Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves fiúk! Nálatok probléma, ha egy lánynak nincsen snapchatje, instagramja, twittere, watsuppja, egyedül csak facebookja van, de azt is ritkán használja?
Jajj hát velem is ez van. :D (Kivéve én szeretek chatelni)
Szóval kíváncsi vagyok én is a válaszokra....
A mai rohanó világban lehet, hogy ez már generációs különbségnek vehető, de én 20 évesként face-n és skype-on kívül minden mást hülyeségnek gondolok, divattevékenység.
A facen összeszedheted az ismerőseidet, tarthatod a kapcsolatot, skypeon külön tarthatod a kapcsolatot. A többi az meg külön platform ugyanezekre, de minek? csak divat az egész.
Szerintem a spapchat és az instagram mókásak, semmi baj nincs velük, de kapcsolattartás céljából tényleg elég a facebook.
16L
Nekem a Viber bejött, google talk is van, ha vmelyik családtagom v ismerősöm ott ír, ott válaszolok, skypeot ritkán használok, face van, whatsapp sztem most nincs feltelepítve, twittert soha nem használom, instagramot se, snapchat van de em használom :D
De egyáltalán nem probléma :) viszont a Viber jó azért, mert ingyen telefon bárhol, bármikor :) elég nekem ha a netért fizetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!