Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit kellene reagálnom a párom feleségének a megkeresésére?
Leírva elég bonyolult helyzet. A párom barátnője beteg lett, így bár elég zakkant ötlet volt, de elvette feleségül. Azóta sem váltak el, soha nem éltek együtt. Most a hölgy levelet írt nekem, hogy figyelmeztessen, milyen csapodár is a férje, gyorsan lépjek le, mielőtt engem is megbánt, megcsal stb. A levélből az jön le, hogy egyértelműen friss kapcsolatra gondol, pedig nagyon nem az, sőt! Nem tudom, hogy egyáltalán reagáljak-e erre az üzenetre vagy inkább hagyjam figyelmen kívül. A hölgy most elméletileg jól van, már 3 éve nem újult ki a betegsége, de a legutóbb is 5 év után jött elő.
A párom szerint ne foglalkozzak vele, néha szoktak ilyen fellángolásai lenni, majd elmúlik. Most először keresett meg engem, de a párom több munkatársnője is kapott már hasinló levelet.
"Ő ment hozzá egy 5 gyerekes apához.."
És hány gyerekről volt tudomása, amikor hozzáment?
"Ebben az esetben mit kellene reagálnom a párom feleségének a megkeresésére"
Szerintem hívjátok meg családlátogatásra, amikor otthon vannak a gyerekek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!