Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek túl nagy kérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl nagy kérés volt ez a barátnőm részéről?

Figyelt kérdés

Sajnos ilyen, vagy olyan úton, módon, de a barátnőm érzelmileg eléggé durván megcsalt. Próbáljuk a kapcsolatotunkat megmenteni, ő egy vegyesboltban dolgozik. Mondanom sem kell, hogy a bizalmat az sajnos eltűnt iránta. Én megértem, hogy ha valaki mondjuk bepróbálkozik nála, vagy úgy néz rá, amiből az jön le, hogy a férfinak nem semleges, hogy azt közölje velem. Én azért kértem ezt tőle, hogy ezeket ossza meg velem, hogy ezáltal a bizalmat valahogy kezdjen kiépülni felé, hogy őszintén elmond ilyen dolgokat, valahogy nálam ez volt az első, amit feltudtam hozni, hogy a bizalmat valahogy újra kiépítsem felé.

Ennek másfél éve, az első pár hónapban még tartotta magát ehhez, kb 3-4 hónapig, aztán azóta semmi, kérdezgettem, hogy mi volt a boltban, volt e valaki aki úgy nézett rá stb, azt mondta, hogy nem. Aztán az utóbbi egy évben már totálisan úgy adta elő, hogy senki sem kezdeményezett, max ilyen perverz 50-70 körüli bácsik, akik tipikusan ezek a perverz öregemberek.

Aztán a tegnapi nap folyamán, egy mélyebb beszélgetés alkalmával közölte véletlenül, hogy van pár olyan srác akiken látja, hogy bejön, de nem mernek kezdeményezni, és elvileg volt 2-3 olyan férfi, akik egyértelmű jelét adták, hogy bejön nekik.

Nos tisztában vagyok azzal, hogy egy kisebb községben vagyunk, ahol az emberek eléggé prolik kb, azzal is tisztában vagyok, hogy minden nőt megnéznek a férfiak nagyrészt, mert így vagyunk beállítva, de azt már nem tudom hova tenni, hogy mikor hazajött, kérdeztem, hogy mi volt, és a válasza az volt, hogy semmi, "kinek jönnék be", mégis ki nézne rám úgy" stb.

Ez nekem olyan szinten rosszul esik, hogy kb most azt akarom, hogy legyen vége ennek a kapcsolatnak, mert a bizalom az totálisan tönkrement köztünk, én azért kértem, hogy számoljon be ezekről, hogy a őszinteségével a bizalmat kezdjem el valamelyest normális meder felé terelődni, és úgy érzem, hogy ő ezt nem tisztelte, nem vette komolyan.

Teljesen rosszul érzem magam emiatt most, aztán elkezdett ferditeni, először azt mondta, hogy volt pár férfi, aztán ferditette tovább, mikor már látta, hogy mennyire rosszul esett nekem ez, hogy ez a pár személy ez majd a jövőben lehet, meg, hogy ez a pár személy csakis kizárólag egyszer, egyetlen egyszer tért be a boltba, akiknek osszetéveszthetetlen viselkedése volt. Aztán elszólta magát, hogy azért sem mondta el, mert nem tudta hova tegye a pasitól a mozdulatot. Szerintem valami olyasmi lehetett, hogy a srác úgy adta át a pénzt, hogy direkt, szándékosan megérintette a kezét, tudjátok ez a tipikus eset.

Tudom, hogy egy normális kapcsolatban, ahol nem ütötte fel a fejét egy megcsalás, ez konkrétan nem is lenne téma, de itt arról van szó, hogy számomra ez lett volna az egyik útja annak, hogy bízzak valahogy benne, és ehhez nem tartotta magát.

A megcsalás óta azt kérdezi, hogy mit tegyen, hogy újra bízzak benne, elmondtam, de mégsem teszi.

Nem tudom mit tegyek. Túlreagálom, vagy ebben a kiélezett, bizalmatlan helyzetben túlságosan élesen, vérmesen, radikális fogok fel ezt.

Bár nekem ez lenne az első amivel azt érezném, hogy újra bízni tudnék benne, hogy elinduljak azon az úton, hogy őszinte velem, és ha kérek valamit akkor azt teljesítse, jelen esetben a keresem ugye az amit fentebb írtam.

Konkrétan egy világ ömlött össze bennem most.

2024. máj. 21. 08:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/140 A kérdező kommentje:

Nem válaszoltál a kérdésemre, én megértem, hogy a te lelki és szellemi szinted egy olyan viszonyt, ami a barátnőm és a pasi közt volt az nem megcsalás, hogy gyereket, meg házasságot akartak, meg ide szerette volna költöztetni, vízumkérés stb....de hát különbözőek vagyunk, megértem, hogy nem tette meg, megértem, hogy nem feküdtek le, nem találkoztak, megértemz, hogy fél éven keresztül ment, mert egy furcsa, depresszív állapotban volt, meg szerelmes, ezt amúgy ő mondta, de ha nem derül ki, én kb arra jövök haza, hogy....na mindegy.

Tudom, hogy neked a megcsalás az minden bizonnyal a testi kontaktust jelenti, nálam sajnos nem, hidd el, a fél karomat odaadnám, ha úgy fognám fel ezt mint te.

Azt nem tudom, hogy mi közöd van hozzá, hogy mit dolgozom, de mivel a kérdésedből is látszik, hogy egy elvakult és általánosító ember vagy, így igazából teljesen felesleges közölnöm veled azt, hogy mit dolgozom. 😉

2024. máj. 26. 13:01
 132/140 anonim ***** válasza:

"Nos tisztában vagyok azzal, hogy egy kisebb községben vagyunk, ahol az emberek eléggé prolik kb"

A falusi ember semmivel nem prolibb, mint a városi, de ezek szerint te valami felsőbbrendűnek érzed magad. Nem is értem mit keresel ott falun, ha nem érzed ott jól magad semmilyen szempontból.

"de mivel a kérdésedből is látszik, hogy egy elvakult és általánosító ember vagy"

Pontosan ez látszik az eddigi irományaidból, a feltett kérdésedből és a kommentjeidből.

Tudhat valamit az a csaj, ha mindezek után még vele vagy, vagyis ott laksz nála. Valami előnyöket csak ad neked ez a helyzet, amit ügyesen kihasználsz, manipulálva a barátnődet.

2024. máj. 26. 13:10
 133/140 A kérdező kommentje:

Az ég világon semmit, Budapesti vagyok, Budapesten van egy garzonom, de ő nem szeretett volna Budapestre költözni, maradtunk itt.

Én nem tudom téged melyik pasi csinált ennyire ki, hogy csak a rosszat látod bennem, meg szerintem minden pasiban, de kezdve, hogy kamu vagy, hogy pasinak adod ki magad 😂😂😂😂 más kérdések alatt is látom a fröcsögésed, és sokat jelentenek is, mert konkrétan csak a semmibe pofázol.

Te valamilyen incel nő lehetsz, aki nem lát az orránál tovább. És ez jó is így, itt van neked ez az oldal, itt jól kivered magad, csak hát már unalmas. Ha a kérdésem és a válaszaim unalmasak, akkor miért nem lapozol tovább, ahol kihányhatod magadból ezt az általánosító szar dumád, hogy mindig a férfi a hibás mindenben.

Minek kérdezel, lapozz az első oldalra, tucatjával vannak nőgyűlölő pasik, ott éld ki ezt, ne itt, itt már csak feleslegesen prédikálsz.

2024. máj. 26. 14:09
 134/140 anonim ***** válasza:

"Tehát ilyenkor megint elindulok, megint sír, marasztal, megkérdezi megint mit tegyen, hogy bízzak benne, elmondom neki ezt, hogy nekem jelen pillanatban, lehet fél évig, lehet egy évig ez kellene, oké, de mi a vége, hogy nem mondja el. Ekkor megint összecsomagolok, megint sír, megint marasztal, megkérdezi mit tegyen, hogy bízzak benne, oké, megint elmondom neki ezt, hogy számomra ez lenne az első lépés, de megint nem ezt teszi."

Aki menni akar, az megy. Nem olyankor csomagol, amikor látja a másik, hanem összepakol és elhúz a rákba.

Te nem akarsz menni. Ez a perverziód, hogy élvezed, hogy sírni és könyörögni látod a párodat.

2024. máj. 26. 14:27
 135/140 A kérdező kommentje:

Aha, igen, az, Dr.Gyakori Kérdések doktornő ez van. 😂😂😂😂

Jót röhögök rajtad már pár napja amúgy.

2024. máj. 26. 14:29
 136/140 A kérdező kommentje:

Amúgy te el sem olvasod amit írok, neked figyelem és felfogási problémáid vannak. Írtam, de keresd vissza, kétszer már elköltöztem, de valahogy a benned lévő düh, vagy fos tudja mi, nem fogja fel az infót.

Te berágtál erre az egészre, téged jobban zavar már az én állapotom mint engem szerintem, és csak düh van benned, jó rég vagy már magányos, konkrétan vakegér vagy. Még mindig nem tudom mi zajlik benned, nah, öntsd ki a szíved, melyik szemét pasi zúzott szét a múltban?

Melyik pasitól lettél ilyen, kihasználtak, vagy meg sem néznek? Jah bocs, te pasi vagy, szóval miért is kérdezek ilyeneket. 😂😂😂😂

2024. máj. 26. 14:34
 137/140 anonim ***** válasza:
100%
De kíváncsi lennék milyen embernek tartanak téged ott a faluban, te bohóc...
2024. máj. 26. 14:38
 138/140 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem már válaszolni számodra, mert teljesen felesleges, mert egy elvakult férfigyűlölő vagy, tehát tudom nehéz, de nagyon szépen megkérlek, hogy hagyd ezt a kérdést, több ezer kérdés van itt a gyakorin, csemegézz azok közül, szia.
2024. máj. 26. 15:18
 139/140 anonim ***** válasza:
Kérdező, hagyd itt a hozzászólókat és sürgősen menj el pszichológushoz.
2024. máj. 26. 15:20
 140/140 anonim ***** válasza:
84%
Inkább pszichiáterhez.
2024. máj. 26. 18:26
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!