Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi olyankor a teendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyankor a teendő, ha valaki iránt borzasztó vonzalmat érzek, de kapcsolatot nem tudok elképzelni vele?

Figyelt kérdés
Nem randizunk/randiztunk, de pár hónapig szinte napi kontaktban voltunk és nagyon vonzódom hozzá. Par hónapja nem találkoztunk már, de most újra összesodor minket a szél majd. Nem tudtam azóta sem kiverni a fejemből, a kölcsönös vonzalom egyértelmű. Ilyenkor ha történne valami testiség, utána lenyugodnának a kedélyek és elmúlna ez az érzés?
nov. 10. 13:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

"ha történne valami testiség, utána lenyugodnának a kedélyek és elmúlna ez az érzés"

Ezt bárkivel kipróbálhatod, de könnyen lehet, hogy nem fogsz egyértemű választ kapni.

nov. 10. 13:18
 2/27 anonim ***** válasza:
81%

"Ilyenkor ha történne valami testiség, utána lenyugodnának a kedélyek és elmúlna ez az érzés?"

Ha, férfi vagy, talán igen.

Ha nő, akkor inkább csak felerősödne a vágyad iránta.

nov. 10. 13:18
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehetne kapcsolatban lenni vele? Miért csak szex?
nov. 10. 13:40
 4/27 A kérdező kommentje:
Mert az az érzés nem alakult ki bennem, hogy többet akarnék vele lenni, mélyebben meg akarnám ismerni. Csak húzzuk egymás agyát és azt érzem, hogy essünk már egymásnak végre, hogy véget érjen ez a feszültség.
nov. 10. 13:46
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
De hogyan alakulna ki több amikor csak szexre tartod eléggé jónak? És ha most szexelsz vele és érzéseket viszel bele mi lesz? Adsz neki esélyt vagy inkább hagyod és szenvedsz miatta merthogy csak szexre jó, vagy nem viszonozná az érzéseid? Semmi értelme annak, hogy csak szexeltek. Rá fog fázni valamelyikőtök rendesen. Vagy járjatok ha vevő rád vagy felejtsd el, hogy létezik.
nov. 10. 13:54
 6/27 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem tudom…szerintem nem ártana magad előtt tisztázni ezt a vonzalmat. Ha tényleg szenvedélyes és jó akkor kétlem hogy lenyugodnának a kedélyek.
nov. 10. 13:57
 7/27 anonim ***** válasza:
88%
Durva leszek és nem érdekel a lepontozás. Qrva szánalmas vagy. Menj és kefélj vele majd meglátod, hogy magaddal cseszel ki ha te elköteleződni nem akarsz, mégcsak lehetőséget sem adni neki.
nov. 10. 13:59
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hívd át magadhoz és szexeljetek. Persze azt tisztázd vele, hogy te csak szexkapcsolatot tudsz elképzelni.
nov. 10. 14:00
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hogy nő vagy-e, de mindegy mert ígyis-úgyis nevetséges a helyzet. Még mindig nem felejtetted el és azt hiszed, hogy az egész csak testi vágy holott csak elhitetted magaddal. Ha csak arról lenne szó már réges rég szex történt volna és nem azon filóznál, hogy vajon leüllepedne-e az érzés.
nov. 10. 14:04
 10/27 anonim ***** válasza:
45%
Amit most érzel,az pontosan előszobàja a kötődésnek.Szóval ezzel szerintem is vigyàzz,mert megégetheted magad!Mi lesz például,ha az első szex utàn àtnéz rajtad és elkezd hanyagolni?Annàl megsemmisítőbb érzés kevés van a világon.
nov. 10. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!