Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyankor a teendő, ha valaki iránt borzasztó vonzalmat érzek, de kapcsolatot nem tudok elképzelni vele?
Nem értem. Ha csak szexet akarsz tőle akkor miért a randizásba írtad ki a kérdést? Egyéb kérdésekbe kellet volna. Vagy átrakták? Ha ide írtad ki biztosan nő vagy és szeretnéd, hogy ne csak a lyukat lássa benned, de te nyilván csak a bréjét szeretnéd ami egyáltalán nem fair vele szemben. Tehát ajánlom, hogy nagyon gondold át, hogy mégis mit vársz el tőle és azt te is tartsd be!
Nyilván ha neked elég a szex akkor mondd meg neki, ne húzd az idejét randikkal és csak azt beszéljéte meg, hogy egyszer, vagy többször szexeltek. Valamint azt, hogy exkluzívak lesztek-e, mi tetszik, mi fér bele és csak az időpontokat beszéljétek meg a légyottokra. Bár szerintem is több van ebben mint szexuális vonzalom. Lehet nincsenek mögötte értékes érzelmek, de, hogy betegesen kötődsz hozzá az holtbiztos és az is, hogy csúnyán meg fogod ütni a bokád. Viszont ha mindenáron szexelni akarsz akkor csináld inkább úgy ahogyan leírtam.
Szerintem hiba lenne szexelni vele, aztán eldobni.
Adj neki egy esélyt, ismerd meg alaposabban!
Nekem volt 2 szexkapcsolatom és mindketten megszívtuk. Az egyik barátság extrákká vált mert elkezdtem bírni nagy magányomban és összezavartam őt is mert kapcsolatot akart tőlem. Bűntudatom is van miatta.
A másikból párkapcsolat alakult, de mivel van jókora batyu a hátamon így nem működött. Személy szerint le is mondtam a laza semerre se tartó szexkapcsolatokról. Inkább magamban vagyok még helyre nem jövök lelkileg.
Ergó kérdező ha nem a helyzet magaslatán te sem inkább bele se fogj...
Nem érthető, hogy a többi válaszolóval együtt miért akarjátok bebeszélni a kérdezőnek, hogy többet érez iránta mint a vonzalom. Ő érzi amit érez és ha ő maga leírta, hogy mégcsak meg sem akarja ismerni az nem azzal egyenlő, hogy érdekli mint potenciális partner kapcsolatra. De a férfit sem érdekli ha eddig nem hívta el randira. Kerülgetik egymást mert egyik se meri kezdeményezni a szexet. Ebben más nincs. De hallgason rátok aztán hagyj szenvedjen egyikőjük. Eléggé baj, hogy meghazudtoljáto a kérdező szavait és látatlanban pszichológust játszotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!