Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők legnagyobb része max 1-2 hét után letörli a Tindert, hogy ennyi volt, kiégtek?
Több lány ismerősöm panaszkodott nekem erről, hogy kb 3 nap, de max 1-2 hét után törlik a Tindert, merthogy kiégtek.
Kicsit olyan érzésem van, hogy regisztrálnak Tinderre, és várják a tökéletest, aki tökéletesen néz ki, és képes őket úgy szórakoztatni, hogy ők ebbe 0 effortot tesznek bele, és ha nincs ilyen férfi 3-4 napon belül akkor kész vége, nincs több remény, ők kiégtek.
Mintha olyat keresnének Tinderen, ami nincs.
Egy barátnőm javaslatára felregisztráltam anno a Tinderre, de három nap után töröltem. Nem a tökéletest vártam (akkor még nem is igazán tudtam, hogy mi lenne számomra a tökéletes), próbáltam nyitott lenni.
Nos, szinte húszpercenként kaptam egy farokképet, ami önmagában gusztustalan, de általában semmi szöveget nem írtak hozzá, szóval nem is értettem, mit várnak. Sokan írtak, egy egyszerű "szia mizu?"-t, ami kicsit zavart, mert elég sok érdeklődésemet megemlítettem, pont azért, hogy azokkal lehessen indítani. Mindegy, lenyeltem és amikor olyasmiket kérdeztem, hogy milyen hobbijai vannak, miket szeretem csinálni, a legbővebb válasz is az volt, hogy szeret otthon tévézni, de aztán egy kedvenc sorozatát se tudta kinyögni, mert neki olyan nincs. A többséggel egyszerűen semmiről sem lehetett beszélgetni.
Eleve rohadt leterhelő, amikor frissen regelsz, és mindenki rádugrik. Mindenki azt várja, hogy azonnal válaszolj. Ha nem, pedig látja, hogy online vagy, akkor soknál már gurul is a gyógyszer, és írja a következő mocskolódó üzenetet.
Akinek írsz, azok közül is még ki kell szűrni a selejtet. A fele nyíltan egyből rátér a szexre, dickpick, stb. Akivel meg pár napja beszélgetsz, azt "véletlenül" feldobja a Facebook, és kibukik, hogy házas meg gyereke van.
Érted, ott van 100-200 üzenet, 200 pasi, és egy normális nincs, csak a selejt.
A többség egyszerűen önvédelemből törli magát, mielőtt a komplett férfinemet megutálja.
A válaszod hitelességét árnyalja, hogy a Tinderen nem lehet képet küldeni.
Linket lehet, na és az hova vezetett? Azokhoz a "csodákhoz".
#5:
Itt se lehet képet küldeni, de már nem egy linket kaptam.
Ha minden sz@rra kattintasz, akkor viszont örülhetsz, hogy csak pötsös képet kaptál, nem valami trójait.
Írtam, hogy meg is nyitom? Nem.
Egy ideje eleve meg se nyitom a privátokat. Ott a kis boríték a sarokban, de nem zavar.
Kérdező tökéletesen leírtad.
Az átlag nő elvárja hogy szórakoztasd őt, meg intézz mindent anélkül hogy neki bármit kéne csinálnia és természetesen beugróként tökéletes képeid legyenek.
Ő egy nő szóval neki jár alanyi jogon egy tökéletes férfi mindenféle erőfeszítés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!