Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, tud hiányozni a szerető?Mi ez az érzés ha a találkozó után mosolyogtok és egyszerűen csak olyan jó minden...😃
En ilyen kapcsikban akkor voltam csak boldog mikor a ketto kozt voltam. Az egyik tol jottem es megyek a másikhoz. Es kimarad az az "űr", hogy pl hazamegyek csak, vagy hazament aztan holnap találkozunk csak meg ezek az üresjáratok.
Akkor éreztem magam teljesnek mikor a -van honnan elindulni es van hová kihez menni- érzéseket éreztem.
Ja volt olyan is hogy egyik pasit hívtam hogy vigyen el a másikhoz. Birom néha hogy a pasik annyira lazák nem görcsölnek nem kerdeznek vissza. Olyan is volt hogy egyik jött elém a másik pasinál várt lent es mentunk bandázni vele is meg a nöjével is.
Es csak azert mentem veluk mert akinel voltam azzal nem mentunk akkor sehova megvolt a szex aztán betett zenéket meg én nem tidom mit akart de jött a màsik a csajjal lent es lementem velük.
Aztan utolag kiderult hogy az elso velem akart lenni csak en nem vágtam le mert nemigen küzdött hogy toltsuk egyutt a napot. Azt se tudtam mit akar.
#4 Attol még szerelmesek voltak kesobb az egyikkel jartam aztan a masikkal.es mindketto el is jegyzett.🤣
Millio sztorit tudnék mesélni!!!
Az elso otthagyta a csajt osszekoltoztunk eljegyzes.
A másikkal kesobb jottem ossze kb 8 év mulva es eljegyzés megint.
Ők tudnak szerelmesek lenni!!♡
És én is 😊
(Ez csak amolyan megjegyzésem hogy:amugy ahhoz képest hogy a két pasi majdnem teljesen egyforma gyűlölik egymást mégis.
Ezt más egyforma pasikon is látom és nagyon èrdekesnek tartom.
Pont olyan pasik utálják egymást akik teljesen egy "kaszt" pedig.
Pl alfák utálnak egy másik alfát. Vagy laza "mácsós" "csávók" utálják a másik "laza mácsos csávót" vagy az audisok utálják a másik audist, pedig szerintem sokszor a legjobb fejek rengeteget lehet velük bandázni lazák vagányak okosak ügyesek sikeresek szinte összeadodhatna az energia még több nevetés még több kaland csínytevés, logikailag szerintem ha 2 hasonlo találkozik azok bírják egymást(en pl ha találkozom hozzám hasonló csajjal en helyből birom ha vkiben magamat látom viszont ami ritka sajnos), és nekem döbbenet valahol hogy 2 hasonlo pasi viszont rühelli egymást es inkább kerülik egymást mert különben neki is mennének egymásnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!