Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebben az esetben mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mit kellene reagálnom a párom feleségének a megkeresésére?

Figyelt kérdés

Leírva elég bonyolult helyzet. A párom barátnője beteg lett, így bár elég zakkant ötlet volt, de elvette feleségül. Azóta sem váltak el, soha nem éltek együtt. Most a hölgy levelet írt nekem, hogy figyelmeztessen, milyen csapodár is a férje, gyorsan lépjek le, mielőtt engem is megbánt, megcsal stb. A levélből az jön le, hogy egyértelműen friss kapcsolatra gondol, pedig nagyon nem az, sőt! Nem tudom, hogy egyáltalán reagáljak-e erre az üzenetre vagy inkább hagyjam figyelmen kívül. A hölgy most elméletileg jól van, már 3 éve nem újult ki a betegsége, de a legutóbb is 5 év után jött elő.

A párom szerint ne foglalkozzak vele, néha szoktak ilyen fellángolásai lenni, majd elmúlik. Most először keresett meg engem, de a párom több munkatársnője is kapott már hasinló levelet.

máj. 27. 06:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
Simán csak bolond.
máj. 27. 06:49
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden információt a párodtól tudsz, honnan tudod hogy nem hazudik? Ja mert szereted? Szerintem nézzél után a dolgoknak, csak azután mérlegelj. Persze ehhez bátorság kell, sokkal könnyebb a idegen nőt "lehülyézni", mint kideriteni hogy a párod esetleg nem az akinek mutatja magát. Ha meg boldog tudatlanságban akarsz maradni, egyszerűen ne válaszolj rá semmit.
máj. 27. 06:51
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Menj utána a dolognak. Egyébként ez a nem váltak el dolog visszafelé sülhet el. Tudod, ha válnak, simán kisemmizheti a férfit.
máj. 27. 08:04
 4/23 A kérdező kommentje:
Igem, tőle tudom, de én még soha nem kaptam hazugságon. Elég hosszú ideje együtt élünk és HO dolgozik, tehát azt is tudom, hogy mivel telik a napja. Max a gyerekekkel szokott tőlem külön programot szervezni és orvoshoz szokta a feleségét elvinni, de akkor ott van a csaj anyja is, így a párom nagyjából csak sofőrként van jelen.
máj. 27. 08:12
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem tudja kisemmizni, mert egyiküknek sincs semmije...
máj. 27. 08:13
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Én egyáltalán nem lennék olyan valakivel aki még házas. Szóval nem kéne ilyesmiken törni a fejem.
máj. 27. 08:14
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

A feleségével vannak közös gyerekeik, de neked azt mondja, hogy nem éltek együtt, és csak a betegsége miatt vette feleségül?

Nem vagy te durván naiv?

máj. 27. 09:10
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt en sem ertem. Eloszor csak parkent voltak egyutt, de nem koltoztek ossze, aztan osszehazasodtak es lett egy gyerek? Vagy elobb volt a gyerek es aztan hazasodtak? Ugy vallaltak gyereket, hogy soha egy percet nem eltek egyutt? Te melyik lepesnel csatlakoztal be a sztoriba?
máj. 27. 09:24
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

8

Ráadásul többes számban, gyerekekről írt a kérdező:

"Max a gyerekekkel szokott tőlem külön programot szervezni"

máj. 27. 09:34
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

9: afelett elsiklottam. Akkor meg plane, hogy hoztak ossze minimum 2 gyereket, ha egyutt sem eltek. Furcsa az egesz sztori.

(#8)

máj. 27. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!