Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebben az esetben mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mit kellene reagálnom a párom feleségének a megkeresésére?

Figyelt kérdés

Leírva elég bonyolult helyzet. A párom barátnője beteg lett, így bár elég zakkant ötlet volt, de elvette feleségül. Azóta sem váltak el, soha nem éltek együtt. Most a hölgy levelet írt nekem, hogy figyelmeztessen, milyen csapodár is a férje, gyorsan lépjek le, mielőtt engem is megbánt, megcsal stb. A levélből az jön le, hogy egyértelműen friss kapcsolatra gondol, pedig nagyon nem az, sőt! Nem tudom, hogy egyáltalán reagáljak-e erre az üzenetre vagy inkább hagyjam figyelmen kívül. A hölgy most elméletileg jól van, már 3 éve nem újult ki a betegsége, de a legutóbb is 5 év után jött elő.

A párom szerint ne foglalkozzak vele, néha szoktak ilyen fellángolásai lenni, majd elmúlik. Most először keresett meg engem, de a párom több munkatársnője is kapott már hasinló levelet.

máj. 27. 06:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem vesz el egy random valakit csak azért, mert beteg. Egy beteg ember nem jut több juttatáshoz vagy előnyhöz, ha férjezett. Ennek semmi értelme. A 2 gyerek honnan van? Másim nőtől/nőktől?
máj. 27. 11:56
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekünk vannak közös gyerekeink, nem nekik.

Még általanosban és gimiben jártak pár évig, majd mikor a párom az anyukája temetését ment intézni a szülővárosába, összefutottak. Eléggé maga alatt volt a betegsége miatt, amúgy is bipoláris, már az öngyilkossagot fontolgatta, végül az álmai esküvőjéért cserébe belevágott a műtétbe és a kezelésekbe. Utána meg mindig volt valami, ami miatt "pont most nem jó" a válás. Az apja halála, a betegség kiújulása, autóbaleset stb.

Túl sok vizet nem zavart eddig a dolog, de most ez a levél kicsit meglepett. Azt eddig is tudtam, hogy rólunk nem beszélt neki, mert vannak fura dolgai a hölgynek attól függően, hogy éppen hol van lelkileg, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire nem.

máj. 28. 08:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha a pasid rendesen lezarta volna a dolgot, ahogy kell, nem lennetek ilyen gazos es kellemetlen szituban...
máj. 28. 08:17
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja es siman lehet, hogy tenyleg megcsal az urad
máj. 28. 08:18
 15/23 anonim ***** válasza:
Jah nyilván a nő hülye, ti abszolút rendben vagytok, látjuk. :)
máj. 28. 10:03
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy mi nem vagyunk hülyék, csak arra irányult a kérdésem, hogy ilyen esetben kellene-e valamit reagálnom a hölgy megkeresésére vagy sem.

Elhihetitek, hogy én sem igazán értettem, hogy mi a fenének veszi el, de igazából nem ez az egyetlen furcsasága a kapcsolatunknak, tehát különösebben nem is esem miatta ketségbe!

máj. 28. 12:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"A levélből az jön le, hogy egyértelműen friss kapcsolatra gondol, pedig nagyon nem az, sőt!"

Csakszámomra nem hihető és életszerű, hogy a nőnek nincsen róla tudomása, hogy a férjének gyerekei születtek egy mások nőtől??

máj. 28. 12:44
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Túl sok vizet nem zavart eddig a dolog"

Nem tudom, hogy valakinek tényleg eszébe jutna-e egy jogilag rendezetlen helyzetben, más nő férjével gyerekeket vállalni, de ha ez nem troll kérdés, akkor szerinted az sem fog "sok vizet zavarni", amikor vagyonmegosztásra kerül a sor kettőjük között, miután akár a nő, akár a párod beadja végre a válókeresetet?

máj. 28. 15:52
 19/23 A kérdező kommentje:

Én nem vállaltam más férjével gyerekeket. Ő ment hozzá egy 5 gyerekes apához... Mi már 24 éve vagyunk együtt.

Mégis, miből kérne a hölgy vagy a párom vagyonmegosztást? A párom fizuja 100%-ban elmegy a megélhetésünkre. Megtakarítás az én és a gyerekek nevén van. A hölgy az anyjával lakik.

máj. 28. 17:39
 20/23 A kérdező kommentje:
A kerdés továbbra is adott. Válaszoljak neki a megkeresésére vagy hagyjam a csodába?
máj. 28. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!