Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők legnagyobb része max 1-2 hét után letörli a Tindert, hogy ennyi volt, kiégtek?
Több lány ismerősöm panaszkodott nekem erről, hogy kb 3 nap, de max 1-2 hét után törlik a Tindert, merthogy kiégtek.
Kicsit olyan érzésem van, hogy regisztrálnak Tinderre, és várják a tökéletest, aki tökéletesen néz ki, és képes őket úgy szórakoztatni, hogy ők ebbe 0 effortot tesznek bele, és ha nincs ilyen férfi 3-4 napon belül akkor kész vége, nincs több remény, ők kiégtek.
Mintha olyat keresnének Tinderen, ami nincs.
Itt írtad:
"#5
Linket lehet, na és az hova vezetett? Azokhoz a "csodákhoz"."
De mindegy, mostanra elhiszem, hogy eleged lett a Tinderből, tulajdonképpen ilyen előzmények mellett én is így döntöttem volna a helyedben.
Plusz elnézést.
10#
Hát azèrt sok mindent elárul egy férfiről az hogy kommunikál az elejèn. Engem akartak megtèriteni. 10 perc után seggbe rakni, megkèrdeztèk hány wcm van mert ő reggel sokáig szar.k, ès mivel látja hogy kocsim van menjek már fel èrte Pestre, mert nem akar tömegközlekedni. Ès ez mèg csak nagyon lightos mesèlès volt.
Èn ilyenekből nem kèrtem.
Te már eldöntötted hogy mit gondolsz.
Én egyébként abba fáradtam bele, hogy minden nap beszéltem egy kedves, átlagos sráccal, válaszoltam ugyanazokra a kérdésekre (munka, család, suli, hobbi, stb) feltettem én is ezeket a kérdéseket, figyeltem a válaszaira, majd soha többé nem hallok felőlük.
Utálok ismerkedni, nekem az összes ilyen beszélgetés aktívan fáj. Nem bírom 2 hétnél tovább csinálni.
Már ne haragudj kérdező de honnan veszed hogy csak a nők égnek ki?
Én férfiként 2-3 nap alatt kiégtem ott úgy hogy soha többet ne használjam, egy nőnek még sokkal könnyebb is elviselni azt a trágya alkalmazást, mert neki legalább sikerei vannak. Csak túl sok a szociopata nyomorult férfi akik képesek értelmetlenül pörgetni azt a baromságot anélkül hogy nekik bármi hasznuk legyen belőle.
Csak azért mert hallották hogy egyeseknek bejön, vagy mert 1000-ből egy egyszer visszaírt neki.
Szánalom az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!