Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mitől függ, hogy egy párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy egy párkapcsolatban élő férfi, aki családapa is, félrelép e?

Figyelt kérdés

Ha megérzi, hogy valakivel kölcsönös vonzalom alakult ki, akkor mi kell ahhoz, hogy NE lépjen félre?

Mi kell ahhoz, hogy ellenálljon a kísértésnek?

Mondok egy példát.

Otthon egy 2 éves és egy újszülött gyerekkel van a felesége. Nyilván elfoglalt, fáradt, sok a feladata, férj kevesebb figyelmet kap. A férfi és nő kapcsolata a gyerekek körül forog.

A férfi találkozik egy nővel, akinek a személyisége és a külseje is vonzó számára, a férfi szexinek tartja és értékes embernek. Van köztük vibrálás, a férfi érzékeli, hogy a dolog kölcsönös.

Mi lesz az, ami visszatartja őt, attól, hogy kezdeményezzen a nőnél, vagy a nő kezdeményezését elutasítsa? Hiszen nagyon csábító gondolat kilépni egy kis időre a hétköznapi kerékvágásból.

febr. 18. 21:09
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
"mi kell ahhoz, hogy NE lépjen félre?"-döntés.
febr. 18. 21:11
 2/31 anonim ***** válasza:
93%

Hogy szembeköpné e magát ha az igahúzo feleségèt ezzel hátbaszúrná vagy nem.

Szerintem norma erkölcs kèrdése hogy valaki hogyan bánik a családjával feleségével/párjával.

Amugy azok mellett a ferfiak mellett akik kjveszik a részüket vállvetve nem robban le a nő.

A nő nagyon jó mutatója annak hogy vki jó férj és jó apa e vagy pont nem. Es a nő gebed az egészbe csak.

febr. 18. 21:15
 3/31 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ, hogy gerinces vagy gerinctelen alfajhoz tartozik-e az adott példány.
febr. 18. 21:15
 4/31 anonim ***** válasza:
32%
Hogy otthon (szinte) semmit nem kap, vagy legalább az "egészségügyi" szex megvan.
febr. 18. 21:17
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy #1 írja. Ha a férfi úgy dönt, hogy nem lép félre, akkor nem fog. Ha meg akarja, akkor mindegy, hogy a felesége mit csinál, akkor is félre fog kúrni, amint van lehetősége.
febr. 18. 21:17
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kapuzárásos idiota e. Aki bizonygatni akarná a világnak hogy attol hogy apa még van f.rka.

Vagy pedig érett normalis ferfi aki ezeken már túlvan.

febr. 18. 21:18
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
5-pontosan. A legszebb nőket is megcsaljak, ordas hazugság, hogy ez azért van, mert a feleseg nem elég jó nő.
febr. 18. 21:19
 8/31 anonim ***** válasza:
82%
Döntés, és ez tapasztalat. 2 hónapos gyerekkel, éppen összeházasodva már más nővel chatelt. Hogy én mindig pasizok stb.. Persze én meg tudatosan ügyeltem rá, hogy a férjem ne legyen elhanyagolva a gyerek mellett. Nyilván utána volt egy házisárkány időszakom, (velem sem könnyű élni egyébként sem), férjem szőnyeg alá söpörte az egész chatelés dolgot. Pár hónappal később durván és nyíltan csalt a nővel. S mint kiderült, végig folytatódott a flört. Tehát, bármit teszek, akár lehettem volna én a legtökéletesebb feleség, akkor is megcsal.
febr. 18. 21:21
 9/31 anonim ***** válasza:
41%
A társadalmi szokás az, hogy a férfiak félre lépnek.
febr. 18. 21:38
 10/31 anonim ***** válasza:
86%
Azért lépnek félre mert következmények nélkül megtehetik azt, hogy anyákat es gyerekeket a saját családjukat hagyják cserben.
febr. 18. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!