Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Google maps idővonalhoz ért valaki? Valószínű,hogy párom félrejár, szeretnék bizonyítékot
Párom ( ffi, 38 éves) mostanában nagyon furcsán viselkedik ( telefondugdosás, kevesebb szex, jobban ad magára, stb) és szeretnék utánajárni a dolognak.
A Google idővonal menti, hogy mikor merre járunk.
Páromnak nincs bekapcsolva,nem rögzíti.
Valahogy be tudnám állítani?
Nem kérek olyan válaszokat,hogy nem szép dolog kutakodni,stb. De a megcsalás sem az ...
A goggle maps beállításaiban van. Nyilván hozzá kell férned ehhez. De ha má a kezedben van a telefon, akkor ott mést is megnézel nem? De..
Kívülről és távolról nem lehet bekapcsolni ha erre gondolsz.
Az a baj ha bekapcsolod, akkor kap róla e-mailben talán havonta összesítőt, hogy milyen helyeken járt. Ez tuti, mert annak idején én eléggé meglepődtem ezen, hogy listázza hol jártam és akkor kapcsoltam ki. :D
Szóval ebből látni fogja, hogy valaki bekapcsolta és mivel tudja, hogy nem ő volt, kizárásos alapon rájön, hogy te csináltad. Te meg amúgy nem leszel előrébb vele, mert neki fogja elküldeni e-mailben, nem a te címedre.
Csempessz be neki egy AirTag-et :)
37F incel
Ha Androidos, akkor nem....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!