Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha úgy érzem, hogy egy férfi kapcsolatban él, de ezt nem mondta el, és ennek ellenére folytatok vele egy szexuális kapcsolatot?
Hát jó nagy r!banc vagy vele együtt. Titeket egymásnak teremtett az ég.
Boríts és reménykedj, hogy a pasika hozzád kullog ha egyszer ennyire nem bírsz magaddal...
Most miért a kérdezőt hibáztatjátok??
Nem tudja hogy van-e kapcsolata biztosra, nem úgy ment bele a viszonyba. A pasi őt is átvágja.
Mi nem érthető ezen?
Egyébként én biztos kinyomoznám, bár jó lenne tudni miből gondolod azt hogy van valakije?! Ha kiderül hogy tényleg van, akkor azonnal kidobnám. Már csak a hazugság miatt is.
"Nem szeretném megkérdezni tőle"
Akkor meg? Dugd a fejed továbbra is a homokba. ha eddig nem zavart ezek után se zavarjon, hogy csak 2. vagy az életében.
Az én helyzetemben az exbarátnője nem ment el, hanem szét akart szedni minket. (De a párom állítása szerint nem szexelt vele az ex soha! Nem is akart, ezért maradhattam én képben.)
Kénytelen vagyok hinni a páromnak, mert tényleg hűséges típusnak látszik. Próbálkoznak nála más nők - most egy gyerekorvos - de úgy tűnik, hogy a páromat nem érdekli az az "okos" nő...
"úgy érzem, hogy"
Ez nem elég. Valószínűleg gyanakszol is. Akkor kérdezz rá.
Így semmi értelme vele lenned, ha nem érzed jól és nyugodtnak magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!