Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mitől függ, hogy egy párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy egy párkapcsolatban élő férfi, aki családapa is, félrelép e?

Figyelt kérdés

Ha megérzi, hogy valakivel kölcsönös vonzalom alakult ki, akkor mi kell ahhoz, hogy NE lépjen félre?

Mi kell ahhoz, hogy ellenálljon a kísértésnek?

Mondok egy példát.

Otthon egy 2 éves és egy újszülött gyerekkel van a felesége. Nyilván elfoglalt, fáradt, sok a feladata, férj kevesebb figyelmet kap. A férfi és nő kapcsolata a gyerekek körül forog.

A férfi találkozik egy nővel, akinek a személyisége és a külseje is vonzó számára, a férfi szexinek tartja és értékes embernek. Van köztük vibrálás, a férfi érzékeli, hogy a dolog kölcsönös.

Mi lesz az, ami visszatartja őt, attól, hogy kezdeményezzen a nőnél, vagy a nő kezdeményezését elutasítsa? Hiszen nagyon csábító gondolat kilépni egy kis időre a hétköznapi kerékvágásból.

2024. febr. 18. 21:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Linkeljek egy tanulmányt, hogy aki árvaházban nő fel, mert gyerekként nincs senki, aki gondoskodna róla, annak felnőtt emberként sincs támogató családi háttere? Menet közben kimászott a sírból a halott anyja, kinőtt a földből egy édesapa, örökbefogadott egy nagymamát, vagy hogy gondolod?

2024. febr. 19. 11:33
 22/31 anonim ***** válasza:
48%

Mitől függ?

A hódítás érzése egy nagyon jó dolog, amikor kapsz egy visszaigazolást egy számodra potens nőtől, hogy lenne keresnivalód. Sajnos én is így működöm, többször előfordult már, hogy leszólítottam számomra szimpatikus nőket és randit kértem tőlük, meg akartam ismerni őket. Az első randin elmondtam, hogy családos ember vagyok és nem lesz belőle kapcsolat, szexkapcsolat sem, csak meg akartam ismerni őket, van akivel együtt is dolgozom(megegyeztünk arról, hogy nem kürtöljük világgá hogyan ismerkedtünk meg), egy másik nőt meg összehoztam az egyik jó baráttal.

Lehetőségem számos alkalommal lett volna a félrelépésre, de ilyenkor mindig beleképzelem magam a partnerem helyzetébe és visszavonulót fújok, sokkal jobban tisztelem annál, hogy megcsaljam és egy numera miatt szétverjem a családomat.

2024. febr. 19. 12:00
 23/31 anonim ***** válasza:
60%
22. A tűzzel játszol ám...És lehet hogy el jön mikor már nem tudsz vagy nem akarsz visszavonulót fújni...
2024. febr. 21. 10:09
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

22 vagyok....

Ha a szex miatt csinálnám akkor talán igazat is adnék neked, de nem erről van szó. Nem azért kezdeményezek náluk, mert hátsó szándékaim lennének, hanem azért, mert kíváncsi vagyok rájuk. Van aki nagy csalódás számomra és van aki simán lehetne akár a feleségem is.

Felmerül a kérdés, hogy mi van akkor ha találok valakit aki jobban tetszik a feleségemnél? Akkor elgondolkozom azon, hogy vajon megéri-e feldobnom a házasságomat miatta és szakítanom. Akkor sem csalnám meg a páromat, meg van mindennek a rendje.

2024. febr. 21. 10:33
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez olyan egofakasztó dolog, csak az a baj ezzel, hogy a nőket hülyíted vele, és ez nem szép.

Szerintem akkor legyen korrekt vki és nyugodjon a fenekén ha nem akar semmit, ne villogjon, forogjon mindenütt, mint aki nem fér a bőrébe. Beindítja folyamatot, elhív randira majd utána benyögi, hogy nős.

csak mert ő szeret eljátszani a gondolattal mi lenne ha.:D

Am mindenkinél van szebb, ezért hülyeség állandóan csekkolni, ki üti majd meg a mércét, mert egy ember nem csak kinézetből áll, nem dobja vki csak azert a ferjet, feleséget mert látott egy vonzóbbat. Én keptelen lennék barkihez kötődni.

2024. febr. 21. 11:58
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor sem csalnám meg a páromat, meg van mindennek a rendje."

Erre általában a szerelem és fellángolás magasról tenni szokott..

Én azt gondolom hogy épp elég az élet által adódó ilyen szitukat

kezelni,nem még hogy létre is hozzak hasonlókat.Ez tényleg a tűzzel játék.

Sok magabiztos embert láttam már borulni egy punci miatt.

2024. febr. 21. 14:10
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

22 vagyok.....

kb 1 órát elrabolok az idejükből, szerintem ebbe senki nem hal bele. Másrészt meg kapcsolatokat építek és ebből is lehet profitálni. Természetesen a külső csak egy dolog, az ami megfog, a belbecs ami megtart, de számomra nagyon fontos, hogy tessen a látvány.

2024. febr. 21. 14:13
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

22. 😂😂😂Szóval ismerkedsz, randizgatsz másokkal, és azt hiszed, hogy ezzelnem csalod meg a feleségedet? Megsúgom de! Nem csak azzal lehet megcsalni valakit ha megcsókolsz/ megdugsz valaki mást.

Ha szerinted ez nem megcsalás, akkor ugye simán el szoktad mesélni a hódításaidat az asszonynak is?

Ja és arról nem is beszélve, hogy a többi nőnek is pazarlod az idejét. Szerinted arra vágynak, hogy x idő dumálhatás, flört és ki tudja mi után kiderüljön, hogy házas a partnerük, akibe ők az idejüket, energiájukat ölték?

Engem pl baromira fel tud bosszantani az ilyen. Nagyon utálom az időpocsékolást, felesleges köröket amik sehova nem vezetnek. Nagy tiszteletlenség a másikksl szemben. 1x meg is esett még abban az időszakban mikor randizgattam, hát rendesen elküldtem a f***szba az illetőt mikor kiderült hogy amúgy házas. Vicc hogy még neki át feljebb...

2024. febr. 21. 15:09
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

15.09. ugyanmár hisz ő csak "kapcsolatot épít", vagyis ő igy nevezi a hitegetést, hisz mint elárulta, profitálni akar belőle, vagy inkább belőlük!

Egyébként nem hiszem hogy csakegy órát rabolsz el tőlük, van az több is, gondolom a jobb nőket kféled is, a csúnyácskákat meg talonban tartod, jól jönnek majd ha kell valamit intézni, vagy rájuk lehet sózni valami vackot, amit más nem vesz, vagy egyéb módon lehet rájuk számítani.

2024. febr. 21. 16:40
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Elkurvult a világ
2024. febr. 21. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!