Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rá lehet venni a Tindert/Bumbl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá lehet venni a Tindert/Bumble-t, hogy először azokat dobja fel, akik jobbra húztak?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy a dating appok miután rátanultak arra, mi a típusom (nem dohányzó, kapcsolatot keres, kb hogy néz ki), egyre kevesebb ilyet mutatnak. Míg eleinte gyakran tudtam jobbra húzni férfiakat, most már alig dob fel olyat, összességében sokkal kevésbé jó profilokat dob fel. És itt most nem feltétlenül a népszerűségükre gondolok, hanem hogy arányaiban több alkalmit keresőt, dohányzót stb dob fel, akikről eddig megtanulta, hogy balra húzom majd. Mindeközben 500+ like-ot kaptam (ezek egy része biztos friss, növekszik is), de egy nap alatt hiába pörgetek át 100 feldobott profilt, egyik se olyan, aki jobbra húzott. Ugye ha jobbra húzom én is, akkor match lenne, ha balra, akkor írná.

Értem én, hogy ezzel próbál rávenni, hogy fizessek elő. Habár eddig azt hittem, főleg a férfiakat célozza. De engem lényegében ellehetetlenített teljesen.

Szóval a kérdésem az, hogy ki lehet ezt valahogy trükközni? Rá lehet venni, hogy azokat dobja fel, akik már kedveltek? Vagy melyik app nem akadályoz direkt? Ennél már az is jobb lenne, ha random dobná fel a pasikat.

2023. jún. 2. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Prémium 🤷🏻‍♂️
2023. jún. 2. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Ki, ha hanyagolod az appet és máshol próbálkozol
2023. jún. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!