Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek túl nagy kérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl nagy kérés volt ez a barátnőm részéről?

Figyelt kérdés

Sajnos ilyen, vagy olyan úton, módon, de a barátnőm érzelmileg eléggé durván megcsalt. Próbáljuk a kapcsolatotunkat megmenteni, ő egy vegyesboltban dolgozik. Mondanom sem kell, hogy a bizalmat az sajnos eltűnt iránta. Én megértem, hogy ha valaki mondjuk bepróbálkozik nála, vagy úgy néz rá, amiből az jön le, hogy a férfinak nem semleges, hogy azt közölje velem. Én azért kértem ezt tőle, hogy ezeket ossza meg velem, hogy ezáltal a bizalmat valahogy kezdjen kiépülni felé, hogy őszintén elmond ilyen dolgokat, valahogy nálam ez volt az első, amit feltudtam hozni, hogy a bizalmat valahogy újra kiépítsem felé.

Ennek másfél éve, az első pár hónapban még tartotta magát ehhez, kb 3-4 hónapig, aztán azóta semmi, kérdezgettem, hogy mi volt a boltban, volt e valaki aki úgy nézett rá stb, azt mondta, hogy nem. Aztán az utóbbi egy évben már totálisan úgy adta elő, hogy senki sem kezdeményezett, max ilyen perverz 50-70 körüli bácsik, akik tipikusan ezek a perverz öregemberek.

Aztán a tegnapi nap folyamán, egy mélyebb beszélgetés alkalmával közölte véletlenül, hogy van pár olyan srác akiken látja, hogy bejön, de nem mernek kezdeményezni, és elvileg volt 2-3 olyan férfi, akik egyértelmű jelét adták, hogy bejön nekik.

Nos tisztában vagyok azzal, hogy egy kisebb községben vagyunk, ahol az emberek eléggé prolik kb, azzal is tisztában vagyok, hogy minden nőt megnéznek a férfiak nagyrészt, mert így vagyunk beállítva, de azt már nem tudom hova tenni, hogy mikor hazajött, kérdeztem, hogy mi volt, és a válasza az volt, hogy semmi, "kinek jönnék be", mégis ki nézne rám úgy" stb.

Ez nekem olyan szinten rosszul esik, hogy kb most azt akarom, hogy legyen vége ennek a kapcsolatnak, mert a bizalom az totálisan tönkrement köztünk, én azért kértem, hogy számoljon be ezekről, hogy a őszinteségével a bizalmat kezdjem el valamelyest normális meder felé terelődni, és úgy érzem, hogy ő ezt nem tisztelte, nem vette komolyan.

Teljesen rosszul érzem magam emiatt most, aztán elkezdett ferditeni, először azt mondta, hogy volt pár férfi, aztán ferditette tovább, mikor már látta, hogy mennyire rosszul esett nekem ez, hogy ez a pár személy ez majd a jövőben lehet, meg, hogy ez a pár személy csakis kizárólag egyszer, egyetlen egyszer tért be a boltba, akiknek osszetéveszthetetlen viselkedése volt. Aztán elszólta magát, hogy azért sem mondta el, mert nem tudta hova tegye a pasitól a mozdulatot. Szerintem valami olyasmi lehetett, hogy a srác úgy adta át a pénzt, hogy direkt, szándékosan megérintette a kezét, tudjátok ez a tipikus eset.

Tudom, hogy egy normális kapcsolatban, ahol nem ütötte fel a fejét egy megcsalás, ez konkrétan nem is lenne téma, de itt arról van szó, hogy számomra ez lett volna az egyik útja annak, hogy bízzak valahogy benne, és ehhez nem tartotta magát.

A megcsalás óta azt kérdezi, hogy mit tegyen, hogy újra bízzak benne, elmondtam, de mégsem teszi.

Nem tudom mit tegyek. Túlreagálom, vagy ebben a kiélezett, bizalmatlan helyzetben túlságosan élesen, vérmesen, radikális fogok fel ezt.

Bár nekem ez lenne az első amivel azt érezném, hogy újra bízni tudnék benne, hogy elinduljak azon az úton, hogy őszinte velem, és ha kérek valamit akkor azt teljesítse, jelen esetben a keresem ugye az amit fentebb írtam.

Konkrétan egy világ ömlött össze bennem most.

2024. máj. 21. 08:56
 111/140 anonim ***** válasza:
100%
Soha senkinek nem irok vissza. Minek?
2024. máj. 23. 20:06
 112/140 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy ha olyan jót röhögnél az egyik kommentelőn akkor nem írtál volna neki külön privátot és nem hordtad volna le itt sem. Idegesít azért tetted. Ha meg olyan klassz most minden a nőddel akkor folyt köv és kalap kabát.
2024. máj. 24. 01:37
 113/140 anonim ***** válasza:
88%

Mostmár 100% olyan vagy mint az exem :D Órákig tudta sajnáltatni magát, hogy ő milyen nehéz helyzetből jött, hogy a szülei sose érették meg, hogy senki se érti meg, hogy az exe hogy átbaszta, pedig ő milyen jó volt vele, stb, stb.

Aztán ha valaki mégis atlátott rajta, annak a torkának ugrott.

A barátnőd meg toxikus függésben van, azért megy bele ilyen megalázó kérésekbe, és válik elmebeteg hisztérikává ha menni akarsz. Tönkretetted.

Lehet ő is hibázott, de akkor nem évekig, vagy örökké büntetni kell, hanem vagy benyelni, vagy szakítani.

2024. máj. 24. 08:00
 114/140 anonim ***** válasza:
100%

Pszichiátriai eset vagy, kérdező. Amiben tartod a barátnődet, az a bántalmazó kapcsolat tipikus esete!

Remélhetőleg lesz esze és kilép ebből!

2024. máj. 24. 18:54
 115/140 A kérdező kommentje:

Kicsoda tart mit és miben? 😂 😂 😂 😂

Részletezd kérlek.

2024. máj. 24. 21:44
 116/140 anonim ***** válasza:
79%

Nem kicsit lett felfújva ez a dolog.

Adott egy nő aki megcsalta a párját és adott egy férfi aki ezt szeretné megbocsájtani az általa felállított

(egyébként téves!! ) elképzelései alapján.

Mindenféle komoly pszichés betegségekkel dobálóztok, amiről egy pszichológus kb 8-9 év tanulás után állíthat fel kórképet.

Persze mint tudjuk a magyarok mindennek a szakértői úgyhogy nem kellene meglepődnöm.

Egy lelkileg sérült ember aki megragadt a feldolgozásban és irreális elvárásai vannak.

Ennél általánosabb párkapcsolati krízist el sem tudok képzelni, sőt.

Az a meglepő és az az egyedi ha valaki egy megcsalást saját maga fel tud dolgozni és nem kergeti bele a párját teljesen abszurd helyzetekbe.

Ez ami itt történik csak a mindennapos.

Pszichopata, szociopata kifejezések tökéletesen indokolatlanok ebben a helyzetben.

Ne dobálózzatok mindenféle hangzatos szóval, amiről nem sokat tudtok, maximum amit a wikipédiában leírnak.

2024. máj. 25. 09:10
 117/140 A kérdező kommentje:

Köszönöm, valami ilyesmit érzek a válaszolók alapján. A megcsalás egy eléggé fájdalmas tett egy párkapcsolatban. Olyannyira, hogy pl egy férfi megcsalja a tegyük fel a feleségét, mondjuk van már 1-3 gyerek, ilyenkor a nő, általában a gyerek normális szellemi fejlődését, értékeit, teszi előnybe, hogy oké, megtörtént, de a nő azon van, hogy elnézze a férfinak ezt, mert az a bevett, normális működés, élet, ha van apuka, anyuka, gyerekek, és a gyerekek mellett ott van a biológiai apuka és anyuka. De több száz, ezer olyan eset van, ahol hiába a gyerek, hiába a közös otthon stb, egyszerűen a megcsalt fél nem tudja lenyelni és végül szakít a hűtlen féllel. (ez egy példa volt csak) (lásd, a barátnőm anyja ezért vált el a barátnőm apjától)

Tehát a hűtlenség olyan mélyen hat az emberekre, hogy olyan erős és masszív tényezők sem tudják feledtetni vele, mint az, hogy egy aránylag "boldog" család megmaradjon.

Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy ez amit én kérek a barátnőmtől ez egy beteg dolog, de jelen pillanatban ezt látnám az egyetlen pontnak, amitől visszatérne a bizalom halvány kis szikrája. És ezt nem azért kérem, kérném mert egy beteg, pszichopata, gyilkos állat vagyok, hanem azért mert fáj a megcsalás, és szeretném helyrehozni, én ezt ebben a szellemi és tudati állapotomban látom helyesnek. Persze tudom, hogy pl egy pszichológus elmondaná, hogy ez így nem lesz oké, más vonalon induljak el, de jelen pillanatban ez van.

És ettől nem vagyok kisajátító, uraló, domináns, nárciaztikus, nem gyűjtöm a fejeket a hűtőben, nincsenek holttestek a padláson, egyszerűen jelen pillanatban ezt érzem.

És nem csak rólam van szó, a barátnőm ugyanúgy megakarja oldani, naponta ezerszer kérdem tőle, menjek el, hagyjuk, legyen vége, ha nem bírod ezt, ha lelkileg már teljesen szarul vagy akkor ne szenvedjünk, ne rohadjunk, összepakolok és elmegyek. Nem mi leszünk sem az elsők, sem az utolsók akik sajnos a hűtlenség járulékos szarjai miatt szakítanak, ezután is lesz élet, idővel nálad jön egy pasi, idővel nálam jön egy lány. Mindig megkérdezem tőle, nem lenne jobb, ha mennék, nem lenne jobb kicsit szenvedni, gyászolni egyedül, hogy aztán megismerj egy új pasit és újra boldog légy, nem érdemelnéd meg ezt te is, meg én is ezt? Maradjunk ebbe a szarba?

Ilyenkor jön tőle, hogy szeret, nem akar szakítani, mert ő nem ilyen hűtlen beallítottságú, azt szeretné, hogy oldjuk meg, hogy valahogy legyünk túl ezen stb, tőle ez egy rossz döntés volt, ha tudta volna, hogy ez lesz biztos lehetek benne, hogy nem tette volna meg, már tudja, hogy az egész ami azzal a sráccal volt egy illúzió volt, nem tudja mi volt vele stb.

Jelenleg ő ott van, hogy megszeretné oldani, jelenleg én ott vagyok, hogy....hát itt, ilyen kéréseket kérek, mert fáj, nem tudom mi lenne a jó stb. Pszichológussal még nem beszéltem erről, hogy felvilágoaítson arról, hogy a hűtlenséget milyen úton kellene megoldani.

Termesztés, és tudom, hogy ez amit kérek irreleváns, én sem számolnék be róla, normális körülménynek között, értem itt azt, ha nem ütötte volna fel a fejét egy hűtlenség, tehát én sem számolnék be arról, hogy a buszmegállóban egy lány szemezett velem, meg láttam rajta, hogy szimpatikus vagyok neki, mert normális körülmények közt ez egy kutyahétköznapi, említésre sem méltó dolog, mire hazaérnék konkrétan el is felejteném.

De itt természetesen csak azt látják, hogy egy pszichopata gyilkos kést fog a barátnője torkához és vallatja, miközben áramot vezet belél.

2024. máj. 25. 10:57
 118/140 anonim ***** válasza:

"És nem csak rólam van szó, a barátnőm ugyanúgy megakarja oldani, naponta ezerszer kérdem tőle, menjek el, hagyjuk, legyen vége, ha nem bírod ezt, ha lelkileg már teljesen szarul vagy akkor ne szenvedjünk, ne rohadjunk, összepakolok és elmegyek."

Hit the road, Jack!

2024. máj. 25. 11:36
 119/140 anonim ***** válasza:
Aki egyszer megcsalt, az többször is meg fog, mert nem szeret és tisztel eléggé, illetve látja, hogy következmények nélkül megteheti. Ne legyél naiv és ne pocsékold el az életedet egy rossz kapcsolatra.
2024. máj. 25. 11:43
 120/140 A kérdező kommentje:
Mindegy....felkeresek egy pszichológust.
2024. máj. 25. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!