Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évig járt félre a Férjem mikor kiderult. Azt mondja nem jelentett semmit, mégis folyamatosan kapcsolatban volt a nővel mikor nem talalkoztak. Szeretheti?
Akár.
Te mit szeretnél?
Fogtok változni, hogy kaocsolaton belül megtalálja a boldogságát?
Lehet, mi ezt nem tudhatjuk mi jár az ő fejében.
Minden esetre semmi jót nem jelent, ha ennyire rá van/volt mászva arra a nőre.
Veled most hogy viselkedik? Mit mond, már nem keresi?
Nem mindegy?
1 évig hülyének nézett.
Dobd ki.
Voltam szerető, és mi is folyamatosan kapcsolatban voltunk, sőt.
A végén állította, hogy szeret, de tartom magam annyira jó emberismerőnek, hogy észrevegyem, ha hazudik. És hazudott.
Egy teljes évig félrekefélt, te meg az érzésein filózol?
Tajgetosz-pozitív vagy.
Teljesen megértem a kérdezőt. Aki volt már ilyen helyzetbe megérti. Aki nem, az könnyen beszél.
Amikor nálunk kiderült, engem is az érdekelt szerette e. Persze tagadta, de nem lehet érzelmek nélkül ennyi ideig együtt lenni mással. Én vele maradtam, a pénz, az iránta érzett szerelmem, és amiatt mert sok mindenbe én is hibás voltam, rengeteg mindent bocsátott meg nekem ő is. De semmi nem olyan mint régen... s már nem is lesz. Ha csak teheted és van erőd hagyd el. Fel fog emészteni. Tök mindegy mit érzett.Nekem nincs erőm sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!