Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy családapa akinek három kisebb gyereke van tud úgy szeretőt tartani, hogy ne bukjon le? Hallottatok már ilyenről?
2, 6, 8 évesek. A férfinek normális munkája van és a gyerekeivel is törődik, tehát nem tudom hogy van ideje. Egyébként azért hozódott fel bennem a kérdés mert a nőnek elég nehezem hiszem hogy igaz, bár ez mindegy.
Szóval hallottatok már ilyenről hogy 3 kisgyerek mellett szeretőt tartott, és le sem bukott?
5-os azt a de durva a te faterod nyert. Az en szeretomnek csak harom gyereke van es harman voltunk szeretok. De a szeretok osszebeszeltek ;-). Szoval lebukott. De neki mar 13 15 17 evesek a gyerekei. Viszont annyira rutinosan csinalta, hogy nyilvanvaloan nem par eve kezdte.
Kerdezo: igen siman. Nagyjabol az a titok, hogy apu tolja anyunak a lovet a sok gyerek meg lefoglalja minden idejet a munka pedig olyan legyen ahol nem feltuno az egy-egy esti "mashol" alvas, es kozben a csaladdal toltott idoben meg igenis oszinten odaadonak tunjon. Legjobb, ha hetvegen nem szeretozik hanem az a csalade igy hetkozben elnezobb az asszony es konnyebb a munkahelyen vagy munka urugyen a szeretokkel hetyegni.
Viszont a lebukas elkerulesenek legnagyobb kulcsa olyanokkal kezdeni akik nem lesznek szerelmesek es vagy nagyon butak.
Minden egyeb esetben biztos a lebukas. De anyuk ilyenkor elnezoek. Sok gyerek sok penz a valas maceras ilyen felesegek nem valnak...lehet aggodni sem kell.
Köszönöm a válaszokat!!
Nő vagyok fiatal és nincs párom szóval nem rólam van szó szerencsére :D
Csak egy olyan emberről akiből nehezen nézem ki. Egyébként egy helyen dolgoznak, vagyis egy intézményen belül de csak délelőtt, mivel a férfinak délután máshol kell végezni a munkát. Bár a nő lehet nem dolgozik most, azt nem tudom. És a férje nem tömi pénzzel sem.
Kisgyerek mellett nemtudom két tizenéves mellett sajnos igen
Apám megtudta csinálni de évig nem bukott le ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!