Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbűnhődök érte?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbűnhődök érte?

Figyelt kérdés

Másfél éve váltam el 39 éves nő vagyok. 3 gyermekemet én nevelem, az apjuk megcsalt, 16 évnyi házasság után. Nagyon megviselt, főképp hogy a baratnőmmel tette. De így ennyi idő után,azt mondom jól tette, mert nem voltunk jol, nagyon nem! Talpra álltam, munkahelyet cseréltem, ahol együtt dolgozom egy férfival. Nagyon tetszik, de ezt nem adtam a tudtára csak 1 ev utan kicsit reszegen elszoltam magam, egy ceges bulin. Mivel házas és 3 gyermeke van, ez nem helyes. Történt közöttünk csók, beszelgetünk neten, telefonon. Ha meglatom nagyon jó érzés tölt el, szeretem ha a közelemben van. Igazából nagyon jól haladok affelé, hogy szerelmes legyek.Szerintem kölcsönös a szimpátia. De! Nem tehetem azt hogy összejövök vele, én nem akarom senki házasságát tönkretenni. Tudom hogy lehordotok majd ezért, én is ezt tenném...

Volt valaki mas, egy ferfi, aki elhivott randira, rendes ember, rendezett háttérrel, gondoltam elgogadom a meghívást,hátha eltereli a figyelmemet a tiltott férfiról. Párszor találkoztunk, és lefekudtem vele... végig a házas férfi járt az eszemben, hogy megcsalom. Sírtam is ez miatt annyira rosszul érintett, ezen magam is meglepodtem. Az uj pasi nem annyira érdekel,nincs közös témánk, nem vagyunk egy hullámhosszon, csak adtam neki egy eselyt...de nem hinném hogy jobb lesz ez! Volt valaki hasonló problémával? Leirnatok hogy lett, hogy jöttetek ki belőle?

márc. 24. 19:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

Hát igen, csak attól, hogy téged megcsalnak neked nem kell hűtlennek lenned, vagy szeretőnek. De hát mindenki maga dönt. Aki nem bír magával az csinálja. Jobb esetben gyorsan átmegy rajta a vágy és vége, rosszabb esetben évekig benne marad és szenved mint a kutya, vagy elhagyja a párját, de őt is megcsalja ugyanúgy.

Mindennek megvan a hátulütője nemcsak a jó oldala, de persze mindenki azt csinál amit akar.

Ha neked kérdező belefér az egész és azzal is tisztában vagy, hogy ráfázhatsz piszkosul és nem bánod akkor légy a szerető ha a pasas vevő rá.

márc. 24. 22:12
 12/28 anonim ***** válasza:
31%

"vagy akár elhagyna érte mert szerelembe esne..." mért tán kössem a radiátorhoz, kényszerítsem, fenyegessem meg, hogy már pedig nem múlhat el a szerelme és élete végéig kötelessége velem maradni? vagy dobjam be, ahogy ti szoktátok: " de hát a gyerek"

Tudod én itt a másik oldalon (szerető) azt nem vagyok képes megérteni, hogy ti feleségek, hogyan tudtok azzal együtt élni, hogy a legtöbb esetben tisztában vagytok vele, hogy a férfi csak a gyerek miatt marad mellettetek. (Nem akarom elhinni, hogy nem látjátok a boldogtalan, leamortizált férfit, ezt nekem ne mondjátok) Vagy a hitel, a közös vagyon, vállalkozás stb. Kötelességből, esetleg megszokásból. Már rég nincs szerelem, már rég csak szülőtársak, vagyonközösség vagytok, és több ilyen kínszenvedéssel teli év után bejön egy 3. a képbe. De titeket ez nem érdekel, mert a szemét k_va. Amikor egy 30-as férfit kb kiheréltek teljesen, konkrétan impotens lesz mellettetek, aztán ráébred, hogy hoppá, a csinos akárkire azért mégiscsak feláll. Mert gyerek az ugye kell és a férfi onnantól kezdve megszűnik. Arra azért jó, hogy lapátolja haza a pénzt. Kíváncsi lennék, hogy valójában hány férfi akarta igazából azt a gyereket. Mert általában az van, hogy legtöbbször a nő mindenáron be akarja teljesíteni valakivel ezt a biológiai késztetést, és kb ott a ki nem mondott ultimátum, hogy vagy ezzel együtt kellek, vagy konkrétan elhagylak, ha nem szeretnél gyereket. Meg lesz a gyerek, onnantól kezdve indul a kálvária. Csak tényleg nem értem akkor, hogy miért vagytok a végén meglepődve, hogy megcsalás lesz belőle. Ő nem élvezi ám a gyerekzsivalyt, a családozást ahogy ti. Szörnyű látni, ahogy az egykori jópasi átmegy egy kiherélt papucsba, egy sörhasú apuciba, és nyálcsorgatva, ábrándozva nézi a fiatal csajokat és sirajta a régi életét.

Nyilván a ti szemetekben ilyenkor ő a szemét. De nyugi, mondom, a gyerek miatt úgyis meg tudjátok tartani, legalábbis a 18 éves koráig biztosan. Erre érdemes azért felkészülni, 50 évesen kicsit más lesz a társkeresés.

márc. 24. 22:18
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt elég 1 hűtlen pasas, kell mégegy? Ráadásul nem hagyja ott érted a párját, csak hülyit, halogat.
márc. 24. 22:26
 14/28 anonim ***** válasza:
82%

LOL, én írtam, hogy nyugodtan menjen aki akar. Biztos, hogy az én kezem is benne lenne, hogy nem működik a kapcsolat. Kivétel ha olyan hülye lennék, hogy nem venném észre, hogy nem működik mert olyan jól megjátssza magát a férfi. Én csak azt nem értem, hogy miért jó a szeretői pozíció se női se férfi oldalról. Hogyha egyszer nem jó az a kapcsolat, a pénz, a megszokottság tartja össze, vagy a gyerekek akkor miért nem lehet elválni? Vagy helyrehozni valahogyan, legalább próbálkozni egyszer és ha nem segít semmi, a párterápia se pl. akkor válni? Miért kell a másik háta mögött sunyiskodni? Ha egyszer nem ér semmit az a kapcsolat akkor miért a gyáva utat kell választani? Nincs azzal baj, hogy nem szeret, vagy én nem szeretem tényleg. De a megcsalás, hazugság otromba viselkedés és a gyáva emberek útja. Még az is jobb ha megmondja, hogy mást keres szexre, lehetne nyitott a kapcsolat mert nem érzi amit kéne blabla és akkor a másik dönt. De hogy semmi döntése nincs benne holott hűséget fogadott a templomban, vagy valamikor szerelmes volt belé annyit szerintem megérdemelne, hogy tudjon róla, vagy váljanak külön.

Ha a másik háta mögött rendezi le amit hiányol azt jelenti számomra, hogy nem tiszteli, nem szereti őt mint embertársát és aki a szerető szerepében kullog az másra nem várhat tőle. Kutyából nagyon sok esetben nem lesz szalonna. Meg persze a szerető is inkább kínoztatja magát mert a kötődés kialakul, sokszor fellángolás, akár szerelem és a megcsaló fél nem akar válni, nem mer új életet kezdeni. Senkinek se jó a megcsalás. Nincs értelme! Nekem felfoghatatlan az egész.

márc. 24. 22:31
 15/28 anonim ***** válasza:
76%

12 szar duma,a férfi is tenni tud a kapcsolatért,ha már hazalapátolja a pénzt,amit a mai világban már a nő is hazalapátolhatja.Nagyon el vagy tévedve mikor azt hiszed ezek a díszpintyek ki vannak herélve.Úgyanúgy van otthon os szex csak hát ,ha fekínálja magát egy két ribi miért hagyná ki.Aztán tolják nekik a kis nyomi dumát,hogy ők mennyire elnyomottak.

Ezek az emberek mind lelki nyomorékok,nincsenek felnőve a feladathoz,mert egy pöcs vagy picsa mindegyik.Szeretetkurvák,koldulnak a szeretetért,de saját maguk nem képesek szeretni senkit,mert mindig kell az új izgalom.Elöszőr fel kéne nőni egy kapcsolathoz,ha már ilyen menő elnyomott.Egy felnőtt férfi nem hagyja magát sem kiherélni sem elnyomni,mert magabíztos és van önbecsülése.

márc. 24. 22:42
 16/28 anonim ***** válasza:
44%

Ha én lennék a feleség, és látom, hogy mivan, akkor én belemennék egy nyitott kapcsolatba, ha szeretném a férjemet és nem akarnám elveszíteni. Sőt már az elején közölném ezt vele, hogyha megfordulna a fejében a megcsalás, pontosítok: jönne egy 3., aki érdekli, beszélje meg velem, valószínűleg hajlandó lennék kinyitni a házasságot. Más kérdés, hogy nekem eleve rugalmasabb a gondolkodásom, nem vagyok birtokló típus, valószínű én magam is élnék a nyitott kapcsolat lehetőségeivel :)

Igen, sokáig én is ugyanezt gondoltam, amit te....miért nem válik el? Ilyen egyszerű, mások is megteszik. Némely esetekben egyszerűn megölné a bűntudat, hogy a gyerekei nem hagyományos családban nőnek fel. Olyan szintű felelősséget érez irántuk, nem akar kimaradni az életük legapróbb pillanatiból, nem bírna hétvégi apuka lenni. Tudja jól, hogy az ex mindent megtenne, hogy tönkre tegye a kapcsolatukat, ellene nevelné őket, direkt jó messzire költözne tőle.

Sokszor egyébként a szerelmet és szexet leszámítva mint szülőtársak, barátok nagyon jól megvannak, csak a szex, és a szenvedély hiányzik.

Máshol meg olyan van, hogy a férfi konkrétan tönkremenne, mert a közös vállalkozásból ki kéne vásárolni a másikat, a gyerektartást nem tudná fizetni, mert albérletbe kellene menni a hosszú évekig építgetett átlagon felüli egzisztenciából. A legtöbb férfi anyagilag belerokkan a válásba. Az elszegényedést, még a nagy szerelem sem tudja sokszor überelni, főleg hogy a pasi tisztában van vele, hogy valószínű már nem lenne annyira imponáló az új nőnek. Ez csak a tehetősek kiváltsága. Legtöbben kivárnak, anyagilag készülnek rá, vagy mint írtam, a gyerek nagykorúságáig tűrnek, szenvednek.

Sok oka lehet, de egyébként szerintem idő kérdése az ilyen kapcsolatoknál, biztosan nem tartanak halálig. Egy 3. miatt ez nem valószínű, hogy meg fog történni, mert a férfi túl sokat veszíthet. Főleg ha nagyon családcentrikus és nagyon fontos számára az anyagi biztonság.

A szerető pedig nagyon sokszor csak egyszerű szexkapcsolatot akar, csak épp egy házas férfi tetszett meg neki, de nem akar tőle többet. A másik típus, amikor szerelmes is és többet akarna, hát ott az esetek nagy többségében pofára esés a vége, de igazából nagyon sok férfi liánozik, tehát addig nem lép ki a boldogtalan kapcsolatból, amíg nem talál jobbat. Van, hogy ez a két típus épp találkozik. Ilyenkor dobbant a férfi a nőért.

márc. 24. 22:52
 17/28 anonim ***** válasza:
24%
8, 10, 12, és 16 is én vagyok, csak hogy egyértelmű legyen :)
márc. 24. 22:55
 18/28 anonim ***** válasza:
24%

15, igen, tudom, hogy a legtöbbször ezzel áltatjátok magatokat, hogy ez csak egy speckó férfitípus, a legtöbben nem ilyenek stb. Azért ilyen baromi sok a megcsalás... meg azért van a vezető válási okok között.

A szex része. Egyrészt pontosan tudod, hogy a kisgyerekes párok jelentős részénél nincs szex, vagy csak nagyon ritka és hogy mi a helyzet, de oké, fogadjuk el, hogy van.

Te is tudod nagyon jól, hogy a férfiaknál a szex és a szerelem nem mindig esik egybe, gond nélkül tudnak szexelni szerelem nélkül is, sokszor a feleség ilyenkor a fix p_nci. De unalmas, sivár számára, plusz 20-30 kg, meg előtte az állandó veszekedések, fuh, de izgató és vágykeltő lehet, de legalább ott van, jobb mint a semmi.

Van hogy már csak azért is csinálja, hogy az asszony nehogy gyanakodjon a szeretőre, letudja a kötelező kvótát, mielőtt feltűnő lenne.

Az, hogy van szex, az még semmit sem jelent, ugyanazok a körülmények, amiket leírtam.

Egyébként az én esetemben, konkrétan nem mondott semmit a férfi, egyszerűen láttam rajta, hogy nincs szex, le van amortizálódva, és depressziós a sz@r házassága miatt. Ahogy megismert, fokozatosan nyílt ki, egyre jobb kedve lett, és mintha hosszú évek óta először beszélgetne valakivel normálisan. Soha nem panaszkodott nekem arról, hogy otthon mi van, láttam rajta.

Itt a gyakorin futottam bele, hogy néhány férfi konkrétan impotens lett a házassága alatt, annyira nem kívánta már az asszonyt. Ez tette be náluk végleg a kaput, sokan ekkor kaptak észbe, hogy váltani kell.

márc. 24. 23:44
 19/28 anonim ***** válasza:
86%
18 ez nem állítunk semmit aki gyenge az is marad.Ha nem tetszik,valami el lehet menni.De ne hűlyítsünk mád senkit,szegény férfin látod milyen szar neki.Nagyon szar lehet,ha közbe van ideje szeretőzni is.Egy kapcsolatot nehéz megtartani,de egy új bármikor jöhet.Az idő a legfontosabb,tudod arra van idő amire akarjuk.Ne csak a feleségre nyomjuk rá,hogy ő a hibás.A te esetetben mind a 3-an hibásak vagytok.
márc. 25. 05:12
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

Kifogás kifogás hátán miért nem lép le a megcsaló fél, miért a megcsalt félből bohócot csinál. Mint pl. ez a rész:

"Amikor egy 30-as férfit kb kiheréltek teljesen, konkrétan impotens lesz mellettetek, aztán ráébred, hogy hoppá, a csinos akárkire azért mégiscsak feláll. Mert gyerek az ugye kell és a férfi onnantól kezdve megszűnik. Arra azért jó, hogy lapátolja haza a pénzt. Kíváncsi lennék, hogy valójában hány férfi akarta igazából azt a gyereket. Mert általában az van, hogy legtöbbször a nő mindenáron be akarja teljesíteni valakivel ezt a biológiai késztetést, és kb ott a ki nem mondott ultimátum, hogy vagy ezzel együtt kellek, vagy konkrétan elhagylak, ha nem szeretnél gyereket."

Egyenesen nevetséges áldozatot csinálni a férfiból ez esetben, mert a nő adott neki válaszlehetőséget és döntött a férfi, hogy legyen gyermek!

Nyilván leléphetett volna akkor, vagy még előtte hogyha nem szeretett volna gyermeket!

De nem tette meg, mert akkor borult volna az egész kártyavár és mivel a feleség utána nem rakta szét a lábait (nem tuti, hogy azért mert anya lett belőle csak az van bemesélve a szeretőnek :D) inkább keresett magának szeretőt akivel összejár és a szerető még őt sajnálja holott a gyerekek az áldozatok.

"Némely esetekben egyszerűn megölné a bűntudat, hogy a gyerekei nem hagyományos családban nőnek fel."

Hát ja ez aztán jó kibúvó. Pedig világos, hogy nem erdekli őt a gyermek élete, nem érdekli, hogy milyen példát mutat, hogy a gyermek sivár lesz, nem mer majd normális kapcsolatban részt venni stb.

"Máshol meg olyan van, hogy a férfi konkrétan tönkremenne, mert a közös vállalkozásból ki kéne vásárolni a másikat, a gyerektartást nem tudná fizetni, mert albérletbe kellene menni a hosszú évekig építgetett átlagon felüli egzisztenciából."

Na ez már reálisabb opció, sőt nagyon sok helyen ez a valóság. A pénz a legfontosabb, még a szextől is nagyobb prioritás élvez. Teljesen mindegy, hogy csóró a megcsaló vagy gazdag, a pénz az úr.

Megfelel neki, hogy van felesége és szeretője is és a két nő (vagy férfi) a hülye, hogy egyáltalán tagja az egész bohózatnak. Kivétel ha valamelyik nem tud róla, vagy egyikse, mert vannak olyan hazug megcsalók, hogy a szeretőnek fogalma sincs arról, hogy foglalt.

márc. 25. 08:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!