Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom néha lefekszik mással,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom néha lefekszik mással, de eltűröm neki, ez gond?

Figyelt kérdés

Azért tűröm el mert én ehhez úgy állok hozzá ha viszont lelkileg az enyém, és velem van, mellettem köteleződott hosszú távon, akkor hagy csinálja néha. Persze rosszul esik, amit nem mutatok ki de elviselem...

Ezen kívül minden passzol köztünk, 5 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk

2024. jún. 1. 17:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem baj.

Ha véletlen elnézném én is, akkor tuti néha én is félremennék.

2024. jún. 1. 20:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A te dolgod. Ha neked jó, akkor ok. Én a magam részéről nem vagyok ennyire igénytelen, önbecsülésem is van, szóval sose lennék ilyen viszonyban. Mert ez még csak nem is egy párkapcsolat, abban ugyanis 2 ember van, nem több.
2024. jún. 1. 20:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondjátok ki a nyitott kapcsolatot, aztán te is mehetsz jól érezni magad, ha a lelkedet meg ő ápolja.
2024. jún. 1. 20:22
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem gond hogy téged megaláznak
2024. jún. 1. 20:25
 15/23 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Egy ilyen felállás nálam maximum nyitott-laza kapcsolatban működhetne, csak azért mondom, mert egy ilyen kapcsolat semmi esetre sem mondható komolynak!
2024. jún. 1. 22:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Ez nem megcsalás, hisz nincs hazudozás, becsapás, hanem őszinte. Olyan is van hogy együtt laknak a nők a csávóval háremszerűen és így még pénzt meg házimunkát is spórolnak. Meg olyan hogy nyitott kapcsolat, vagy swingereznek. Talán a három közül valamelyik jobb lenne ennél, esetleg vesd fel.
2024. jún. 1. 22:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindig meglep,hogy emberek milyen kapcsolatban élnek...és hogy ennyire buta nők hogy létezhetnek.

Ez a férfi nem szeret téged,semmibe se vesz.Még az is jobb,ha titokba csinálja,mert még az is azt mutatja,tudja hogy akkor elhagynád. De ő konkrétan ezt is lesza*ja.Semennyire nem vesz emberszámba se.Nagyon nem kéne ilyen emberrel lenni.

2024. jún. 1. 23:48
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a rémesen buta, hogy neked a hazudozás a jó, meg a gőgöd miatt szakítás. Akkor te szakíts az őszintével és jöjj össze egy hazudozó papuccsal.
2024. jún. 2. 00:01
 19/23 anonim válasza:
100%
Ez komoly nem gondoltam volna hogy létezik ilyen hülye nő
2024. jún. 2. 08:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Hol van a kérdésben hogy nő a kérdező?
2024. jún. 2. 13:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!