Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nőket kérdezném: Mi célból írtok rá egy férfira, ha nem akartok tőle semmit?
Minap történt velem, hogy egy nyáron megismert, 31 éves nő (vagyis nem egy tinip.csa) rám írt a semmiből, hogy "Mi újság?".
Válaszolok neki, próbáltam lazán, érdekesen, de nem túl terjengősen fogalmazni. Erre 5-10 percenként büfög pár 2-3 szavas mondatot, majd órákra eltűnik... Ennek mi értelme van?
Előzmény: egy fesztiválon ismerkedtünk meg, élőben jól éreztük magunkat. Rögtön utána elhívtam egy találkozóra, de "dolga volt" és akkor is hasonló aktivitással válaszolt, ezért hagytam is a fenébe, többet nem kerestem. Erre bő egy hónappal később a fentieket játssza el.
Ilyenkor mi játszódik le a fejében?
34F
Ezt nem lehet tudni, szerintem csak egy pillanatra magányos volt vagy valami letörte és úgy érezte ezzel jobban érzi magát.
Töröld a csába és ne foglalkozz többet vele.
Az lesz...
Értem én, hogy vsz. unatkozott vagy magányos volt. Én is szoktam pl. Tinderen ilyenkor beszélgetni olyan lányokkal is, akikről tudom, hogy nem lesz semmi komoly a dologból. De az rendes beszélgetés és mindig elköszönéssel jelzem a végét.
Viszont az, hogy csak azért keressek valakit, hogy pár mondat után látványosan lexarjam, mérhetetlen bunkóság. Azt még megérteném, ha én kezdeményeztem volna és úgy xar le, de ezen a main kiakadtam.
#2-nek: ha csináltál már ilyet, akkor csak tudod, hogy miért tetted.
Ha pedig nem, akkor nem neked szól a kérdés (nem olyan bonyolult ez).
"ha csináltál már ilyet, akkor csak tudod, hogy miért tetted"
De azt nem, hogy más miért teszi azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!