Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom néha lefekszik mással,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom néha lefekszik mással, de eltűröm neki, ez gond?

Figyelt kérdés

Azért tűröm el mert én ehhez úgy állok hozzá ha viszont lelkileg az enyém, és velem van, mellettem köteleződott hosszú távon, akkor hagy csinálja néha. Persze rosszul esik, amit nem mutatok ki de elviselem...

Ezen kívül minden passzol köztünk, 5 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk

2024. jún. 1. 17:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Épp ezt akartam kérdezni😅😅

2024. jún. 3. 06:22
 22/23 anonim ***** válasza:
A kérdésre visszatérve kis gond, de nem annyira mint amennyire felfújja pár radikalista, hogy ezért szakítani kéne. Meg kell beszélni hogy nyitott kapcsolat, hárem vagy swingerezés úgy szokott boldogan működni.
2024. jún. 3. 10:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Radikalista🤣🤣🤣🤣🤣
2024. jún. 3. 11:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!