Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valószínűleg megcsal a férjem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg megcsal a férjem. Te mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

A munkahelyén összemelegedett az egyik kolléganőjével, amíg le nem buktak, addig írogattak egymásnak, de a beszélgetések mindig ki voltak törölve. Megkértem, hogy szüntesse meg a kapcsolatot ezzel a nővel. Állítsa szerint ő már nem keresi a nőt, és ha ez tényleg így van, akkor a csaj nem akar leszállni róla. Én már nem tudok bízni benne, főleg azok után, hogy tegnap váratlanul megjelentem a férjem munkahelyén és ott volt nála a nő.

Elválnál? Együtt maradnál vele? Néhány hónapra szétköltöznétek? Teljesen tanácstalan vagyok.

40/N

2023. ápr. 13. 06:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Miért ne válnál?
2023. ápr. 13. 06:25
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Ő már eldöntötte, hogy ki kell neki.
2023. ápr. 13. 06:25
 3/18 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy én még szeretem őt. Állítsuk szerint ez csak egy haveri kapcsolat, de én ezt nem igazán tudom elhinni.
2023. ápr. 13. 06:28
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Mióta vagytok együtt? Van gyerek?

Attól félsz, hogy nem találsz mást?

2023. ápr. 13. 06:31
 5/18 A kérdező kommentje:
20 éve vagyunk együtt, van egy 16 éves gyerekünk. Nem félek, hogy nem találok mást, mert egyáltalán nem is szeretnék mással együtt lenni. Az életem további részében szeretnék egyedül maradni. Nekem nincs szükségem arra, hogy másban is csalódjak.
2023. ápr. 13. 06:34
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már az "összemelegedtek a kolléganővel" fázisban kiszerettem volna belőle, azt "tettem volna", és már akkor beadtam volna a válókeresetet a helyedben, kérdező.
2023. ápr. 13. 06:40
 7/18 A kérdező kommentje:
Mindketten arra hivatkoznak, hogy ők csak barátok. A nő már tudta, hogy én féltékeny vagyok rá(a férjem elmesélte neki), mert egyből elkezdett magyarázkodni tegnap, hogy köztük nincs semmi, ő a barátját szereti. Ez is gyanús.
2023. ápr. 13. 06:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ebben csak az a gáz,aki megcsal,az nem szeret már,legalábbis nem úgy,ahogy Te őt.

Ahol pedig csak az egyik fél akarja,annak nem lesz jó vége.

Plusz,aki egyszer megtette..

2023. ápr. 13. 07:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon nehéz kérdés. 20 év rengeteg idő. És a megcsalas végülis nem 100%. Mi az hogy nála volt? Teljesen máshol dolgoznak? Vagy egyben vannak az irodák? Mert az én exem is féltékeny volt minden kollegámra, akik gyakran voltak az irodában ahol én is, de ott nem is nagyon volt mas helység.

Tény hogy az írogatást amennyiben tényleg csak baráti megmutathatta volna neked, illetve tekintettel arra hogy közel a fél életeteket együtt töltöttétek tiszteletben tarthatná az érzeseid, és távolsagtartóbb lesz.

Valahogy meg kellene erről bizonyosodni.

Én nem vagyok válás párti (mondom ezt elváltként, de exem bántalmazott), viszont tudom milyen ha valaki ok nélkül féltékeny.

Tény hogy fura hogy minek írogatnak ha mindennap találkoznak, es főleg ezt miért törli ki?

Meg szerintem ezt sok munkahelyen nem nézik jó szemmel ha házas emberek összegabalyodnak. Engem ezért kirugtak volna. De az egy kicsi társaság volt.

Bocs hogy a bizonytalanságod erősítem, de ennek mindenképp jobban utána kellene járni. Azt nem tudom hogyan, mert ha tényleg megcsal azt nem valószínű hogy bevallja.

Próbálj vele őszintén beszélgetni

2023. ápr. 13. 08:23
 10/18 A kérdező kommentje:

Úgy volt nála, hogy a nő csak a nyári időszakban dolgozik ezen a munkahelyen. Júniustól, augusztus végéig. Csak tavaly nyáron nagyon jóban lettek és azóta is el szokott menni a fejemhez.

Én is kértem, hogy legyen távolságtartóbb, de nem tette meg.

Azt mondta, hogy a beszélgetéseket azért törölte ki, mert én mindenkire féltékeny vagyok.

Nagyon szeretném biztosan tudni, hogy valójában mi történt köztük, de egyikük sem mondaná el szerintem.

A nővel sem jó ötlet beszélni, igaz?

2023. ápr. 13. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!