Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom néha lefekszik mással, de eltűröm neki, ez gond?
Azért tűröm el mert én ehhez úgy állok hozzá ha viszont lelkileg az enyém, és velem van, mellettem köteleződott hosszú távon, akkor hagy csinálja néha. Persze rosszul esik, amit nem mutatok ki de elviselem...
Ezen kívül minden passzol köztünk, 5 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk
Nekem nem gond, de nem is az én párom csinálja ezt :D
Ha neked nem gond, akkor idegenek véleménye miért érdekel? Vagy megerősítést vársz, hogy ez rendben van, más is így gondolkodik, mint te? Bizonyára nem vagy ezzel egyedül, de attól még nem gondolom, hogy ez rendben lenne, engem biztosan nem nyugtatna meg a gondolat, hogy "mellettem köteleződött el hosszú távon", már csak azért sem, mert az elköteleződés az én olvasatomban a szexuális és érzelmi kizárólagosságot is jelenti, vagyis ha félredug mellettem, akkor nem köteleződött el annyira mégsem.
Vannak bőven olyanok, akik nem csalnak meg, butaság az az érv, hogy "mindenki" megcsal egy idő után. Nyilván a saját páromról sosem tudhatom 10000% biztonsággal (mármint bízom benne, el sem tudom képzelni, hogy valaha megcsalt volna a 10 évünk alatt, de biztosan nem tudhatom), de magamról egészen biztosan tudom, hogy nem csaltam meg őt sosem, szóval, minthogy nem vagyok egy különleges hópihe, nyilván vannak rajtam kívül mások is, akik nem csalják meg a párjukat, szóval érdemes szerintem ilyen embert keresni, nem kell megelégedni az aljadékkal, csak mert úgy gondolod, hogy úgyis mindegyik ilyen. Nem ilyen. Higgy magadban, hogy ennél jobbat érdemelsz te is.
"Persze rosszul esik, amit nem mutatok ki de elviselem..."
Magyarul csendben szenvedsz.
Kár.
Az egy dolog, hogy neked "belefér", hogy testileg mással is van mert "lelkileg a tiéd" csak az a helyzet, hogy ebből az fog következni, hogy csak idő kérdése és lelkileg se lesz már a tiéd mert bele fog szeretni másba. Mert pl a másikkal jobb a szex, több időt tölt vele együtt, jobban megkedveli stb stb és ott fog hagyni más miatt.
És ne hagyd már magad ennél jobban megalázni, én is voltam ilyen helyzetben én is azért tűrtem el, mert vakon szerettem de közben megsemmisültem mert ennél kevesebb megalázóbb dolog van.
Nekem nem baj, majd ott hagy mikor komolyat akar.
Egy 15-20 éves házasságban, gyerekekkel, közös vagyonnal megértem ezt a hozzáállast.
Egy 5 éves kapcsolatban viszont ez csak annyit jelent, hogy semmire nem tart téged.De ha így jó neked, legyél vele, míg le nem lép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!