Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretős kapcsolatokban lévőket nem zavarja, hogy
(valószínűleg) dolgoznak, teljesítenek az életben,
mégsem teljes értékű felnőtt emberek?
Figyelt kérdés
Hiszen a teljes értékű felnőtt ember sajátja az, hogy nem kell neki megaláznia magát azzal, hogy bújkálva telefonál/a budiról írogat, dugdossa a telefonját/másodtelefonját, bújkál, hazudozik, hanem mindent, ami történik vele, azt szabadon és büszkén megél, bármikor beül bárhova a szíve választottjával, nyaralni mennek, kézenfogva sétálnak.... Általában a felnőttek ugye dolgoznak is, a szeretős kapcsolatokban lévők is, de mégsem élhetnek úgy, mint egy ép felnőtt. Akkor miért jó ez?
Mert sokan pont ezt szeretik. Ez az izgalmas nekik!
Nekem nem, de látom hogy sokan így vannak.
2021. nov. 4. 12:52
2/14 anonim válasza:
De, zavar.
2021. nov. 4. 12:52
3/14 anonim válasza:
Azért ennyire jó a szeretőmmel, mert szeretők vagyunk. Kapcsolatban másmilyen lenne.
2021. nov. 4. 13:01
4/14 anonim válasza:
Persze hogy zavarja, főleg az egyiküket. Ez annak a félnek rosszabb, aki szingli, mert őt titkolják, őt nem vállalják fel. A házas félnek van egy másik élete, ami a nyilvánosság előtt zajlik, neki vannak programjai, hétvégék, ünnepek, vakáció. A szingli félnek marad a bujkálás és a magány. És nem, nem jó. Csak így adódott...
2021. nov. 4. 13:22
5/14 anonim válasza:
A legtobb embernek onmaga a legnagyobb ellensege. Ezzel szerintem el is mondtam mindent.
2021. nov. 4. 13:59
6/14 anonim válasza:
Nagy probléma az, hogy a gyak-ozók egy része úgy érzi, hogy bárkit bírálhat vagy értékelhet. Ez még a vallásban sem megengedett, nem még egy névtelen kérdezőnél.
2021. nov. 4. 14:27
7/14 anonim válasza:
mert egy házasságban mindenki azt teszi, amit szeretne. aha..
2021. nov. 4. 14:30
8/14 A kérdező kommentje:
Ez nem bírálat, csupán szeretném megérteni, hogy miért elégszenek meg ilyen alacsony életminőséggel.
2021. nov. 4. 14:32
9/14 A kérdező kommentje:
#7 hát nem is a budiban bújkálva leveleznek meg bújkálnak, mint valami bűnözők. Normális esetben.
2021. nov. 4. 14:32
10/14 anonim válasza:
Nagyon jó a meglátásod Kérdező.
Hasonlóan gondolom... nekem a szeretőségről (már ha az egy házasság/kapcsolat mellett, a “hivatalos” partnert becsapva, sunyulva történik) egyszerűen gyávaság és a felelősség/döntés fel nem vállalása. Nem méltó egy normális értékrendű felnőtt emberhez... illetve nekem mindig az szokott eszembe jutni, hogy mit lehet várni az életben egy olyan jellemtől, aki annak hazudik folyamatosan és napi szinten, akit a leginkább kellene tisztelnie, szeretnie? Akkor a többiek mit várhatnának?
(...persze, most jönnek azok az érvek, hogy de a naaaaagy szerelem meg hogy ok, sunyul, de milyen jó kollega vagy jáááájjj csak a csok meg a szegény gyerekek érdekeit nézi—- szerintem nem. Önző, gyáva alak az ilyen és lábtörlő az, aki ezt elnézi neki.
El kell válni tisztességgel, akkor lehet- de az meg sokaknak nagy kockázattal, felelősséggel járna, amit kisebb dolgokban sem tudnak felvállalni- gyenge ember az ilyen.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!