Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy többgyerekes családapának mégis hol és mikor van ideje a szeretőjével találkozni?
Igen, kivitelezhető. Főleg, ha nem teljesen kötött a munkaideje.
Regényt tudnék írni arról, hogy a férfiak milyen leleményesek tudnak lenni, úgy, hogy kifelé a minta férj szerepét mutatják.
Csak egy példa, a nagy rokonsággal, hatalmas ismeretségi körrel rendelkező pasit mindenki minta férjnek tartja. Közben rendszeresen csalja a feleségét, és vegyesen, férfiakkal is. A pasi ráadásul 60 felett van. Egy kedves, nem harsány, nem macsó típus kívülről. Senki nem gondolná róla.
Ha nőnek van lakása, ahol tudnak találkozni, akkor megoldható. Leugrik vásárolni, elmegy kicsit a haverokkal, meló miatt kimegy írószert venni, tankolni, stb.
Nem ül a feleséges állandóan a fa.rkán, nem tudhatja minden percben mikor merre jár.
Aki nagyon meg akarja csalni a másikat, az meg fogja.
Én jártam úgy, hogy megismerkedtem egy pasekkal, összegabalyodtunk, heti 3x nálam aludt, napközben is ebéd, séta, stb.
A 3.hónapban derült ki, hogy felesége 3 gyereke van :/
Elképzelésem sincs mit mondhatott otthon mikor nálam töltött komplett éjszakákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!