Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő csak azért használja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő csak azért használja a Tindert hogy növelje az Instagram követőit?

Figyelt kérdés
Semmi nincs róluk megadva még az sem hogy melyik városban élnek, az egész Bio ennyiből áll hogy IG:sexycukiszépfannika96 . Kb minden 5. női profilnál ez van.
2022. szept. 18. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mind.
2022. szept. 18. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. szept. 18. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Kövesd be és szedd fel ott
2022. szept. 18. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Kerdes melyik korosztaly

Spec nekem nincs instam

De en nem is 20as csajszi/kislany vagyok

2022. szept. 18. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
28%

Passz, én abszolút eredményesen használom a tindert... nem lehet hogy a hiba inkább benned keresendő?

36/f

2022. szept. 18. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Te akkor 60as néni lehetsz

2022. szept. 18. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden mai manipulált vagy új generácios szalag hibás ember.
2022. szept. 18. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy minek. Most mi lesz? Bejelölöm instán, és cserébe a plusz követésért összejön velem? Hagyjuk már... Ha meg új tartalomgyártót keresek, akiket szeretnék követni mert szép/érdekes, minek pazarolnám Tinderen erre az időt.

Én is látom, hogy sokan kiírják. Ő dolguk, éljenek csak a modern kor számfüggőségének, én meg átlapozok rajtuk.

2022. szept. 18. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!