Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek túl nagy kérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl nagy kérés volt ez a barátnőm részéről?

Figyelt kérdés

Sajnos ilyen, vagy olyan úton, módon, de a barátnőm érzelmileg eléggé durván megcsalt. Próbáljuk a kapcsolatotunkat megmenteni, ő egy vegyesboltban dolgozik. Mondanom sem kell, hogy a bizalmat az sajnos eltűnt iránta. Én megértem, hogy ha valaki mondjuk bepróbálkozik nála, vagy úgy néz rá, amiből az jön le, hogy a férfinak nem semleges, hogy azt közölje velem. Én azért kértem ezt tőle, hogy ezeket ossza meg velem, hogy ezáltal a bizalmat valahogy kezdjen kiépülni felé, hogy őszintén elmond ilyen dolgokat, valahogy nálam ez volt az első, amit feltudtam hozni, hogy a bizalmat valahogy újra kiépítsem felé.

Ennek másfél éve, az első pár hónapban még tartotta magát ehhez, kb 3-4 hónapig, aztán azóta semmi, kérdezgettem, hogy mi volt a boltban, volt e valaki aki úgy nézett rá stb, azt mondta, hogy nem. Aztán az utóbbi egy évben már totálisan úgy adta elő, hogy senki sem kezdeményezett, max ilyen perverz 50-70 körüli bácsik, akik tipikusan ezek a perverz öregemberek.

Aztán a tegnapi nap folyamán, egy mélyebb beszélgetés alkalmával közölte véletlenül, hogy van pár olyan srác akiken látja, hogy bejön, de nem mernek kezdeményezni, és elvileg volt 2-3 olyan férfi, akik egyértelmű jelét adták, hogy bejön nekik.

Nos tisztában vagyok azzal, hogy egy kisebb községben vagyunk, ahol az emberek eléggé prolik kb, azzal is tisztában vagyok, hogy minden nőt megnéznek a férfiak nagyrészt, mert így vagyunk beállítva, de azt már nem tudom hova tenni, hogy mikor hazajött, kérdeztem, hogy mi volt, és a válasza az volt, hogy semmi, "kinek jönnék be", mégis ki nézne rám úgy" stb.

Ez nekem olyan szinten rosszul esik, hogy kb most azt akarom, hogy legyen vége ennek a kapcsolatnak, mert a bizalom az totálisan tönkrement köztünk, én azért kértem, hogy számoljon be ezekről, hogy a őszinteségével a bizalmat kezdjem el valamelyest normális meder felé terelődni, és úgy érzem, hogy ő ezt nem tisztelte, nem vette komolyan.

Teljesen rosszul érzem magam emiatt most, aztán elkezdett ferditeni, először azt mondta, hogy volt pár férfi, aztán ferditette tovább, mikor már látta, hogy mennyire rosszul esett nekem ez, hogy ez a pár személy ez majd a jövőben lehet, meg, hogy ez a pár személy csakis kizárólag egyszer, egyetlen egyszer tért be a boltba, akiknek osszetéveszthetetlen viselkedése volt. Aztán elszólta magát, hogy azért sem mondta el, mert nem tudta hova tegye a pasitól a mozdulatot. Szerintem valami olyasmi lehetett, hogy a srác úgy adta át a pénzt, hogy direkt, szándékosan megérintette a kezét, tudjátok ez a tipikus eset.

Tudom, hogy egy normális kapcsolatban, ahol nem ütötte fel a fejét egy megcsalás, ez konkrétan nem is lenne téma, de itt arról van szó, hogy számomra ez lett volna az egyik útja annak, hogy bízzak valahogy benne, és ehhez nem tartotta magát.

A megcsalás óta azt kérdezi, hogy mit tegyen, hogy újra bízzak benne, elmondtam, de mégsem teszi.

Nem tudom mit tegyek. Túlreagálom, vagy ebben a kiélezett, bizalmatlan helyzetben túlságosan élesen, vérmesen, radikális fogok fel ezt.

Bár nekem ez lenne az első amivel azt érezném, hogy újra bízni tudnék benne, hogy elinduljak azon az úton, hogy őszinte velem, és ha kérek valamit akkor azt teljesítse, jelen esetben a keresem ugye az amit fentebb írtam.

Konkrétan egy világ ömlött össze bennem most.

2024. máj. 21. 08:56
 121/140 anonim ***** válasza:
45%

"normális körülménynek között, értem itt azt, ha nem ütötte volna fel a fejét egy hűtlenség, tehát én sem számolnék be arról, hogy a buszmegállóban egy lány szemezett velem, meg láttam rajta, hogy szimpatikus vagyok neki"

Teljesen gyerekes a gondolkodásod...

2024. máj. 25. 12:33
 122/140 anonim ***** válasza:

"Mindegy....felkeresek egy pszichológust."

Mondanám, hogy jó döntés, de sajnos nem fogsz csinálni semmit. Csak rinyálsz és tovább sajnáltatod magad.

Javaslom, menj el a Bohócdoktorokkal egy gyermek hospice házba, ahol végstádiumú, halálos beteg gyermekekről gondoskodnak életük utolsó heteiben és remélhetőleg át fogod értékelni a saját "szenvedésedet"!

2024. máj. 25. 12:37
 123/140 anonim ***** válasza:

"Tehát a hűtlenség olyan mélyen hat az emberekre, hogy olyan erős és masszív tényezők sem tudják feledtetni vele, mint az, hogy egy aránylag "boldog" család megmaradjon."

A "boldog" családi élet pillanatai:

"Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy ez amit én kérek a barátnőmtől ez egy beteg dolog"

"naponta ezerszer kérdem tőle, menjek el, hagyjuk, legyen vége, ha nem bírod ezt, ha lelkileg már teljesen szarul vagy akkor ne szenvedjünk, ne rohadjunk, összepakolok és elmegyek."

"Maradjunk ebbe a szarba?"

"Ez nekem olyan szinten rosszul esik, hogy kb most azt akarom, hogy legyen vége ennek a kapcsolatnak, mert a bizalom az totálisan tönkrement köztünk"

Ezeken felül a féltékenykedés, vallatás, vegzálás, viták.

Teljesen megéri fenntartani a kapcsolatot úgy "hogy oké, megtörtént, de a nő azon van, hogy elnézze a férfinak ezt, mert az a bevett, normális működés, élet, ha van apuka, anyuka, gyerekek, és a gyerekek mellett ott van a biológiai apuka és anyuka" miközben az egész szart sem ér.

Aki egészéges önbizalommal éli világát, az szakít, mert ezerszer jobb egyedül mint egy fenti "boldog" családban. Ha meg gyereke is van valakinek még hangsúlyosabb a védelmük. Ami nem azt jelenti, hogy foggal körömmel tartsuk bent magunkat és őket a posványban fuldokolni.

2024. máj. 25. 16:41
 124/140 anonim ***** válasza:
Annyira kíváncsi vagyok, hogy ilyen rinyálás mellett hogyan szexeltek például! Sehogyse?
2024. máj. 25. 17:13
 125/140 A kérdező kommentje:

Nem érted 😂😂😂

Innen látszik, hogy az egész helyzetet nem érted. 😂😂😂

2024. máj. 25. 17:59
 126/140 anonim ***** válasza:
Jól elröhögcsélsz itt a saját nyomorodon.
2024. máj. 25. 19:37
 127/140 A kérdező kommentje:

A szex kb 2-3 hónapja nem valami jó, nagyon befordultam. Eléggé törékeny önbizalmam volt, de ez a megcsalás porig alázott, nem érzem magam férfinak, az egom, mármint az egészséges ego...annak annyi. Tükörbe nézek, és egy szörnyeteg tekint vissza rám. Csúnyának, taszítónak, hányingerkeltőnek érzem magam, és azóta nem nagyon van kedvem szexelni, mert úgy vagyok vele, hogy a barátnőmnek nem én vagyok az ideál, meg ocsmány is vagyok, nem terhelem ezzel, rámászni, és ezt az ocsmány arcot nézze szex közben, biztos megterhelő, meg gyomor kell hozzá.

Lehet a valóság nem ez, lehet teljesen átlagos "férfi" vagyok külsőre, csak mivel mindenem sérült, így jelen pillanatban így látom magam.

A pszichológust teljesen komolyan gondolom, keresgélek már, mert megijeszt ez, hogy így vélekedek magamról.

Nem tudom mi sérült bennem ennyire, de amióta kiderült a hűtlenség, azóta a nőket nem nézem már, inkább a férfiakat, (nincsenek homoszexuális hajlamaim, mielőtt kitalálnád) hogy vajon mennyivel jobb külsőre nálam, vagy rosszabb az adott férfi, és, hogy a barátnőm vajon....nem tudom, hogy vajon megcsalna vele, kihozná a férfi külseje azt, hogy újra megtegye.

Jelenleg még itt tartok. Nagy reményeim vannak a pszichológus iránt, hogy segít utat mutatni majd, hogy kimásszak ebből a mocsokból és valamelyest az önbizalmam is elérjen egy szintet, és remélhetőleg a barátnőmmel is rendeződnek majd ezek által a dolgok.

2024. máj. 25. 21:37
 128/140 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, kérdező? A lány az első barátnőd?

Szerintem mindkettőtöknek jót tenne a szakítás, neked helyreállhatna az önbizalmad, a barátnőd meg felszabadulna a pszichológiai nyomás alól, aminek kiteszed minden nap.

Szeretni már úgysem szereted, helyette az el nem követett bűnével gyötröd minden nap, csak azért, hogy fenntartsd benne a bűntudatot.

Szégyellhetnéd magad!

Nyilván azért nem dob ki, mert nincs hova menned, vagy fél, hogy kárt teszel magadban.

2024. máj. 26. 12:15
 129/140 A kérdező kommentje:

El nem követett bűn?

Ezt kifejtenéd?

2024. máj. 26. 12:25
 130/140 anonim ***** válasza:

"Sajnos ilyen, vagy olyan úton, módon, de a barátnőm érzelmileg eléggé durván megcsalt. Próbáljuk a kapcsolatotunkat megmenteni, ő egy vegyesboltban dolgozik."

"Nos tisztában vagyok azzal, hogy egy kisebb községben vagyunk"

Te mivel foglalkozol, kedves kérdező? Te is ott dolgozol a faluban, mondjuk traktoros vagy? Vagy nincs munkád jelenleg? Vagy még tanulsz?

2024. máj. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!