Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem?
Részvétem! Nálunk ugyan ez volt a szitu, csak fordítva, mármint nálunk a feleségem lépte ezt meg (belezúgott egy kollégába, majd össze is jöttek, ő meg, mivel vacak házasságban él, sok-sok év óta nulla szex-szel, így vevő volt rá, DE válni semmiképpen sem akar/tud).
Nálunk is egy messenger üzenet volt a buktató :)
Én kerek perec megkérdeztem a feleségemtől, hogy mit akar? Gyakorlatilag választás elé állítottam. Azt mondta adjak neki egy kis időt, igazából azt mondta, hogy semmiképpen sem szeretne elválni, de... hagyjam kicsit kiélni magát.
Aztán leültünk, mindent hánytunk-vetettünk és nálunk a nyitott házasság "intézménye" lett a megoldás, de az nem való mindenkinek. Nem is követendő példa.
Utolsó,te hogy mentél ebbe bele? Neked is volt olyan aki esetleg
már régebb óta tetszett,vagy nem volt más választásod?
14: nemnagyon volt más választásom. Vagyis lehett volna: azonnali szétválás, szóval elküldhettem volna a feleségemet, vagy mehettem volna én. De a gyerekek miatt én kitartok a végsőkig is. A feleségem is ezt kérte, hogy attól még neki is a család a legfontosabb. De ő nagyon meg volt zuhanva előtte lelkileg (több minden dolog miatt, de ez most mellékes, bár amúgy a történet összessége miatt kulcsfontosságú, és pont ezek miatt nem haragszom rá, de nem ide való téma). Aztán már nagyon rossz volt a kapcsolatunk. Ezt nem úgy kell érteni, hogy veszekedtünk vagy bármi ilyesmi. Egyszerűen csak szinte semmit sem csináltunk együtt, gyakorlatilag kerültük egymást, nem egymással, csak egymás mellett éltünk.
Hülye egy helyzet, és sokan ezt nem is nagyon érthetik, de nálunk a szerető lett végül a megmentő!
Helyreállította az kapcsolatunkat. Még soha nem voltunk meg olyan jól, mint azóta. Én azt is tudom, hogy egyszer ennek is vége lesz, lenyugszunk és szépen megy minden tovább, csak már egy jobb kapcsolatban. Sokkal őszintébbek tudunk lenni azóta egymással és tényleg egy furcsa helyzet ez, de sokkal jobb társak is lettünk.
Amúgy nekem nincs fix "komoly" kapcsolatom mellette, én ezt nem vállaltam be. Nekem a feleségem (és ezáltal a közös család fenntartása) a fontos továbbra is (jó vicc, mi? De ez van). Én félek, ha túlságosan elkezdenék kötődni valakihez, akkor... én nem biztos, hogy tudnám úgy tartani magamat, mint ahogyan a feleségem. Mindettől függetlenül elég komoly fal és távolság van a szeretője és közte.
Köztünk meg egyre közelebbi a kapcsolat.
Ismétlem, NEM követendő példa a miénk, de vannak élethelyzetek, amikor nem feltétlenül kell azonnal és végérvényesen eldobni egy közös életet, persze főleg akkor, ha gyerekek is vannak.
Nem kell szabadkoznod,totál megértelek,csak azok okoskodnak itt mindig,akik még nem tapasztaltak szinte semmit...Az élet sok mindenre megtanítja az
embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!