Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyankor a teendő, ha valaki iránt borzasztó vonzalmat érzek, de kapcsolatot nem tudok elképzelni vele?
Kettőn áll a vásár. Ne akarj helyette dönteni.
Azt viccesnek találom, hogy az egyik hozzászóló folyamatosan tényként említi, hogy egy nő a kérdező. Nincs ilyen információ a kérdésben.
Micsoda vita kerekedett itt.. igen,én vagyok a nő. Jóban voltunk,de amikor megismertük egymást,kapcsolatban voltunk mindketten. Nyilván megismertük egymást valamennyire,de nem mélyen. Míg nem találkoztunk,sokszor keresett,beszéltünk,de személyes találkozó nem volt. Igen,vonz engem es tudom,hogy ez nem egyoldalú,mert többször a tudtomra adta,de a fent említett okokból korábban nem történt semmi.
Amennyire megismertem,kapcsolatban nem biztos,hogy passzolnánk. De nyilván semmi rossz elrontoja nem vagyok,most így gondolom. De nem értem,mi ebben a rossz,ha nem verek át vele senkit. Miért csak férfiaknál elfogadható,hogy egy nővel nem szeretne kapcsolatot,viszont párszor jól érezné magát vele?
Látod mégiscsak igazam volt abban is, hogy nő a kérdező és nem akar vele kapcsolatban lenni.
"Miért csak férfiaknál elfogadható,hogy egy nővel nem szeretne kapcsolatot,viszont párszor jól érezné magát vele?"
Szexelj vele nyugodtan, de szerintem ne randizgassatok ha csak szexet akarsz tőle mert bele eshetsz abba a hibába, hogy hamis érzéseket keltesz magadban, vagy benne. Ha szexkapcsolatot akarsz akkor csak szex legyen. Én amondó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!