Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire sűrűn kapnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire sűrűn kapnak az emberek Facebook-os megkeresést a Házasodna a gazda c. műsorból, ha a Facebook algoritmus (gyakorlatilag semmi közös, se közös ismerős) működése alapján ennek szinte semmi esélye?

Figyelt kérdés

márc. 24. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem kaptam. Pedig jót röhögnék
márc. 24. 10:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld értékelés.
márc. 24. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm anyja,nevezzük Kiss Bélánénak, kapott, pedig a a profil és borítóképén a férjével meg a lánnyal van. 🤷🏼‍♀️ Mondjuk ő bőszen is írogatott a műsör Facebook oldalára. 😂
márc. 24. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában vannak "toborzók", akik ráírkálnak emberekre, hogy lenne-e kedev szerepelni blabla bla. Nem kell ehez az adott műsor oldalát nézni, vagy kommentelni. Ha a toborzóval máshol "összefutsz" (másik csoport, valami teljesen másról szóló cikk alatt kommentelsz, amit ő is olvas) benne van, hogy rádír a szokásos sablon szöveggel, aztán vagy bejön neki vagy nem. Én egyszer kaptam ilyen megkeresést, tök jót mosolyogtam azon, hogy "pont ilyen karaktereket keresnek", mert az adatlapom nyilvánosan kb üres, a profilképemen meg a macskám van 😅. Posztjaim 99%-ban nem nyilvánosak, képeim sem azok, csak ismerőseim láthatják. Szóval szokásos sablon szöveget elküldte, mert valahol belefutott a nevembe és ennyi.
márc. 24. 12:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a két eddigi utolsó válaszolónak, nekik is ment a zöld. Én sose írogattam a műsor Facebook oldalára és sose kommenteltem vagy lájkoltam (tök eltérő az FB szerint az érdeklődési körünk), amit az engem felkereső illető követ. Ráadásul semmilyen FB csoportban sem vagyok benne, amiben ő is. Közös ismerős sincs. Meg úgy alapvetően semmi közös és nem is gazdálkodom, ez a profilomon is látszik.
márc. 24. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a valami olyan helyre/műsorba kaptam meghívást, ahol az egyik cápa zsűris embernek kerestek az egyik cégéhez vezetőt. Nem találtammeg az összefüggést, ami alapján megtaláltak. Álláskeresésem volt, de az agrár témában, ami éppenséggel annak a hapinak nem volt a portfíliójában egyáltalán.
márc. 25. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!