Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi olyankor a teendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyankor a teendő, ha valaki iránt borzasztó vonzalmat érzek, de kapcsolatot nem tudok elképzelni vele?

Figyelt kérdés
Nem randizunk/randiztunk, de pár hónapig szinte napi kontaktban voltunk és nagyon vonzódom hozzá. Par hónapja nem találkoztunk már, de most újra összesodor minket a szél majd. Nem tudtam azóta sem kiverni a fejemből, a kölcsönös vonzalom egyértelmű. Ilyenkor ha történne valami testiség, utána lenyugodnának a kedélyek és elmúlna ez az érzés?
nov. 10. 13:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy magaddal őszinte. Ha erős vonzalmat éreztél iránta és hiába nem láttad hónapokon keresztül folyamatosan rá gondolsz és alig várod a találkozást, az nem (csak) testi vonzalom. A problémádat nem fogja megoldani ha lefekszel vele, de ha ő a nő, akkor szerintem bele sem menne.
nov. 10. 14:11
 12/27 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem. Ha csak szexet akarsz tőle akkor miért a randizásba írtad ki a kérdést? Egyéb kérdésekbe kellet volna. Vagy átrakták? Ha ide írtad ki biztosan nő vagy és szeretnéd, hogy ne csak a lyukat lássa benned, de te nyilván csak a bréjét szeretnéd ami egyáltalán nem fair vele szemben. Tehát ajánlom, hogy nagyon gondold át, hogy mégis mit vársz el tőle és azt te is tartsd be!

Nyilván ha neked elég a szex akkor mondd meg neki, ne húzd az idejét randikkal és csak azt beszéljéte meg, hogy egyszer, vagy többször szexeltek. Valamint azt, hogy exkluzívak lesztek-e, mi tetszik, mi fér bele és csak az időpontokat beszéljétek meg a légyottokra. Bár szerintem is több van ebben mint szexuális vonzalom. Lehet nincsenek mögötte értékes érzelmek, de, hogy betegesen kötődsz hozzá az holtbiztos és az is, hogy csúnyán meg fogod ütni a bokád. Viszont ha mindenáron szexelni akarsz akkor csináld inkább úgy ahogyan leírtam.

nov. 10. 14:21
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Egy nőben soha nem merülne fel, hogy ha erős vonzalmat érez egy férfi iránt akkor csak le kell vele feküdni és elmúlik. Soha.
nov. 10. 14:33
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem hiba lenne szexelni vele, aztán eldobni.

Adj neki egy esélyt, ismerd meg alaposabban!

nov. 10. 14:40
 15/27 anonim ***** válasza:
62%
#13 A magad nevében beszélj más alkalommal inkább. Ha egy nő tényleg csak vonzalmat érez a férfi iránt, nem akarja megismerni akkor addig szexel vele még rá nem un az egyik a másikra. Lehet az első alkalom csalódás lesz és legalább letudta, de lehet a huszadik menet után mondja be az unalmast. Viszont ha tényleg nem érdekli akkor nem vár el tőle randit, udvarias csevejeket, se szülinapi jókívánságokat, tényleg csak szexről szól az egész amelyben mindkettő fél jól érzi magát. Barátság extrákról nem lehet szó hiszen hiába is ismerné meg egy kicsit az akkor sem barátság. Ha csak szexet akar akkor használják egymás testét még el nem múlik a vágy és kész. Nem kell túlkomplikálni. Azzal, hogy elkezdenek időt tölteni ágyon kívül azzal pontosan elrontják az egész szexkapcsolatot. Nincs egymásnál egymással való alukálás, vagy ha mégiscsak akkor külön szobában alszik. A szexkapcsolat nem arról szól, hogy ki milyen ember, csak a szexről azért az a neve.
nov. 10. 15:01
 16/27 anonim ***** válasza:
76%
Az erős vonzalom és a "nem tudom kiverni a fejemből" nagyon nem egyenlő azzal, hogy "csak szexet akar" valaki és "használják egymás testét"...Itt ezt kellene tudatosítani. Kérdező, az, hogy nem akarsz kapcsolatot még nem zárja ki, hogy szerelmes vagy.
nov. 10. 15:09
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt 2 szexkapcsolatom és mindketten megszívtuk. Az egyik barátság extrákká vált mert elkezdtem bírni nagy magányomban és összezavartam őt is mert kapcsolatot akart tőlem. Bűntudatom is van miatta.

A másikból párkapcsolat alakult, de mivel van jókora batyu a hátamon így nem működött. Személy szerint le is mondtam a laza semerre se tartó szexkapcsolatokról. Inkább magamban vagyok még helyre nem jövök lelkileg.

Ergó kérdező ha nem a helyzet magaslatán te sem inkább bele se fogj...

nov. 10. 15:14
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyan opció nincs, hogy megbeszélitek a helyzetet? Kissé degradálónak érzem, hogy te eldöntöd, hogy lesz szex. Lehet, hogy ő már rég lezárta azt, hogy akarjon tőled bármit is.
nov. 10. 15:16
 19/27 anonim ***** válasza:
81%

Nem érthető, hogy a többi válaszolóval együtt miért akarjátok bebeszélni a kérdezőnek, hogy többet érez iránta mint a vonzalom. Ő érzi amit érez és ha ő maga leírta, hogy mégcsak meg sem akarja ismerni az nem azzal egyenlő, hogy érdekli mint potenciális partner kapcsolatra. De a férfit sem érdekli ha eddig nem hívta el randira. Kerülgetik egymást mert egyik se meri kezdeményezni a szexet. Ebben más nincs. De hallgason rátok aztán hagyj szenvedjen egyikőjük. Eléggé baj, hogy meghazudtoljáto a kérdező szavait és látatlanban pszichológust játszotok.

nov. 10. 15:19
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a #18-al, még az sem biztos, hogy hónapok óta még a kérdezőt egyáltalán lefektetné a férfi. Nem olyan nagy dolog mást keresni szexre, vagy akár szerelmesnek lenni másba és kapcsolatban lenni. A kérdező tényleg sokat hisz magáról. Az már ott lejött, hogy ő randit várna el, de neki csak a farka kell. :D
nov. 10. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!