Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek túl nagy kérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl nagy kérés volt ez a barátnőm részéről?

Figyelt kérdés

Sajnos ilyen, vagy olyan úton, módon, de a barátnőm érzelmileg eléggé durván megcsalt. Próbáljuk a kapcsolatotunkat megmenteni, ő egy vegyesboltban dolgozik. Mondanom sem kell, hogy a bizalmat az sajnos eltűnt iránta. Én megértem, hogy ha valaki mondjuk bepróbálkozik nála, vagy úgy néz rá, amiből az jön le, hogy a férfinak nem semleges, hogy azt közölje velem. Én azért kértem ezt tőle, hogy ezeket ossza meg velem, hogy ezáltal a bizalmat valahogy kezdjen kiépülni felé, hogy őszintén elmond ilyen dolgokat, valahogy nálam ez volt az első, amit feltudtam hozni, hogy a bizalmat valahogy újra kiépítsem felé.

Ennek másfél éve, az első pár hónapban még tartotta magát ehhez, kb 3-4 hónapig, aztán azóta semmi, kérdezgettem, hogy mi volt a boltban, volt e valaki aki úgy nézett rá stb, azt mondta, hogy nem. Aztán az utóbbi egy évben már totálisan úgy adta elő, hogy senki sem kezdeményezett, max ilyen perverz 50-70 körüli bácsik, akik tipikusan ezek a perverz öregemberek.

Aztán a tegnapi nap folyamán, egy mélyebb beszélgetés alkalmával közölte véletlenül, hogy van pár olyan srác akiken látja, hogy bejön, de nem mernek kezdeményezni, és elvileg volt 2-3 olyan férfi, akik egyértelmű jelét adták, hogy bejön nekik.

Nos tisztában vagyok azzal, hogy egy kisebb községben vagyunk, ahol az emberek eléggé prolik kb, azzal is tisztában vagyok, hogy minden nőt megnéznek a férfiak nagyrészt, mert így vagyunk beállítva, de azt már nem tudom hova tenni, hogy mikor hazajött, kérdeztem, hogy mi volt, és a válasza az volt, hogy semmi, "kinek jönnék be", mégis ki nézne rám úgy" stb.

Ez nekem olyan szinten rosszul esik, hogy kb most azt akarom, hogy legyen vége ennek a kapcsolatnak, mert a bizalom az totálisan tönkrement köztünk, én azért kértem, hogy számoljon be ezekről, hogy a őszinteségével a bizalmat kezdjem el valamelyest normális meder felé terelődni, és úgy érzem, hogy ő ezt nem tisztelte, nem vette komolyan.

Teljesen rosszul érzem magam emiatt most, aztán elkezdett ferditeni, először azt mondta, hogy volt pár férfi, aztán ferditette tovább, mikor már látta, hogy mennyire rosszul esett nekem ez, hogy ez a pár személy ez majd a jövőben lehet, meg, hogy ez a pár személy csakis kizárólag egyszer, egyetlen egyszer tért be a boltba, akiknek osszetéveszthetetlen viselkedése volt. Aztán elszólta magát, hogy azért sem mondta el, mert nem tudta hova tegye a pasitól a mozdulatot. Szerintem valami olyasmi lehetett, hogy a srác úgy adta át a pénzt, hogy direkt, szándékosan megérintette a kezét, tudjátok ez a tipikus eset.

Tudom, hogy egy normális kapcsolatban, ahol nem ütötte fel a fejét egy megcsalás, ez konkrétan nem is lenne téma, de itt arról van szó, hogy számomra ez lett volna az egyik útja annak, hogy bízzak valahogy benne, és ehhez nem tartotta magát.

A megcsalás óta azt kérdezi, hogy mit tegyen, hogy újra bízzak benne, elmondtam, de mégsem teszi.

Nem tudom mit tegyek. Túlreagálom, vagy ebben a kiélezett, bizalmatlan helyzetben túlságosan élesen, vérmesen, radikális fogok fel ezt.

Bár nekem ez lenne az első amivel azt érezném, hogy újra bízni tudnék benne, hogy elinduljak azon az úton, hogy őszinte velem, és ha kérek valamit akkor azt teljesítse, jelen esetben a keresem ugye az amit fentebb írtam.

Konkrétan egy világ ömlött össze bennem most.

2024. máj. 21. 08:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/140 A kérdező kommentje:
#56 Miről beszélsz?
2024. máj. 21. 14:15
 62/140 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz, milyen telepedés, kérlek fejtsd ki.

2024. máj. 21. 14:17
 63/140 anonim ***** válasza:
82%
62. Te magad fejtetted ki. Elvárod, hogy minden egyes emberi érintkezéséről (érsd: köszönnek neki a boltban...) beszámoljon neked. Beteges.
2024. máj. 21. 14:19
 64/140 A kérdező kommentje:

Te valami nagyon más mozit nézel, ha nem olvasod végig, inkább ne kommentelj ilyen hülyeséget, pontosan leírtam, hogy mit kérek, és nagyon nem ezt. Menj és éld ki a férfigyűlöleted máshol.

2024. máj. 21. 14:21
 65/140 anonim ***** válasza:
60%

#64:

"az lenne számomra a megfelelő, hogy ha pl egy férfi egyértelmű jelét adná annak, hogy szeretne tőle valamit, akkor azt mondja el"

"ha valaki mondjuk bepróbálkozik nála, VAGY ÚGY NÉZ RÁ, amiből az jön le, hogy a FÉRFINAK nem semleges, hogy azt közölje velem"

"kérdezgettem, hogy mi volt a boltban, volt e valaki aki úgy nézett rá stb, azt mondta, hogy nem"

"és ezt ne úgy értsd, hogy követelem, hanem kérem, kérem, kérem"

Áruld már akkor el, hogyan? Hogyan nézhetek rá a kedves berátnődre? Hogy az benned ne okozzon lelki gyötrődést? Milyen az a "megcsalós NÉZÉS?"

Hogy tud téged megcsalni úgy, hogy ÉN ÚGY NÉZTEM RÁ? Hmmmm?

2024. máj. 21. 14:30
 66/140 anonim ***** válasza:
86%

"Én, jelen pillanatban, amit kijelentek, hogy ebben a sérült és egyben alázott pillanatban azt látom, hogy az lenne számomra a megfelelő, hogy ha pl egy férfi egyértelmű jelét adná annak, hogy szeretne tőle valamit, akkor azt mondja el"

Ezt teljesmértékben megérteném, de ennek már másfél éve és még mindig ilyen állapotban vagy. Ez nem normális te is tudod szerintem.

Ezzel valamit kezdened kell és nem azt amit most csinálsz.

Hidd el nekem kérlek, hogy ezzel nem lesz jobb neked sem.

Válaszolj rá, hogy valójában miért segít neked az ha elmondja, hogy egy férfi "úgy" nézett rá? Hiszen másfél éve megy már ez...ugyanott toporogsz.

Én azt is megértem, hogy ezt nem tudtad feldolgozni de ezt tényleg fel kell ismerni.

Ha pedig ennyire nem tudod elengedni ezt a kapcsolatot, akkor irány a pszichológus. Na ez segítene, nem a beszámolók a párodtól.

31 voltm.

2024. máj. 21. 14:30
 67/140 A kérdező kommentje:

Válaszolnék, de neked nem fogok, nem érted az egész helyzetet, pedig próbáltam érthetően leírni.

Benned akkora düh és gyűlölet van, hogy szerintem pszichológusra lenne szükséged, aláírom nekem is, de neked aztán főleg. (a kérdéstől függetlenül írom ezt) Fogalmam sincs, hogy melyik férfi bánthatott téged ennyire, de amit te itt produkálsz az már rémisztő kb.

2024. máj. 21. 14:37
 68/140 anonim ***** válasza:
90%

Masfel eve nem sikerult megbocsatanod a baratnodnek. Az elso 3-4 honapban, ahogy irtad, beszamolt arrol, kik probaltak meg flortolni vele, de aztan beleunt. Kerdem en, meddig kellett volna tartania a beszamolasnak? Azota is folyamatosan? Akkor sem biznal benne.

Hagyjatok egymast a fenebe, tonkreteszitek magatokat.

2024. máj. 21. 14:54
 69/140 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen lényegtelen, hogy ki és hogyan néz rá. Az számít, hogy ő kit reagál ezekre.
2024. máj. 21. 15:12
 70/140 A kérdező kommentje:

Kapom az ívet, de rengeteg dolgot nem írtam még le. De ha már így is kapom, akkor megpróbálom osszegezni. A probléma a kezdet kezdetén már szó szerint bszott volt. A barátnőm 3 évig nem dolgozott, amiből adódóan én lettem a fenntartó, figyeljetek, 3 éven keresztül kiszolgáltatottam élni nem kellemes dolog. Bevallom kezdett az agyamra menni, nem tudtam időt fordítani a barátnőmre, mert ha nem mentem dolgozni akkor nem ettünk, ezért mennem kellett, ha eltört a mosógép kellett menni szombaton, vasárnap, ha eltört a tv következő hétvégén is kellett menni, hűtő stb, kaja stb stb stb....nem jól kezeltem a dolgokat igaz, tudom, hogy benne van a kezem, amíg nem dolgozott, ezalatt a három év alatt totálisan kikeszultem, szar volt, depressziós voltam, sokat gondolkodtam azon, hogy ennyi, ez lesz az életem, ez a szar, ez az egész? A barátnőm gyárba nem akart menni, oké, megértettem, mert dolgozott gyárban, de meggyűlölte, nem szóltam, soha egyetlen egy szóval sem mondtam neki azt, hogy jó lenne ha elmenne dolgozni, mert tudtam, hogy nem tud hova, természetesnek vettem, hogy nekem mint férfi, az a feladatom, hogy felelősséget vállaljak aziránt akit szeretek. De mint írtam, kezdett az agyamra menni, hogy eltelnek évek és még mindig ott leszek, hogy munka, munka és magamra az ég világon semmit nem tudtam akasztani, próbáltam ajándékokkal jobb kedvre deríteni, mert ő is depressziós lett, hogy kiszolgáltatott állapotban van. Így ment el 3-4 év. Bevallom, hogy szar ember voltam, nem bírtam el a terhet már és csúnyán viselkedtem vele.

Aztán lett munkája és hát, kb pont akkor csalt meg, amikor munkája lett, szóval nekem úgy jön le, hogy amíg rám volt szorulva addig hűséges volt, meg minden, amint lett helyzete azonnal meglépte. Érzésem szerint amit kerestem pénzt, szerintem a pasinak küldött belőle, végülis a pasirol is ami kiderült az minden csak nem normális.

Nálam itt az egyik érthetetlen állapot, elfogadom van ilyen, hogy kellettem neki, mert nélkülem....nem szép szó, de éhenhalt volna. De miért, miután munkája lett, miért nem szakított, miért nem mondta azt, hogy vége, eddig kellettem és ennyi.

Ez miatt nem, hogy kés, hanem egy bszott nagy panelház van a szívemben, krvara fájó, hogy addig jó voltam míg munkanélküli volt, miután lett munkája megcsalt, a fszart nem bszott akkor már ki, főleg úgy, hogy totálisan belezúgott abba a másik srácba.

3-4 hónapban beszámolt??? Baszki, 3-4 hónapig kb sírt a pasi után, majdnem belebetegedett, nyomozni kezdtem a pasi után, mert a pasi miután megtudta, hogy mi van nem akart vele ismerkedni. Tudom, hogy megy ez, vannak férfiak akiknek az egyszerű kicsinyes játékuk, hogy nőket hálóznak be neten, ez egy arab srác volt, ráírtam, leirta nekem, hogy hagyjam békén én és a barátnőm is, mivel neki csak egy eszköz volt a barátnőm arra, hogy kiverje rá a szexchatben a farkát, kész, ennyi ő ennél többet nem akart. Ezt megmutattam a barátnőmnek, de még mindig utána sírt, mert, hogy ezt ő csak azért írta, hogy ő és én oldjuk meg a dolgot kettőnk közt. Leirta egy hosszú szövegben a srác, hogy sajnálta, meg csak fszveresre volt jó neki, barátnőm azt hitte, hogy ez a srác ez csak őt akarja, hogy majd vízumot kap valahogy, idejön, házasság, gyerek stb.

Aztán pár hét után rám írt egy lány, hogy valahonnan megtudta, hogy a pasijára ráakaszkodott egy magyar lány, és tudni szeretné, hogy ki az. Erre kitérő választ adtam, nem foglalkoztam vele, aztán ezt megmutattam a barátnőmnek, nah, valahol itt kezdte el érezni azt, hogy ez a pasi átverte, nem lesz találkozás, nem lesz vízum, nem lesz esküvő, nem lesz csaladalapitas.

3-4 hónap??? Konkrétan meg volt veszve a barátnőm, és ide vágta többször, hogy hiába nem találkozott vele, de ezerszer jobb volt vele beszélgetni, szexchatelni, mindenben jobb volt mint én.

Oké, értem, de akkor mégis mi a fszért nem szakított akkor amikor már lett munkája, miért folytatta, mikor visszajottem a holmimért, miért akarta folytatni, miért? Miért nem küldött el a halál fszara, ha ennyire szargci ember voltam végig a szemébe, tudom, szar voltam, de ami tőlem tellett megtettem, miért így kellett ezt csinálja velem.

Én megértem, hogy hibás vagyok, szabad ember vagyok, azt teszek amit akarok, ki kérte, hogy jöjjek vissza, miért nem kértem, hogy küldje le a cuccaim, meg a cuccaim, konkrétan ebbe a kbaszitt házba mindent én vettem, mindent kb, de kellene a francnak, volt két buzerans hangfal, 1-2 nehezebb tárgy, amit cipelni abba az állapotba krvara nem lett volna kedvem, jah, amúgy teljes mértékben igazatok van, miért jöttem vissza, és miért hagytam, hogy ujrakezdjuk, minden bizonnyal azért, mert nem voltam még megcsalva és nem tudtam, hogy ez ennyire nehéz, azt hittem jön 1-2 hét depi, aztán megy minden a régiben. De csak ezután jött a feketeleves, amik kiderultek, hogy fél éven keresztül szex közben ragondolt, a pasi elkuldte azokat az írásokat amiket beszeltek, a farkamra, meg teljesítményemre meg mindenre, meg miután.....nem folytatom....a lényeg, hogy nem vagyok Antikrisztus, csak egy gyengelelkű gci, egy meggyengébb lelkű gcivel vagyok.

Bízom abban, hogy ez egyszer jó lesz, de tudom, hogy nem lesz.

2024. máj. 21. 15:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!