Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a teendő, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha úgy érzem, hogy egy férfi kapcsolatban él, de ezt nem mondta el, és ennek ellenére folytatok vele egy szexuális kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ha tudom, hogy egy férfinak van barátnője, de ő nem mondta el, hogy kapcsolatban él, és én ennek ellenére többször is lefekszem vele, akkor hibás vagyok én is? Mit tehetnék ebben a helyzetben? Nem szeretném megkérdezni tőle, mert nem akarok nyomozónak tűnni, de rosszul érzem magam, ha tényleg van egy párja, és én közben belekeveredem a helyzetbe.
nov. 27. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

Te benne vagy a helyzetben.

El is fogadtad.

Nem kell semmit se csinálni.

nov. 27. 19:47
 12/12 mikeXxX ***** válasza:
Jó sok önbecsülésed van pont 0! Maradj csak benne nehogy megszólalj!
nov. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!