik az emberen.
És persze ha még durvábban begurul, akár el is mesélheti a feleségednek, stb.
- meglátja az üzenetet a párja vmelyiküknek... attól még, hogy munkaidőben írkálnak, még ott marad az üzenet a telefonban, messengerben, whatsappon stb., ha nem törli az illető kényszeresen
- valami harmadik fél látja a dolgot, és beköpi őket
- gyanús tranzakciók a bankszámlán
- hazahoz vmi árulkodó jelet, és nem tudja kimagyarázni (pl. óvszer, ha otthon máshogy védekeznek; rúzsfolt, folyamatosan érződő idegen illatok - pl. parfüm, cigi - , szívecskés biszbasz; cigi, ha otthon nem cigiznek, alsónemű... meg kb. bármi)
- nagyon megváltozott viselkedés... ez nyilván nem bizonyító erejű, de lehet jele a hűtlenségnek és sok ember elkezd erre gyanakodni... pl. hirtelen megváltozott külső, sokkal igényesebb lesz magára, parfüm / kölni (ha addig nem használt vagy csak gagyibbat), megcsappant szex, ingerültebb viselkedés és bunkóskodás, hirtelen ajándékokkal elhalmozás (sokszor ez a bűntudat kivetülése)... nem veszi fel munkaidőben a telefont, ha korábban fölvette; túl sokat beszél egy kollégáról (akár pozitívan, akár negatívan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!