Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek túl nagy kérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl nagy kérés volt ez a barátnőm részéről?

Figyelt kérdés

Sajnos ilyen, vagy olyan úton, módon, de a barátnőm érzelmileg eléggé durván megcsalt. Próbáljuk a kapcsolatotunkat megmenteni, ő egy vegyesboltban dolgozik. Mondanom sem kell, hogy a bizalmat az sajnos eltűnt iránta. Én megértem, hogy ha valaki mondjuk bepróbálkozik nála, vagy úgy néz rá, amiből az jön le, hogy a férfinak nem semleges, hogy azt közölje velem. Én azért kértem ezt tőle, hogy ezeket ossza meg velem, hogy ezáltal a bizalmat valahogy kezdjen kiépülni felé, hogy őszintén elmond ilyen dolgokat, valahogy nálam ez volt az első, amit feltudtam hozni, hogy a bizalmat valahogy újra kiépítsem felé.

Ennek másfél éve, az első pár hónapban még tartotta magát ehhez, kb 3-4 hónapig, aztán azóta semmi, kérdezgettem, hogy mi volt a boltban, volt e valaki aki úgy nézett rá stb, azt mondta, hogy nem. Aztán az utóbbi egy évben már totálisan úgy adta elő, hogy senki sem kezdeményezett, max ilyen perverz 50-70 körüli bácsik, akik tipikusan ezek a perverz öregemberek.

Aztán a tegnapi nap folyamán, egy mélyebb beszélgetés alkalmával közölte véletlenül, hogy van pár olyan srác akiken látja, hogy bejön, de nem mernek kezdeményezni, és elvileg volt 2-3 olyan férfi, akik egyértelmű jelét adták, hogy bejön nekik.

Nos tisztában vagyok azzal, hogy egy kisebb községben vagyunk, ahol az emberek eléggé prolik kb, azzal is tisztában vagyok, hogy minden nőt megnéznek a férfiak nagyrészt, mert így vagyunk beállítva, de azt már nem tudom hova tenni, hogy mikor hazajött, kérdeztem, hogy mi volt, és a válasza az volt, hogy semmi, "kinek jönnék be", mégis ki nézne rám úgy" stb.

Ez nekem olyan szinten rosszul esik, hogy kb most azt akarom, hogy legyen vége ennek a kapcsolatnak, mert a bizalom az totálisan tönkrement köztünk, én azért kértem, hogy számoljon be ezekről, hogy a őszinteségével a bizalmat kezdjem el valamelyest normális meder felé terelődni, és úgy érzem, hogy ő ezt nem tisztelte, nem vette komolyan.

Teljesen rosszul érzem magam emiatt most, aztán elkezdett ferditeni, először azt mondta, hogy volt pár férfi, aztán ferditette tovább, mikor már látta, hogy mennyire rosszul esett nekem ez, hogy ez a pár személy ez majd a jövőben lehet, meg, hogy ez a pár személy csakis kizárólag egyszer, egyetlen egyszer tért be a boltba, akiknek osszetéveszthetetlen viselkedése volt. Aztán elszólta magát, hogy azért sem mondta el, mert nem tudta hova tegye a pasitól a mozdulatot. Szerintem valami olyasmi lehetett, hogy a srác úgy adta át a pénzt, hogy direkt, szándékosan megérintette a kezét, tudjátok ez a tipikus eset.

Tudom, hogy egy normális kapcsolatban, ahol nem ütötte fel a fejét egy megcsalás, ez konkrétan nem is lenne téma, de itt arról van szó, hogy számomra ez lett volna az egyik útja annak, hogy bízzak valahogy benne, és ehhez nem tartotta magát.

A megcsalás óta azt kérdezi, hogy mit tegyen, hogy újra bízzak benne, elmondtam, de mégsem teszi.

Nem tudom mit tegyek. Túlreagálom, vagy ebben a kiélezett, bizalmatlan helyzetben túlságosan élesen, vérmesen, radikális fogok fel ezt.

Bár nekem ez lenne az első amivel azt érezném, hogy újra bízni tudnék benne, hogy elinduljak azon az úton, hogy őszinte velem, és ha kérek valamit akkor azt teljesítse, jelen esetben a keresem ugye az amit fentebb írtam.

Konkrétan egy világ ömlött össze bennem most.

2024. máj. 21. 08:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/140 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen tévúton vagy kérdező.

Kitaláltál egy dolgot hasraütésszerűen, hogy te attól majd visszanyered a bizalmat.

Teljesen tévúton vagy ha azt hiszed, hogy ettől majd helyreáll a belé vetett bizalom.

Mondhat neked bármit a barátnőd, elfogod hinni? Nyilván nem, maximum azt amit te szeretnél elhinni.

Azt mondja ma két öreg bácsi szépen nézett rá vagy éppen, hogy semmi különös nem történt ma, nem fogod elhinni mert biztos volt más is. Mondhatja, hogy egy jóképű férfi fizetésnél hozzáért a kezéhez, ezt már nyilván elhiszed...és jönnek a további meddő gondolatok vagy kérdések, hogy a barátnőd vajon, hogy nézett rá? Tetszett neki? Beszélgettek? Miről? Ezzel saját magadat rombolod tovább a kapcsolatodról nem is beszélve.

A barátnőd megcsalt, el kell döntened, hogy meg akarod bocsájtani vagy sem. Ha megakarod bocsájtani de nem tudod azt pedig fel kell ismerni és el kell engedni a kezét.

Annak semmi értelme és haszna ha minden percével elszámoltatod.

Ha ez így megy tovább ő fog lépni. Hiába csalt meg, hiába volt ő a "rossz" ezt a vegzálást semmi kötelessége eltűrni.

33/N.

2024. máj. 21. 10:11
 32/140 anonim ***** válasza:
74%

Mivel bevallottad h te is nyakig benne voltal ebben igy nem igazan van jogod elszamoltatni. Miattad kezdettel belegebalyodni a netes dologba. Am meg ha elhanyagolsz egy not szerinted mi lesz az eredmenye?

Hagyd elni es emgedd el. Senkinek nincs joga ekkora kontroll alatt taratni valakit. Jo h nem allsz be melle a penztarba.

Fejezd be az elszamoltatast es kezdj el felnotkent viselkedni vele es udvarolj neki. Ne konteollald mert meg fogja unni es lelep vagy igazabol megcsal. Deajd ezt is magadnak koszonheted.

Ha en lennek a csaj helyebe mar kiraktalak volna. Nekem nem kellene ilyen pasi aki a sajat hibajat rajtam veri le.

2024. máj. 21. 10:12
 33/140 anonim ***** válasza:
50%
31-es válaszoló igazságos és intelligens nő vagy, imádlak!
2024. máj. 21. 10:14
 34/140 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj hogy nem veszed észre hogy ez beteges dolog, olyan mintha bekameráznád. Bizalom vagy van, vagy nincs, nálatok nincs, ami tök jogos egy ilyen megcsalás után, de ha nem tudtad feldolgozni ennyi idő alatt akkor már nem is fogod. Ez a te problémád, hiába ő az okozója, azzal hogy vele maradtál megbocsátottál, innentől kezdve neki ezzel nincs dolga.
2024. máj. 21. 10:19
 35/140 anonim ***** válasza:
93%

A csaj is egy idióta, de te se álltál kétszer sorba.

Amit te csinálsz beteges, mindegy, hogy van-e rá egy remek kifogásod, magyarázatod miért "normális" ez. Én eleve nem mentem volna bele ebbe a kivallatlak ahányszor hazaérez helyzetbe. Számonkérnéd a párodon az empátiát, szerinted, neki milyen mikor hazaér munkàból és, mint a rossz diákot kivallatják, mit csinált, merre járt, "milyen jegyet hozott haza"?

Ki akarna így hazamenni?

Betegesen ragaszkodtok a semmihez, mert mindketten kapcsolatfüggők vagytok. Mert ez ebben a formában semmit nem ér. Te "nem tudsz", nem is akarsz benne bízni mert elkönyvelted, hogy csalfa. Ezzel nincs is gond, valóban az. Ezért szokás ilyenkor szakítani. Ő meg unja a számonkérést és ezt a fura gyerek szerepet, amibe szerinted élnie kéne.

Ha meg akarsz neki bocsájtani, ne túráztasd, hanem bocsáss meg, ha meg nem megy a tiszta lap, akkor lépj ki. Hacsak nem élvezed a màrtírkodást. Mert, ebben az esetben a legjobb helyen vagy.

Régen le kellett volna zárni, csak raboljàtok egymás idejét ebben a toxikus fostengerben és egyre sérültebbek lesztek.

2024. máj. 21. 10:19
 36/140 anonim ***** válasza:
50%
Nem írtad, mi volt az érzelmi megcsalás, de amit elvarsz most már bő egy eve, az nonszensz.
2024. máj. 21. 10:20
 37/140 anonim ***** válasza:
39%

Azért álljon meg a menet. Ne a kérdezőt hibáztasd azért, hogy más férfival szexcsetelt meg mutogatta magát. Szakítania kellett volna vele és nem megcsalni. A másik dolog pedig az, hogy pár válasz szerint csakis a kérdező elmeháborott holott a barátnője még mindig vele van! Mindkettő hülye nemcsak a kérdező.

2024. máj. 21. 10:20
 38/140 anonim ***** válasza:
91%

Én szerintem se komplett egyik se. Normális ember nem csalná meg a párját inkább véget vetne a kapcsolatnak.

Meg azt se tűrné, hogy kérdezgesse, hogy ki nézett rá, ki kezdett ki vele.

Jól írta a 35 és 37.

Egyikse épeszű, társfüggők és ha nem szakít a kérdező most majd akkor lesz vége ha valamelyiknek közülük lesz szeretője akivel le fognak lépni.

Kapcsolatból kapcsolatban léteznek.

Személyiségzavarosak.

2024. máj. 21. 10:29
 39/140 anonim ***** válasza:
86%
Akárhány éve is vagytok együtt ezt el kell engedni. Mikor exemmel voltam én is mindig ezt csináltam mint te hogy összepakoltam aztan szépen könyörgött majd kipakoltam. Jó párszor eljátszottuk ezt. 4 évig voltunk együtt de mikor végleg betelt a pohár és ott hagytam az volt életem legjobb döntése és nagyon bántam hogy nem tettem meg hamarabb. Egymás idejét húzuk egy olyan kapcsolatban ami sehova nem vezetett. Nektek sem fog sehova vezetni. Féltek attól hogy egyedül maradtok és csupán ezért vagytok még együtt nem azért mert annyira hú de szeretitek egymást. Ez már nem szerelem hanem kapcsolatfüggőség. Az hogy minden nap el akarod számoltatni csak magadat áltatod vele mert úgy sem fogod elhinni csak azt amit te akarsz. Ő sem azért akarja megjavítani ezt a kapcsolatot mert szeret hanem mert kényelmes vagy neki. Elmondhatja azt hogy párja van és ennyi. Ti kölcsönösen nem tesztek már ezért a kapcsolatért semmit. Jobb ha elfogadod a szakítás tényét és hagyod az egészet máskülönben évekig fogtok még egymás mellett szenvedni még újra és újra meg nem csal.
2024. máj. 21. 10:35
 40/140 anonim ***** válasza:
83%

Ebből az egész litániából én semmi konkrétumot nem tudtam kihámozni.

Azt kéred rajta számon, hogy hány férfi néz rá egy nap? De hát egy boltban dolgozik, mégis mit vársz? Lol! Kajak majd egy 60 éves fogja tőled elhódítani?

Neked súlyos önértékelési problémáid lehetnek...

Ne

2024. máj. 21. 10:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!